FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja ne nadje ni jedan negativan post za ovu utakmicu, o cemu pricate vi ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Opravda se Solinas brat za sezonsku, a jedan je od rijetkih za koga svi ovdje znamo da ju ima i da je jos njih par obradovao. 
Uzivajte ba ljudi, vidjeli ste i Musemica nakon utakmice nasmijanog, opustenog, nimalo zabrinutog, kaze da je zadovoljan igrom i igracima, a pali smo poslije 60. minute kada smo izveli najbolje igrace.
Kako li je Haurdic odigrao danas?

Uzivajte ba ljudi, vidjeli ste i Musemica nakon utakmice nasmijanog, opustenog, nimalo zabrinutog, kaze da je zadovoljan igrom i igracima, a pali smo poslije 60. minute kada smo izveli najbolje igrace.
Kako li je Haurdic odigrao danas?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
KO SE NA MLIJEKO OPECE I U JOGURT PUSE....ZATO JE RAJA OVOLIKO NERVOZNA JER VAS VECINA ZNA DA SMO IZVARANI BAR 100 PUTA DO SADA...OD STADIONA,IGRACA,UPRAVA,KVAZI MENADZERA,LEGENDI,PREDSJEDNIKA,GRADSKIH OTACA,NASE DJECE,K U R A C A-PALACA I KO ZNA KOGA SVE JOS NE...LJUDI SU JEDNOSTAVNO VISE UMORNI OD LAZNIH OBECANJA I SNOVA O EVROPSKOJ SLOBODI U ZADNJIH 25 GODINA...al sad moramo svi vjerovat da smo na pravom putu...makar jednom moramo bit pozitivni...svasta su bolesnici Tusnja pregrmili od rata na ovamo...a malo je sretnih trenutaka bilo...zato raja ne vjeruje vise nikom...pa cak ni Husicu iza kojeg stoje i brojke i rezultati...al nije to ono cisto nepovjerenje nego vise onaj neki crv sumnje da opet nesto ne krene u pogresnom pravcu da opet neko na korak do cilja nesto ne z a j e b e da nam opet neko ne podmetne nogu..sad kad nam tako malo fali da isplivamo iz blata i mulja nakon gotovo trodecenijskog valjanja...moramo vjerovat...vjera u bolje dane nas je odrzala i kad smo igrali po blatu federalne lige i pokaza nam da iako uvijem moze bolje isto tako moze i gore..zato se svi Slobodasi moraju skupit ko malo kad do sad i pomoc ovim momcima...jbg,kakvi su takvi su...NASI SU
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma svi u neku ruku imate pravo trebali smo se jos malo pojacati dusmanima u inat a opet i on je upravu nisu nas izdali do sada moramo im vjerovati Ali brate sto ba prozivamo jedni druge jebote ako je ta sezonska mjerilo ljubavi daj slikacemo neka se smire forumska braca.Chinaglia je napisao/la:wien, ma vjerujem ti, nego mi je bio smiješan post i način na koji si mu odgovorio
Da sam znao da ce biti forum da slikam se na svakom gostujucoj od 97 do danas....ako je to uslov neki da iznosimo ovdje misljenje.pa kako tako se razmislja **** ti ba.....
Pa skidam kapu onom ultra bratu upravu je covjek nema nas goreg naroda neg u Tuzli.
Staragarda

Beduin
Brate pogodi mene to ocami mladost sam dole ostavio i sada koliko mogu ucinim i onda kaze momak imas ti sezonska.
Nista licno njemu zivota mi Ali stani ba brate povuci rucnu.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 10 feb 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
A i **** ba ovaj srklet, mi trebamo vidjet kao navijači šta možemo uraditi, a najviše što trebamo je otići na tribinu pa nije bitno koju, podržati upravi koja nas nikad nije izradila, dati nove ideje i fukarama. Upravi vjerujem sto posto, pokazali su da su sposbni x puta.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
DoeTz je napisao/la:Ja ne nadje ni jedan negativan post za ovu utakmicu, o cemu pricate vi ?
Chinaglia je napisao/la:šokiran sam, Husrefe ljudino, ne trebaju nam pojačanja, je l' takooo

