u šemsnest do petCoach22 je napisao/la:Zna li iko od vas kad je snimak utakmice na MojaTV ?

u videoteci ti ej tekma uploadovana, nađi i pogledaj
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
u šemsnest do petCoach22 je napisao/la:Zna li iko od vas kad je snimak utakmice na MojaTV ?
Na utakmici protiv Čelika je pokazao koliko zna,kada je ušao sa klupe onda čitavu igru je promjenio1L8F9C2 je napisao/la:Travancic je doktor fudala samo mu prethodni trener nije dao da igra dovoljno a da zna svi smo se mogli uvjeriti. Ocekujem da ga Jarni spremi i da nam bude glavni igrac na proljece.rammstein je napisao/la: a jbt
Ma samo da se smiri , da bude normalan dječak ,bio bi glavni definitivnoGrokok je napisao/la:Travančić je extra dobar igrač. Međutim postoji jedan problem, a to je da on ako nastavi kao prije neće ništa biti. Pomoć mu ne može ni Musemić, a ni Jarni, ako on sam sebi ne pomogne, jedino tako. Ako je baš odlučio da trenira i posveti se Sarajevu, mogao bi napraviti finu karijeru.
Nije na osnovu ove tekme , gledajuci ostale mlade reprezentativce i tekme u PL kod Husrefa , objektivno ima mjesta ... sad da li u pocetnih 11 to nije moje , al na spisku 22 mlada U21 igraca ima mjesta.. Hebo jedan gol nije to mjerilo , al pogledaj derbi kako je njegovim ulaskom u drugom poluvremenu igra sarajeva probudila . vec cini mi se da je tu Jagodic neobjektivan . On je morao razgraniciti Celik i repku...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne kazem da ovaj nije dobar igrac i da ne treba igrati za mladu repku, ali ako ga vec nije zvao, zasto bi ga VEC sada (po tebi) trebao zvati, nakon jedne pripremne protiv kluba sa dna tabele 2 f.lige?
A iskren da budem, odavno tendeciozniji, huskacki, podcjenjivacki, subjektivniji, gluplji, vansustinski, nelogican tekst nisam vidio od ovog gore sto je meni se cini doboj postavio...
Daj ne furaj, gdje cemo njega uzeti. Predobro da bi bilo istinito. Moras nam malo vise informacija, odakle takvo saznanje?pastore je napisao/la:Veldin Muharemovic " Lede " trebao bi potpisati danas ili sutra za nas...
Ako ga vec nije zvao tokom kvalifikacija u prisloj godini, onda nek se pokaze i zvace ga... A to sto kazes za derbi, ja cu ti samo reci da ne kakis jer u toj utakmici Sarajevo nije napravilo skoro nista, a logicno je da ce igra zivnuti, jer je igrac prednjeg reda, ali ono najbitnije je da je ta "svjezina" u igri, o kojoj pricas, dosla jer je usao sa klupe nakon sto su ostali vise od 1h trcali ko konji, nije tu tesko napraviti razliku ako znas iole malo bolje igrati lopte... Po MOM misljenju jos se nije uozbiljio, fudbalski sazrio, solira malo previse, izlasci, kafana a u Sarajevu nije bio standardan ni blizu, vecinom je to klupa bila, pa kad ne ide da unese malo te svjezine o kojoj pricas, a kvalitetan igrac, za reprezentacije, nosi igru i u svom klubu...Buba00 je napisao/la:Nije na osnovu ove tekme , gledajuci ostale mlade reprezentativce i tekme u PL kod Husrefa , objektivno ima mjesta ... sad da li u pocetnih 11 to nije moje , al na spisku 22 mlada U21 igraca ima mjesta.. Hebo jedan gol nije to mjerilo , al pogledaj derbi kako je njegovim ulaskom u drugom poluvremenu igra sarajeva probudila . vec cini mi se da je tu Jagodic neobjektivan . On je morao razgraniciti Celik i repku...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne kazem da ovaj nije dobar igrac i da ne treba igrati za mladu repku, ali ako ga vec nije zvao, zasto bi ga VEC sada (po tebi) trebao zvati, nakon jedne pripremne protiv kluba sa dna tabele 2 f.lige?
A iskren da budem, odavno tendeciozniji, huskacki, podcjenjivacki, subjektivniji, gluplji, vansustinski, nelogican tekst nisam vidio od ovog gore sto je meni se cini doboj postavio...
Ok ja imam svoje misljenje ti svoje ... Ni Hodzic nije bio standardan a realno jel zasluzio mjesto medju 11 u U21 iako je mladji (GLEDAJUCI KVALITET) ???Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako ga vec nije zvao tokom kvalifikacija u prisloj godini, onda nek se pokaze i zvace ga... A to sto kazes za derbi, ja cu ti samo reci da ne kakis jer u toj utakmici Sarajevo nije napravilo skoro nista, a logicno je da ce igra zivnuti, jer je igrac prednjeg reda, ali ono najbitnije je da je ta "svjezina" u igri, o kojoj pricas, dosla jer je usao sa klupe nakon sto su ostali vise od 1h trcali ko konji, nije tu tesko napraviti razliku ako znas iole malo bolje igrati lopte... Po MOM misljenju jos se nije uozbiljio, fudbalski sazrio, solira malo previse, izlasci, kafana a u Sarajevu nije bio standardan ni blizu, vecinom je to klupa bila, pa kad ne ide da unese malo te svjezine o kojoj pricas, a kvalitetan igrac, za reprezentacije, nosi igru i u svom klubu...Buba00 je napisao/la:Nije na osnovu ove tekme , gledajuci ostale mlade reprezentativce i tekme u PL kod Husrefa , objektivno ima mjesta ... sad da li u pocetnih 11 to nije moje , al na spisku 22 mlada U21 igraca ima mjesta.. Hebo jedan gol nije to mjerilo , al pogledaj derbi kako je njegovim ulaskom u drugom poluvremenu igra sarajeva probudila . vec cini mi se da je tu Jagodic neobjektivan . On je morao razgraniciti Celik i repku...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne kazem da ovaj nije dobar igrac i da ne treba igrati za mladu repku, ali ako ga vec nije zvao, zasto bi ga VEC sada (po tebi) trebao zvati, nakon jedne pripremne protiv kluba sa dna tabele 2 f.lige?
@mustafa, zasto? Nije to stari Lede, po meni on ne bi imao mjesta u vasoj startnoj postavi
-moustapha je napisao/la:Daj ne furaj, gdje cemo njega uzeti. Predobro da bi bilo istinito. Moras nam malo vise informacija, odakle takvo saznanje?pastore je napisao/la:Veldin Muharemovic " Lede " trebao bi potpisati danas ili sutra za nas...
Lede je kod nas bio na desnom beku i u to vrijeme bio odlican, vrhunac forme je imao kada smo dobili Genka njegovim golom. Kasnije mu to donijelo i transfer u Belgiju.Baja_Zvjerka je napisao/la: @mustafa, zasto? Nije to stari Lede, po meni on ne bi imao mjesta u vasoj startnoj postavi
Lede je kod nas bio na desnom beku i u to vrijeme bio odlican, vrhunac forme je imao kada smo dobili Genka njegovim golom. Kasnije mu to donijelo i transfer u Belgiju.moustapha je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la: @mustafa, zasto? Nije to stari Lede, po meni on ne bi imao mjesta u vasoj startnoj postavi
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, fks74, keli, Tatamata1946 i 60 gostiju.