Mora nekad i Duracell zeko odmoritiCarlo je napisao/la:Ma Hendo majstorSamo se nadam da neće biti na klupi obzirom da se ubrzo vraća Suarez, a i Moses je pred potpisom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mora nekad i Duracell zeko odmoritiCarlo je napisao/la:Ma Hendo majstorSamo se nadam da neće biti na klupi obzirom da se ubrzo vraća Suarez, a i Moses je pred potpisom.
Gledao sam, hoce i on 3 od 3 kao Daninedim1993 je napisao/la:da si vidio Soldada... Penaldadogaston je napisao/la:
Ala se baci
10.Arjen Robbenfera je napisao/la:sturridge cak ni u liverpoolu nije najsebicnijiSaurman je napisao/la:Ja mislim da ne postoji igrač koji je sebičniji od Sturridgea.
Ja bi sad dao gu*ice nekom crnji da Gerrard osvoji EPLBigAndy je napisao/la:Znam da je rano ali gledam danas naseg kapitena i kontam koliko ce mi biti zao kad ode....
Ne mogu ni zamisliti njegovu srecu kad bi osvojili ligu i sigurno niko vise to ne zasluzuje od njega.
Jednostavno legenda Liverpula i fudbala opcenito!
gaston je napisao/la:Ja bi sad dao gu*ice nekom crnji da Gerrard osvoji EPLBigAndy je napisao/la:Znam da je rano ali gledam danas naseg kapitena i kontam koliko ce mi biti zao kad ode....
Ne mogu ni zamisliti njegovu srecu kad bi osvojili ligu i sigurno niko vise to ne zasluzuje od njega.
Jednostavno legenda Liverpula i fudbala opcenito!
Spominje se da cemo dovest neko veliko pojacanje no o imenu se suti.Desmond je napisao/la:Ima li kakvih špekulacija što se tiče transfera? Koliko će za nas biti interesantan deadline day?
jel ti to pokušavaš sad zayebavat jer je izgleda Arsenal u ozbiljnim pregovorima sa njim ?Otelo je napisao/la:Po Ozila idemo
Covjek zeli LP tim.Dakle ili Arsenal ili Utd,jer je rekao da ne zeli u PSG.Kao da gledam da ce lova zamirisat i upravo tamo zavrsit.Realnija je opcija Mata,iako i to zvuci suludo,al' ce prije Chelski pustit vama,nego Arsenalu,koji je,haman,jedini bio zainteresovan.Otelo je napisao/la:Po Ozila idemo
Ma ja bubnuo Ozila iz sale,nisam ni znao za pregovore a i sta mu fali da dodje ovdje.Nece umrijeti zbog 6 tekmi LP a naredne sezone ce igrat istonedim1993 je napisao/la:jel ti to pokušavaš sad zayebavat jer je izgleda Arsenal u ozbiljnim pregovorima sa njim ?Otelo je napisao/la:Po Ozila idemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.