Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
''After missing out on Florian Thauvin Liverpool are favorites for the signature of the turkish winger Adra Turan.''
shereWillpower je napisao/la:''After missing out on Florian Thauvin Liverpool are favorites for the signature of the turkish winger Adra Turan.''
Ja nesto ne bi volio da on dodje al sta ja znam kakav ce biti.
A i sto bi napustao Athletico? Jedan je od glavnih igraca tamo a mozda Athletico samo hoce da nam ga uvali za veliku lovu

Sto ga nismo doveli kad je bio 7 8 mil, i kad je izjavljivao da je navijac Liverpula. Manji bi bio rizik.
Za 24 mil se moze mnogo bolji igrac od Arde dovesti...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Wisdom i treba ostati jucer je pokazao da u velikim utakmicama moze odigrati odlicno.
Odavno bolji prelazni rok nismo imali
Odavno bolji prelazni rok nismo imali

smijesan siBigAndy je napisao/la:shereWillpower je napisao/la:''After missing out on Florian Thauvin Liverpool are favorites for the signature of the turkish winger Adra Turan.''
A i sto bi napustao Athletico? Jedan je od glavnih igraca tamo a mozda Athletico samo hoce da nam ga uvali za veliku lovu
Sto ga nismo doveli kad je bio 7 8 mil, i kad je izjavljivao da je navijac Liverpula. Manji bi bio rizik.
aj navedi jednog ?
Cuj odgovora... smijesan si ccccTorres_9 je napisao/la:smijesan siBigAndy je napisao/la:shereWillpower je napisao/la:''After missing out on Florian Thauvin Liverpool are favorites for the signature of the turkish winger Adra Turan.''
aj navedi jednog ?
Druze meni se ne svidja igrac i ne bi volio da dodje i naravno nisu svi ukusi isti i ne bi da diskutujem sa likom koji na neciji post napise da je smijesan.
Tebi ako je dobar postujem tvoje misljenje al za mene nije neka igracina

- BeyKopites
- Kontakt:
Za 20 mil. teško da možemo naći boljeg igrača za lijevo krilo, za nešto više novca itekako ima boljih igrača.Nisam ni ja neki veliki ljubitelj njegove igre iako mi je drag igrač, baš zato što navija za Liverpool.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ahaa sad se izvlacis realno navedi za ove pare kojeg boljeg igraca mozes dovesti ?
Kad si napisao da da mi je post smijesan onda ce ti sigurno biti jos smjesniji ako navedem pojedine igraceTorres_9 je napisao/la:ahaa sad se izvlacis realno navedi za ove pare kojeg boljeg igraca mozes dovesti ?

A ne moram ih ni navoditi...
Za te pare sigurno ima boljih igraca

-
- Kontakt:
''Reportedly Liverpool are in final talks with Atl. Madrid over the sensational move of the turkish winger to the Merseyside''
- the scouser
- Kontakt:
Ima li neko link za SkySports TV program, tj. za onaj njihov deadline day special ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
http://firstrownow.eu/watch/205132/2/wa ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;the scouser je napisao/la:Ima li neko link za SkySports TV program, tj. za onaj njihov deadline day special ?
- the scouser
- Kontakt:
Hvala 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Rockefeller
- Kontakt:
Svaki igrač u Španiji sem ako nije igrač Reala ili Barcelone bi prešao u Liverpool. Najmanje jedan razlog je, a to je debela plata. Liverpool je jedan od bogatijih klubova u Engleskoj.BigAndy je napisao/la: Ja nesto ne bi volio da on dodje al sta ja znam kakav ce biti.
Drugo, Liverpool uopće nije nekvalitetna ekipa iako po mom mišljenju fale najmanje dvojca ofanzivaca (kada Borini ode, a Moses dodje) al' eto... Znam da vam dobro ide i da ovo možda i nisam trebao reći, al' tako smatram. Razlog je kratka klupa. Često brojim igrače Liverpoola i znam da ih ima ofanzivno 11 ili 12 sa Ibeom, a to je po mom mišljenju malo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@EBSCO, hvala lafe za link.
Evo izgleda Real salje ponudu od 45 miliona za Suareza. Mislim da ce se ovo glat odbijati.
Evo izgleda Real salje ponudu od 45 miliona za Suareza. Mislim da ce se ovo glat odbijati.

Na kraju se može desiti da sve upropastimo. Nema šanse da se Suarez proda Realu a Borini posudi Sunderlandu a mi ostanemo samo na Sturidgu i Aspasu. Ja jesam za prodaju Suareza, jer taj igrač nema više šta tražiti u mom srcu i mom sjećanju, ali samo ako će doći kvalitetna zamjena za njega.
Sturidge to jeste, ali je sklon povredama a spas je uspio zaraditi više žutih kartona nego golova i asistencija. Na terenu je pogubljen i nema nikakve šanse da može zamjeniti Suareza i Sturidga kada zatreba.
Ali bih ga sada mijenjao za recimo Matu, Ardu ili takav tip igrača uz doplatu naravno a ostanak Bornija.
Sturidge to jeste, ali je sklon povredama a spas je uspio zaraditi više žutih kartona nego golova i asistencija. Na terenu je pogubljen i nema nikakve šanse da može zamjeniti Suareza i Sturidga kada zatreba.
Ali bih ga sada mijenjao za recimo Matu, Ardu ili takav tip igrača uz doplatu naravno a ostanak Bornija.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
OTNYS_YNWA je napisao/la:@EBSCO, hvala lafe za link.
Štos lud

Sad ce Perez u ofanzivu

We understand that LIVERPOOL have made a bid for Chelsea's Juan Mata. 
Nakon ponude za posudbu, "redsi " poslali drugu tesku 30 miliona funti!

Nakon ponude za posudbu, "redsi " poslali drugu tesku 30 miliona funti!
Ne pali raju džaba
.

Pocnite stavljati i izvore 

Jos Ardu dodati na ovu sliku i to je to

Jos Ardu dodati na ovu sliku i to je to

Ja te volim, volim Željo..
Najbolji prelazni rok ikad, Borini otis'o.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.