100!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
OTNYS_YNWA je napisao/la:R.I.P!
100!
Mislim da ne bi trebao igrat za Engleze sad u ova 2 meča,da li ce se vratiti protiv labudova ostaje da se vidimoj uzor-S.G je napisao/la:Dobar je Brazilski lav bio u prvom poluvremenu, presjekao je nekoliko napada Scuma. Malo se pogubio u drugom poluvremenu.
Zna li neko sta je sa Glenom ?
Ma ajde ba neka igra Walker,nek se izmori makar da ne budemo skroz crniamer991 je napisao/la:Mislim da ne bi trebao igrat za Engleze sad u ova 2 meča,da li ce se vratiti protiv labudova ostaje da se vidimoj uzor-S.G je napisao/la:Dobar je Brazilski lav bio u prvom poluvremenu, presjekao je nekoliko napada Scuma. Malo se pogubio u drugom poluvremenu.
Zna li neko sta je sa Glenom ?
Šta pričaš bezveze? Jok vi ste bili bolji.A šta ste to vi napravili?? Ona Persijeva šansa samo.Ili ćemo računati šut Nanija?Rooney88 je napisao/la:Tako su jednom davno i za Fergusona govorili, 6 godina je trebalo da tobe dodju, isti mu danas stope ljube.Otelo je napisao/la:Liverpool i dalje prosjecan tim,tako kazu na temi Uniteda.Ni poraz ih nije uvjerio da je Moyes trener za male klubove.![]()
Treba biti realan i reci da niste bili sekunde bolji danas. Dali smo vam gol a u drugom niste prisli De Geai, najozbiljnija situacija je bila ono vracanje Vidica sto je Spanjolac napucao u aut. Naravno da to ne umanjuje vasu pobjedu na kojoj cestitam kakva god da je, semafor je najbitniji na kraju.
proFCB je napisao/la:Cestitke za jucerasnju predstavu protiv periferije, svaka cast jos jednom.
Vidim spominje se Ozil, Mata, Reus... mislim da su to igraci koji sa svojim klubovima igraju ligu prvaka i mislim da oni ne bi zeljelji mijenjati klub ukoliko opet ne bi igrali LP...
Isto tako mislim da je smijesno sad raspravljati o odlasku Suareza, on je igrac Liverpoola najmanje do januara, a vrlo moguce i nakon zimskog prelaznog roka.
Sa onim pojacanjima o kojima pricamo, Sahko, Ilori i Moses, Liverpool bi trebao biti ravnopravan ostalim ekipama u borbi za top 4, a mozda i koja stepenica iznad.
PS: Kakva je povreda Glen-a u pitanju?
Ne bi me cudilo da se realizira. I onda bi se desilo ovo:Ozren je napisao/la:Real Madrid will launch a last-gasp €45m bid for Liverpool’s Luis Suarez [AS]
OTNYS_YNWA je napisao/la:3 odlicna transfera, jos veceras jedno veliko i to je to.Welcome S.I.M !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.