Bekric i Marjanovic su se pobrinuli da budemo odlicno.Rigoletto je napisao/la:prijatelji kako ste mi danasSabinho je napisao/la:Selam športski prijatelju.Rigoletto je napisao/la:dobro večer

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bekric i Marjanovic su se pobrinuli da budemo odlicno.Rigoletto je napisao/la:prijatelji kako ste mi danasSabinho je napisao/la:Selam športski prijatelju.Rigoletto je napisao/la:dobro večer
brig je napisao/la:Samo me jedno zanima, i ove i prosle sezone, kako, na koji nacin, po kojim pravilima Krupa dobije licencu za stadion i ovaj teren da se ovdje igra liga?
Pa i vi bi dobili da vam je takav, mi ne bi dobili. Postoje povlasteni i nepovlasteni.brig je napisao/la:Samo me jedno zanima, i ove i prosle sezone, kako, na koji nacin, po kojim pravilima Krupa dobije licencu za stadion i ovaj teren da se ovdje igra liga?
Cega ces da ti ponesem odavde?bihuzur je napisao/la:hoce li vam trebati nas kamp pred duel protiv hadzikamatareviceve igracke, da damo nasoj djeci nekoliko slobodnih danaRigoletto je napisao/la:prijatelji kako ste mi danasSabinho je napisao/la:
Selam športski prijatelju.
bekricev dres i flasu maksuzije iz popova poljaRigoletto je napisao/la: Cega ces da ti ponesem odavde?
Meni smilja naberi i ponesi prijatelju.bihuzur je napisao/la:bekricev dres i flasu maksuzije iz popova poljaRigoletto je napisao/la: Cega ces da ti ponesem odavde?
AirMike je napisao/la:mIsimovicu kupi prnje napustaj kormilo tvoj brod je potono
High je napisao/la:AirMike je napisao/la:mIsimovicu kupi prnje napustaj kormilo tvoj brod je potono
Meni dres veleza sa tavana ako nije problemSabinho je napisao/la:Meni smilja naberi i ponesi prijatelju.bihuzur je napisao/la:bekricev dres i flasu maksuzije iz popova poljaRigoletto je napisao/la: Cega ces da ti ponesem odavde?
Signore je napisao/la:Pa nisu Tuzla da imaju 100 klubova u kantonuzlajci je napisao/la:Koliko rangova ima kantonalna liga u Sarajevu.
Ako Zeljo bude izbacen zbog ovih namjestanja,ne kazem da hoce,ali eto i u proslosti su slicne stvari radili pa ajd ti znaj, jel ispada u 2. ili 3. kantonalnu liguImaju jedan rang, tj. cetvrti po piramidi BH nogometa
U tome mi je slanina zamotana, al mogu otic do starog grada kupit?Evolution87 je napisao/la:Meni dres veleza sa tavana ako nije problemSabinho je napisao/la:Meni smilja naberi i ponesi prijatelju.bihuzur je napisao/la: bekricev dres i flasu maksuzije iz popova polja
Da jesen slaba skroz zbog borbe itd lose situacije ali na proljece mislim da je prosjek oko 5000+.Riziko je napisao/la:U Zenici je ove sezone slabo navijača bilo, ako zanemarimo ovu euforiju poslednjih par utakmica.
Borac je na početku sezone imao oko 4000 ljudi, ali je drastično palo usljed loših rezultata, i još nekih stvari.
Ti uvijek pretjerujes i nisi jak oko pravila fudbala pa bi to trebalo provjeriti jos jednom, ne kazem da nisi u pravu ali inace si ovakav kad je Široki Brijeg u pitanju, valjda ljubav.brig je napisao/la:Znaci za sad dva nepostojeca ofsajda svirana Širokom, od toga je jedan da je igrač bio na svojoj polovici, a s druge strane u izglednoj prilici Sarajeva nije sviran cisti ofsajd Ahmetovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.