Msm da smo morali dovesi Henrika ili Wilana i onda bi bilo savrseno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad je zadnji put bilo savrseno?peppo_owen je napisao/la:Ima li jos neko nezadovoljan prelaznim rokom ili sam samo ja![]()
Mozda si trebao razmisliti da promjenis klub za koji ces navijati, bilo bi lakseMux je napisao/la:Da je kako dovesti de Bruyne-a dao bih sve... Lik je mag samo takav...
Mata ili ArdaBigAndy je napisao/la:Kad je zadnji put bilo savrseno?peppo_owen je napisao/la:Ima li jos neko nezadovoljan prelaznim rokom ili sam samo ja![]()
Ja zadovoljan... Kako je moglo biti,dobro je![]()
Fali jos to lijevo krilo al eto mozda ce biti u zimskom prelaznom...
Tad se dovode prava pojacanja (Coutinho, Sturridge). Najvece pojacanje je ako Suarez ostane...
oko moje Liverpool je klub klub koji se voli govorim svoje zelje sa menađeraOzren je napisao/la:Mozda si trebao razmisliti da promjenis klub za koji ces navijati, bilo bi lakseMux je napisao/la:Da je kako dovesti de Bruyne-a dao bih sve... Lik je mag samo takav...
Nemoj mu kontrirati, on je jedne prilike svog babu prebio zbog toga.Ozren je napisao/la:Mozda si trebao razmisliti da promjenis klub za koji ces navijati, bilo bi lakseMux je napisao/la:Da je kako dovesti de Bruyne-a dao bih sve... Lik je mag samo takav...
Henderson je napisao/la:Nemoj mu kontrirati, on je jedne prilike svog babu prebio zbog toga.Ozren je napisao/la:Mozda si trebao razmisliti da promjenis klub za koji ces navijati, bilo bi lakseMux je napisao/la:Da je kako dovesti de Bruyne-a dao bih sve... Lik je mag samo takav...
lol nebudi smjesan...Paradajz je napisao/la:Ben Smith potvrdio, postoji opasan interes za Di Magiu. Uf, kad bi to odradili, ali sumnjam, otece nam ga Arsenal...
Henderson je napisao/la: Nemoj mu kontrirati, on je jedne prilike svog babu prebio zbog toga.
Mux je napisao/la:Matere mi ovi postovi k'o turske serije zanimljivi.. Fkt je mocno uci i vidjeti kako se debili svadjaju oko gluposti i prosipaju pamet svijeta... E RIzo Rizo.. Ne bih ti preporucio da se nazoves i mojim babom jer sam ja svog babu prebio vise puta jer se puno kurcio![]()
Rizo datoteka podataka XD jbte ko bi se ovoga sjetio nakon godinu danagio10 je napisao/la:Henderson je napisao/la: Nemoj mu kontrirati, on je jedne prilike svog babu prebio zbog toga.Mux je napisao/la:Matere mi ovi postovi k'o turske serije zanimljivi.. Fkt je mocno uci i vidjeti kako se debili svadjaju oko gluposti i prosipaju pamet svijeta... E RIzo Rizo.. Ne bih ti preporucio da se nazoves i mojim babom jer sam ja svog babu prebio vise puta jer se puno kurcio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto sam smesan ??? I "nebudi" se pise odvojeno zaboga...shereWillpower je napisao/la:lol nebudi smjesan...Paradajz je napisao/la:Ben Smith potvrdio, postoji opasan interes za Di Magiu. Uf, kad bi to odradili, ali sumnjam, otece nam ga Arsenal...
lp
nisam balkanac...Paradajz je napisao/la:Sto sam smesan ??? I "nebudi" se pise odvojeno zaboga...shereWillpower je napisao/la:lol nebudi smjesan...Paradajz je napisao/la:Ben Smith potvrdio, postoji opasan interes za Di Magiu. Uf, kad bi to odradili, ali sumnjam, otece nam ga Arsenal...
lp
I ja mislim da bi pre tamo otisao. 8. mesto ove sezone max jbg...shereWillpower je napisao/la:
nisam balkanac...
vjerujem da bi di Maria prije otisao u Galatu nego u liverpool koji sumnjam da ima sansi ove sezone za top 5. da igra u europi...
Prije dvije godine. Kako te neću upamtiti kada sam zbog tebe i onog malog Selvira dobio jedini ban na forumu.Mux je napisao/la:Rizo datoteka podataka XD jbte ko bi se ovoga sjetio nakon godinu danagio10 je napisao/la:Henderson je napisao/la: Nemoj mu kontrirati, on je jedne prilike svog babu prebio zbog toga.Mux je napisao/la:Matere mi ovi postovi k'o turske serije zanimljivi.. Fkt je mocno uci i vidjeti kako se debili svadjaju oko gluposti i prosipaju pamet svijeta... E RIzo Rizo.. Ne bih ti preporucio da se nazoves i mojim babom jer sam ja svog babu prebio vise puta jer se puno kurcio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jacky, to Hrvatska nije na Balkanu?nisam balkanac...
vjerujem da bi di Maria prije otisao u Galatu nego u liverpool koji sumnjam da ima sansi ove sezone za top 5. da igra u europi...
Cuj 8. mjestoParadajz je napisao/la: I ja mislim da bi pre tamo otisao. 8. mesto ove sezone max jbg...
Nemoj se previse nadatipeppo_owen je napisao/la:Mata ili ArdaBigAndy je napisao/la:Kad je zadnji put bilo savrseno?peppo_owen je napisao/la:Ima li jos neko nezadovoljan prelaznim rokom ili sam samo ja![]()
Ja zadovoljan... Kako je moglo biti,dobro je![]()
Fali jos to lijevo krilo al eto mozda ce biti u zimskom prelaznom...
Tad se dovode prava pojacanja (Coutinho, Sturridge). Najvece pojacanje je ako Suarez ostane...
Ovako su me prosle godine nalozi da je Damiao vidjen u blizini stadiona,ja ko budala citav dan cekao i nista na kraju.Msm da smo zavrsili sa pojacanjima ali eto ,lijepo se nadati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.