Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2013, 00:36

R.I.P!

100!

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2013, 00:37

Lucas je dobar igrac i nama je potreban bez obzira sto pogrijesi na svakoj utakmici..

Henderson was last seen running across the North Sea on his way to fight trolls in the Norwegian mountains. :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 02 sep 2013, 00:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:R.I.P!

100!

slika

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 sep 2013, 00:40

ma griješi puno sto jest jest,ima mnogo boljih defanzivnih veznih u ligi od njeg,al danas me je demantovao kolko-tolko bio je odlican,iako je napravio nekoliko bespotrebnih faulova,ali bih volio iskreno da igram u sistemu 3-5-2 sa coutinhom iza 2 napadača :D
btw : Henderson mozda danas odigro utakmicu zivota za Liverpool,momak koji je mozda i najvise napredovao u zadnje 2 godine na Anfieldu :)

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 sep 2013, 00:48

Dobar je Brazilski lav bio u prvom poluvremenu, presjekao je nekoliko napada Scuma. Malo se pogubio u drugom poluvremenu.
Zna li neko sta je sa Glenom ?
ZZ

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 sep 2013, 00:53

moj uzor-S.G je napisao/la:Dobar je Brazilski lav bio u prvom poluvremenu, presjekao je nekoliko napada Scuma. Malo se pogubio u drugom poluvremenu.
Mislim da ne bi trebao igrat za Engleze sad u ova 2 meča,da li ce se vratiti protiv labudova ostaje da se vidi :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 02 sep 2013, 01:01

amer991 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Dobar je Brazilski lav bio u prvom poluvremenu, presjekao je nekoliko napada Scuma. Malo se pogubio u drugom poluvremenu.
Mislim da ne bi trebao igrat za Engleze sad u ova 2 meča,da li ce se vratiti protiv labudova ostaje da se vidi :D
Ma ajde ba neka igra Walker,nek se izmori makar da ne budemo skroz crni :D
"You'll Never Walk Alone"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2013, 01:05

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 sep 2013, 02:08

Hoce Arsenal da nas oslabi ccc kakvi su to neprijatelji,pune kasu Realu :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2013, 02:16

[youtube][/youtube]
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 sep 2013, 02:24

Rooney88 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Liverpool i dalje prosjecan tim,tako kazu na temi Uniteda.Ni poraz ih nije uvjerio da je Moyes trener za male klubove.
Tako su jednom davno i za Fergusona govorili, 6 godina je trebalo da tobe dodju, isti mu danas stope ljube. ;)

Treba biti realan i reci da niste bili sekunde bolji danas. Dali smo vam gol a u drugom niste prisli De Geai, najozbiljnija situacija je bila ono vracanje Vidica sto je Spanjolac napucao u aut. Naravno da to ne umanjuje vasu pobjedu na kojoj cestitam kakva god da je, semafor je najbitniji na kraju. ;)
Šta pričaš bezveze? Jok vi ste bili bolji.A šta ste to vi napravili?? Ona Persijeva šansa samo.Ili ćemo računati šut Nanija? :roll:
nemoj biti smiješan,smatramo te objektivnim i realnim forumašem koji je Unitedovac.
Čuj kakva god da je,e ovakvo nešto smo i mi mogli komentarisati kad ste nas dobili 1:0 u FA cupu,kad je Gerrard dobio crveni i izmišljeni penal Howarda Webba.
Fino čestitaj na pobjedi,pokoji komentar,hvala i doviđenja.
U fudbalu je sve do taktike,mi smo danas savršenu koristili kao i protiv Aston Ville.

E sada istom tom što mu stope ljubimo idi reci "Is Daniel Sturridge a gamble for Liverpool" .Samo ga preupitaj,da vidimo šta će odgovoriti.2 gola u 2 utakmice.Gamble,gamble,jašta je neg gamble.
A Zaha nije gamble.
You'll never walk alone.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 sep 2013, 09:10

Prvi je zavrsen.

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... ilori-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 02 sep 2013, 09:45

Mogao bi mali Tiago biti veliko pojacanje, navodno univerzalac u odbrani.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 sep 2013, 09:53

Cestitke za jucerasnju predstavu protiv periferije, svaka cast jos jednom.
Vidim spominje se Ozil, Mata, Reus... mislim da su to igraci koji sa svojim klubovima igraju ligu prvaka i mislim da oni ne bi zeljelji mijenjati klub ukoliko opet ne bi igrali LP...

Isto tako mislim da je smijesno sad raspravljati o odlasku Suareza, on je igrac Liverpoola najmanje do januara, a vrlo moguce i nakon zimskog prelaznog roka.

Sa onim pojacanjima o kojima pricamo, Sahko, Ilori i Moses, Liverpool bi trebao biti ravnopravan ostalim ekipama u borbi za top 4, a mozda i koja stepenica iznad.

PS: Kakva je povreda Glen-a u pitanju?
Stern des Südens

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 02 sep 2013, 10:08

slika

slika

Jos je Moses ostao, valjda ce i za njega ubrzo objaviti :)

Nastavlja se tradicija naslanjanja :lol:

slika

slika
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 02 sep 2013, 10:16

proFCB je napisao/la:Cestitke za jucerasnju predstavu protiv periferije, svaka cast jos jednom.
Vidim spominje se Ozil, Mata, Reus... mislim da su to igraci koji sa svojim klubovima igraju ligu prvaka i mislim da oni ne bi zeljelji mijenjati klub ukoliko opet ne bi igrali LP...

Isto tako mislim da je smijesno sad raspravljati o odlasku Suareza, on je igrac Liverpoola najmanje do januara, a vrlo moguce i nakon zimskog prelaznog roka.

Sa onim pojacanjima o kojima pricamo, Sahko, Ilori i Moses, Liverpool bi trebao biti ravnopravan ostalim ekipama u borbi za top 4, a mozda i koja stepenica iznad.

PS: Kakva je povreda Glen-a u pitanju?

Ma kakav Ozil, Mata, Reus i ostali pokemoni..To se vise zayebava ovde nego sto se stvarno misli da ce oni prec u LFC :lol: Jedino ako npr. Suarez ode, onda se moze ocekivati neko veliko al bas veliko ime tipa Ozil, Reus itd...Do tad nista.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 02 sep 2013, 10:48

Gdje je Carlo, on nam je uvjek postavljao linkove za deadline day? :D

Usput da poželim dobrodošlicu Sakhou, Iloriu i Mosesu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2013, 10:55

3 odlicna transfera, jos veceras jedno veliko i to je to. 8-) Welcome S.I.M ! :mrgreen:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 02 sep 2013, 10:56

Real Madrid will launch a last-gasp €45m bid for Liverpool’s Luis Suarez [AS]

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 sep 2013, 10:59

Ozren je napisao/la:Real Madrid will launch a last-gasp €45m bid for Liverpool’s Luis Suarez [AS]
Ne bi me cudilo da se realizira. I onda bi se desilo ovo:
OTNYS_YNWA je napisao/la:3 odlicna transfera, jos veceras jedno veliko i to je to. 8-) Welcome S.I.M ! :mrgreen:
:mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.