Tobdžija sa koledža?Greivis je napisao/la:Bivsi saigrac.Zeman je napisao/la:jesam, koji si ti?Greivis je napisao/la: Ma djaba mu objasnjavas. Nego, spiely, jesi to ti?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
Pozzz za Tigra iz Velike Kladuše
A šta priča ovaj propali igrač ss.ba lige

A šta priča ovaj propali igrač ss.ba lige

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
FUCK LOGIC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
prevedi! znaš da sam strane jezike učio na chatrouletu, samo znam tits i tog tipaTribalian je napisao/la:@ Legendo ,how are you ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Evo ja sam tu da prevedem.legenda reala je napisao/la:
prevedi! znaš da sam strane jezike učio na chatrouletu, samo znam tits i tog tipa
@legendo,imal ti gostiju ?
Hoce valjda covjek da ti dodje.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
Ništa nek mi ne ideAgresivnoDjubre je napisao/la:Evo ja sam tu da prevedem.legenda reala je napisao/la:
prevedi! znaš da sam strane jezike učio na chatrouletu, samo znam tits i tog tipa
@legendo,imal ti gostiju ?
Hoce valjda covjek da ti dodje.

Našo se gori od mene prevoditi

Pita kako si,a ne imal gostiju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Joj kako ovaj novi naraštaj nimalo ne osjeća humor, pa nismo glupi, ako smo kosili travu nismo je pasliOtelo je napisao/la:Pita kako si,a ne imal gostiju![]()
![]()

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Al smo je zato pusili ole ole ole ole

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Znaci tako,ja i moj prijatelj iz Zenice mozemo pravo u New York jer moramo izbaciti Gorazde sa nase liste top 10 svetskih destinacija jer je @ Legenda odbio da nam pokaze znamenitosti 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nisam se naspavao pa ne kontam nista
Sta ne kontas careOtelo je napisao/la:Nisam se naspavao pa ne kontam nista

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedan dim i gore siAgresivnoDjubre je napisao/la:Al smo je zato pusili ole ole ole ole
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma konto sam od emira da je coutinho,a on ne zna engleski (barem kaze)pa sam mislio da je pogresno prevao,ne citam nickove a avatare od neispavanosti ne vidimTribalian je napisao/la:Sta ne kontas careOtelo je napisao/la:Nisam se naspavao pa ne kontam nistanista komplikovano nismo pisali
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@tribalian
Stvarno ja sam iznenadjen.Ocekivao sam da ce se @legenda malo vise angazovati da nas uputi u sve to,a i pokaze.Al nista,ne moze se covjek uzdati u njega.
@Unofficialpage
samo sport.
Stvarno ja sam iznenadjen.Ocekivao sam da ce se @legenda malo vise angazovati da nas uputi u sve to,a i pokaze.Al nista,ne moze se covjek uzdati u njega.
@Unofficialpage
samo sport.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Emire, ja konto vi to, vi zivite zdravo. Sportski zivot 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kakve znamenitosti nema toga kod nas, ti i Devil očigledno ne idete na more, pa niste prolazili kroz Goražde, mene samo interesuje gdje ljeti idu onolika auta sa BG tablicamaTribalian je napisao/la:Znaci tako,ja i moj prijatelj iz Zenice mozemo pravo u New York jer moramo izbaciti Gorazde sa nase liste top 10 svetskih destinacija jer je @ Legenda odbio da nam pokaze znamenitosti

ne znam ni ja engleski

Agresivni
Ti bi bar trebo znati da može

Otelo je napisao/la: ma konto sam od emira da je coutinho,

nista od njega ,znaci imamo u top 10 svetskih destinacija new york,paris,london,amsterdam, prag , tibet, keniju, brazil , L.A. ,jedino moramo Gorazde izbaciti jer nam je legenda otkazao ali ubacicemo nesto drugo ,smislicemo nestoAgresivnoDjubre je napisao/la:@tribalian

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma kakvi,samo sport.Teretana,trcanje,futsal.Unofficialpage je napisao/la:Emire, ja konto vi to, vi zivite zdravo. Sportski zivot

@legendo
Sretan praznik.