Jedino im ne valja sto se ne moze online ko u premieru igrat.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispratim ovo na solidan ulog al nista od ovog meni se cini. 2-0 za ove vamo.dr.van nostrand je napisao/la:
jesi vidio, ma nista od fudbala... ni na prevaruA_d_0 je napisao/la:Ispratim ovo na solidan ulog al nista od ovog meni se cini. 2-0 za ove vamo.
Bio sam ubjedjen da ce ovo proci.dr.van nostrand je napisao/la:jesi vidio, ma nista od fudbala... ni na prevaruA_d_0 je napisao/la:Ispratim ovo na solidan ulog al nista od ovog meni se cini. 2-0 za ove vamo.![]()
NBA je zakondva znaka kvote skoro pa odlicne
koji god dase odlučiš igraj jedan manje, znači ako očekuješ da ćeš pogoditi 5 od 8 igraj 4 tako da ako pogodiš tih 5 ne samo da se pokriješ nego i zaradiš otprilike duplo ako su kvote oko 2bruzma91 je napisao/la:molio bih za savjet zelim odigrat 110 kuna na neki sistem sta mi predlazete koliko parova i koliko od koliko sistem?
problem je sto je postao public bet jer evo i po facebooku se prosirilodr.van nostrand je napisao/la:jesi vidio, ma nista od fudbala... ni na prevaruA_d_0 je napisao/la:Ispratim ovo na solidan ulog al nista od ovog meni se cini. 2-0 za ove vamo.![]()
Googlam da vidim da nije ko kopirao ovo sa klix.ba, jer sam u medjuvremenu editovao post, kad vidim da ima ovdje.stomaklija je napisao/la:Eh evo da podijelim 1 info sa vama. Imam prijatelja sto zivi u Zagrebu dosta prati HNL i sinoć mi reče za ovo(Vecinom se koristi riječ dojava, ali je ja ne volim upotrebljavati). Veceras od 19.00h sastaju se: Lokomotiva Z i Hrv. Dragovoljac. Oba kluba su iz Zagreba a sudi lik također iz Zagreba: Igor Prištovnik. Ono sto je zanimljivo njihova zadnja 2 meča je sudio isti sudija i oba puta je ulazilo 2/1:
http://nr.soccerway.com/matches/2010/11 ... ac/941240/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nr.soccerway.com/matches/2013/09 ... c/1480334/" onclick="window.open(this.href);return false;
. Ne mora to nista znaciti, ali posto je ta Lokomotiva Mamićeva poslovnica i počesto idu u prelaze nije zgorega opaliti prelaze. Ja idem na kafu pa ću to odraditi u lokalu jer imam blagi osjecaj da bi ovo moglo biti i blokirano. Na sitno pa ko koga.
Hrv.Dragovoljac - Lokomotiva(p/k) 1/2(26,00)
Hrv.Dragovoljac - Lokomotiva(p/k) 2/1(32,00)
GL srećkovići.
PS: Isto mi prijatelj reče, da kod njih u čaršiji(ZG)kruži priča da big Mamić sve žešće opklade odrađuje u Kolumbiji. NIje ni čudo što se razbacuje sa po 100,200 eura na lokalne pjevaljke
![]()
Ako zavrsi 3 2 za Kaposvar bacit cu se sa treceg sprata.Maradonaaa je napisao/la:problem je sto je postao public bet jer evo i po facebooku se prosirilodr.van nostrand je napisao/la:jesi vidio, ma nista od fudbala... ni na prevaruA_d_0 je napisao/la:Ispratim ovo na solidan ulog al nista od ovog meni se cini. 2-0 za ove vamo.![]()
Edit: evo 2-1
daj makar x2 sto sam odigrao na ovim sigurnijim listicima
E posto ti mene sad nerviras, evo ovako: Vedran Banović, radi u Ledenoj dvorani hoćeš i godište?? 1982iss je napisao/la:stomaklija je napisao/la: Prijatelj iz ZGCak si i Kolumbiju u pricu ubacio...
Drago mi je, ako oš gledat medvjede za džaba javi sezgmiky je napisao/la:i ja sam iz zga![]()
Pozdravi Vedrana.stomaklija je napisao/la:E posto ti mene sad nerviras, evo ovako: Vedran Banović, radi u Ledenoj dvorani hoćeš i godište?? 1982iss je napisao/la:stomaklija je napisao/la: Prijatelj iz ZGCak si i Kolumbiju u pricu ubacio...
Na klix ne idem, a to sto si i ti pronasao ova 2 rezultata gle čuda i ja imam internet. Ako si iz ZG znaš priču o Mamiću. Sretno i tebi
Na kladjenju nema bogacenja. A internet je cudo, svega ima.ElLoco7 je napisao/la:Jao pa ovdje ljudi imaju seme sa hrvatskom i kolumbijom i stimaljkama. Cudi me kako se niste dosad obogatili
pa kad imas dojave iz kolumbije onda na to uplacujes bruku novca i zgrces bogatstvoiss je napisao/la:Na kladjenju nema bogacenja. A internet je cudo, svega ima.ElLoco7 je napisao/la:Jao pa ovdje ljudi imaju seme sa hrvatskom i kolumbijom i stimaljkama. Cudi me kako se niste dosad obogatili![]()
Nego tebi sretno sa igranjem narodnih listica u nadi za dobitkom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.