U zdravom tijelu, zdrav duhAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma kakvi,samo sport.Teretana,trcanje,futsal.Unofficialpage je napisao/la:Emire, ja konto vi to, vi zivite zdravo. Sportski zivot![]()
@legendo
Sretan praznik.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U zdravom tijelu, zdrav duhAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma kakvi,samo sport.Teretana,trcanje,futsal.Unofficialpage je napisao/la:Emire, ja konto vi to, vi zivite zdravo. Sportski zivot![]()
@legendo
Sretan praznik.
Pa ja sad sam se opario od šverca i ko jbe raju s forumAgresivnoDjubre je napisao/la:
@legendo
Sretan praznik.
a jesi nas'o kome ces se dokazivatiCautinho je napisao/la:Danas 5 eng.,tako da ti ,@Otelo,priča ne pije vode.Nedostatak znanja gramatike perfektno nadoknadjujem radom na satu,komuniciranju i razumjevanjem.Nisam ja toliki mangup i budala kakvim me se hoce prikazati.
Ma ne vjerujem, analitičar se povukao iz javnog životasecer je napisao/la:ima li jos forumasa koji misle da je @cautinho ustvari analiticar?
analitiko ili ljubav, pitanje je sad.
Nazalost.Ove nabrojane destinacije mi se svidjaju,samo ne znam odakle ti Kenija naumpade al eto ahahha.A sta se moze,ocekivali smo vise od @legende,izdao nas je.Nema druge,izbaciti Gorazde ubaciti Cipuljice.Tribalian je napisao/la:
nista od njega ,znaci imamo u top 10 svetskih destinacija new york,paris,london,amsterdam, prag , tibet, keniju, brazil , L.A. ,jedino moramo Gorazde izbaciti jer nam je legenda otkazao ali ubacicemo nesto drugo ,smislicemo nesto
jao što me zayebava hahahah. ja ne znam ko još ovog mediokriteta shvata ozbiljnojasmin10 je napisao/la: Sveti te zahebav'o, a njega sada @secer zahebaje
[youtube][/youtube]AgresivnoDjubre je napisao/la: Nazalost.Ove nabrojane destinacije mi se svidjaju,samo ne znam odakle ti Kenija naumpade al eto ahahha.A sta se moze,ocekivali smo vise od @legende,izdao nas je.Nema druge,izbaciti Gorazde ubaciti Cipuljice.
HAHAHAHAHHAHAHAHACautinho je napisao/la:@sveti,ja neznam tko tebe shvaca ozbiljno,nemozes ti @seceru vode donijet.
Kolega brateDevil je napisao/la:Alo sabani.Imate mahanje.![]()
E kuku meni ko vama pravi probleme.Tribalian je napisao/la:Kolega brateDevil je napisao/la:Alo sabani.Imate mahanje.![]()
Gde si ti covece ,vracaj se ovamo, vidis da Legenda pravi haos po forumu nema ko da ga smiri
nas ne slusa uopste ,samo tebe