FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Necu trosit rijeci na MSN, sve se zna, sta oni rade drugu sezonu u nizu se nece ponoviti dugo godina.
Samo zelim pohvalit Roberta, strasne partije pruza, zahvalan igrac, bez mane, kompletan veznjak koji odradi sve bez greske i prigovora.
Drago mi je da je Samper dobio priliku, odlicno je odigrao, pokazao da je za onog Gumbaua izmislio nogomet i da je vrijeme da ga podje Lucho koristit sve vise i vise.
Samo zelim pohvalit Roberta, strasne partije pruza, zahvalan igrac, bez mane, kompletan veznjak koji odradi sve bez greske i prigovora.
Drago mi je da je Samper dobio priliku, odlicno je odigrao, pokazao da je za onog Gumbaua izmislio nogomet i da je vrijeme da ga podje Lucho koristit sve vise i vise.
U posjetu došao najbolji motociklista dunjaluka

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:U posjetu došao najbolji motociklista dunjaluka![]()

sredina terena mnogo bolje i stabilnije izgledala sa Samperom nego li sa Gumbauom

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: Odg: FC Barcelona
Uh kad ugledah cigana, dan mi pokvari 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stas se izvinjavat,normalni postovi nikad se ne brisu init su predstavljali problem.nema kod nas madridiste da ko na vasoj temi svaki post prijavljue ko dijete kakvo.Kawhi je napisao/la:U M J E T N O S T
Navijam za Real Madrid i nadam se da mi nećete obrisati post iz vaše glavne teme, ali ovo večeras što Barcelona radi u fudbalu i u zadnjih 10 godina je nenadjebivo. Neću nikada navijati za vas, neću nikada uživati u vašim tekmama u Primeri, ali ću uživati u vašim tekmama u LP. MSN je valjda najjači napadački trojac ikada i ja kao navijač vašeg najvećeg rivala sam jako sretan što njih 3 nisu zajedno sa Xaviestom iz primea. Valjda se nekad i ove moje budale ugledaju na vas. Ovo je nenadjebivo, još jednom i izvinjavam se na upadu u temu.
Pozz
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne znam u čemu je problem momčine?
Sergi Roberto ima uganuće članka, da li će biti spreman za narednih nekoliko utakmica zavisit će od razvoja povrede. Možda još minuta za Sampera?

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sinoc roma izgubi set sa samo jednim dobijenim gemom, messi jos nije spreman al vraca se polako, valjda bude spreman do valencije jer to ce biti jaca utakmica, sad je vrijeme da se malo taktizira protiv slabijih ekipa, sampera treba gurati i od prve minute nek dobija samopouzdanje i razvija se, i sergio da odmori, steta za roberta povreda sad kad se odlicno ustelio,valjda se vrati brzo i nastavi ovako,vermalen po meni isto treba dobijati sansu da bude starter da se i on uhoda,sinoc je imao gresaka,vidi se da mu treba samopouzdanja, cim se messi vrati u top formu ponekad i neymara treba odmoriti, valja tempirati formu za proljece da ne sagorimo rano, no znat ce to enrike odraditi ne sumnjam u njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ispravljenomessilla je napisao/la:U posjetu došao najbolji prevarant dunjaluka![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Prevarant

Busi sinoć odigrao 350. tekmu za Barcu

Busi sinoć odigrao 350. tekmu za Barcu

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
[youtube][/youtube]
Potpuno je poludio ove sezone
vrhunski dribling i završnicu je uvijek imao, a ove sezone je nenormalno unaprijedio asistencije i preciznost pasova. Bogami, Suarez se nadavo golova ove sezone zahvaljujuci Neymaru. Istina, i njega je Suarez hranio asistencijama lani.
Potpuno je poludio ove sezone

Barcelona plan to raise the buyout fee of Sergi Roberto (23). In current deal, fee is 30M, depending on variables could become 40M. [weloba]
Gospodin covjek
U prvih 13 mečeva sezone primljen 21 gol, u zadnjih 8 samo 2 gola. Popravlja se lagano statistika 
Masoni 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nezz da je iko ikad ovako dobro funkcionosao kao ovatrojica,jos ovakve zvijezdemessilla je napisao/la:

U 2015. dali 121 a npr citav tim reala dao sa ovom vecerasnjom utakm.110 golova.
Bayern dao samo dva gola vise od njih trojice (123))
Ubice

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Abidal: "UEFA do not understand anything about football, they did not choose Busquets for the Team of the Year."
ko je od DM-ova uopste up'o na taj spisak, nisam pratioRajaz je napisao/la:Abidal: "UEFA do not understand anything about football, they did not choose Busquets for the Team of the Year."

Krychowiak i Marchisio.miki_92 je napisao/la:ko je od DM-ova uopste up'o na taj spisak, nisam pratio
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Spanjolski mediji pisu da je Suarez vec jedan od Messijevih najboljih prijatelja. Vise od kolege na terenu, isto kao Kun Aguero i Pinto. Pisu takodjer , da dok je Messi bio povrijedjen, Suarez je svaki dan vodio njegovog sina u vrtic i dolazio po njega. Tako da vidi se da osmijeh na terenu nije lazan i da savrseno suradjuju, bez nekih maski.
27.10.2020
leorey je napisao/la:Spanjolski mediji pisu da je Suarez vec jedan od Messijevih najboljih prijatelja. Vise od kolege na terenu, isto kao Kun Aguero i Pinto. Pisu takodjer , da dok je Messi bio povrijedjen, Suarez je svaki dan vodio njegovog sina u vrtic i dolazio po njega. Tako da vidi se da osmijeh na terenu nije lazan i da savrseno suradjuju, bez nekih maski.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.