I love sarcasm and hate people who dont 

Ljudi moji,pripreme su to..Probe,ko moze gdje i kako vise dat...Opuste,bitnl je isprobat sve varijante koje Musemic ima,bez povreda i sl..
Moramo shvatit.kada su pojacanja u pitanju da i nema kvalitetnih igraca u regionu za male pare..
Gomilanje igraca prosjecnog kvaliteta ne donosi nista osim troskova i eventualnih svadja..
Opusteno..
Moramo shvatit.kada su pojacanja u pitanju da i nema kvalitetnih igraca u regionu za male pare..
Gomilanje igraca prosjecnog kvaliteta ne donosi nista osim troskova i eventualnih svadja..
Opusteno..
sve ti je jasno...Chinaglia je napisao/la:I love sarcasm and hate people who dont
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ova utakmica je samo pokazala ono što svi znamo, a to je da smo BETON jaki sa prvom postavom.
Također je pokazalo i da zamjene mogu odigrati samo u onimminutama kada je prva postava riješila utakmicu.
Polagati nade da neko sa klupe može napraviti prevagu u neizvjesnoj utakmici jednako je naučnoj fantastici.
Strah se javlja samo od povreda ili kartona, a akop nam najbolji budu na raspolaganju, zgazit ćemo sve.
Što se tiče prelaznog roka, evidentno je da nismo imali namjere dovoditi nikoga, ali su kasni odlasci doveli do alrmantne situacije,
zbog čega sada moramo nešto iskopat, a vjerujem da možemo, ako ne u BiH, tu su zemlje bivše Yuge, pa nešto će se kvalitetno naći...
Također je pokazalo i da zamjene mogu odigrati samo u onimminutama kada je prva postava riješila utakmicu.
Polagati nade da neko sa klupe može napraviti prevagu u neizvjesnoj utakmici jednako je naučnoj fantastici.
Strah se javlja samo od povreda ili kartona, a akop nam najbolji budu na raspolaganju, zgazit ćemo sve.
Što se tiče prelaznog roka, evidentno je da nismo imali namjere dovoditi nikoga, ali su kasni odlasci doveli do alrmantne situacije,
zbog čega sada moramo nešto iskopat, a vjerujem da možemo, ako ne u BiH, tu su zemlje bivše Yuge, pa nešto će se kvalitetno naći...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
većina klupe je dobra, ali nam trebaju jedan ili dva igrača, pa čak i tri (defanzivni vezni, desni bek i napadač)
normalno da je problem kada promjeniš pola ekipe, svakome bi bio, ali kada napraviš tri izmjene, to se neće osjetit'
normalno da je problem kada promjeniš pola ekipe, svakome bi bio, ali kada napraviš tri izmjene, to se neće osjetit'
Ono što želim podcrtati još jednom je da igrači koji su nam na klupi trenutno su igrači koji samo mogu popuniti roster u slučaju da je utakmica riješena i da se neko odmori, kada ne jurimo rezultat ili ako je povreda u putanju ili kartoni. A i to pod uvjetom da ne fali više od jednog prvotimca.
Nadam se da će struka sada kad je u situaciji da mora dovesti igrača, angažovati nekoga ko je ravan prvoj jedanaestorci po kvaliteti, tj. igrač na kojeg se možemo osloniti i koji može donijeti preokret u neizvjesnim utakmicama
Nadam se da će struka sada kad je u situaciji da mora dovesti igrača, angažovati nekoga ko je ravan prvoj jedanaestorci po kvaliteti, tj. igrač na kojeg se možemo osloniti i koji može donijeti preokret u neizvjesnim utakmicama

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Uz dužno poštovanje, mislim da hoće.Chinaglia je napisao/la:većina klupe je dobra, ali nam trebaju jedan ili dva igrača, pa čak i tri (defanzivni vezni, desni bek i napadač)
Evo daj mi reci koji to igrač kojeg imamo na klupi može donijeti prevagu na terenu, a racimo da je suspendovan AHmetović ili Zeba ili Veseli (nemaju pravo nastupa na utakmici), imaš nepovoljan rezultat i sad trebaš nekoga ubaciti u igru da promijeni njen tok.
Dakle u startu imaš već jednu ili dvije izmjene udarne jedanaestorke ?

-
- Kontakt:
Mortus ,bojim se da je taj voz otišo , sad plan b ako ga ima ,pa šta se potrefi.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
posto sam bio u banovicima zaboravih vam prenjeti da za stadion jos nije tender raspisan....uzet ce to vremena sto se istoka tice ali se radi na tome...sto se tice duga prema poreznoj dug nam je dosta veci nego sto je bilo prvobitno receno...okvirno oko 4 miliona al se ceka da porezna podvuce refu pa kaze tacno koliko je to da nam se ne bi desio sereznicar i naknadni dug..porezna se malo i bahati jer znaju da nas drze za m u d a i da mogu sa nama kako oni hoce jer nismo na vrijeme potpisali ugovor sa njima,,,a trebali smo to uradit jos 14. ili najkasnije u proljece 15.....sad zadovoljno trljaju ruke jer smo im dosli na volej i prave nam problem na potpis reprograma u roku od 10 godina..pitanje je dal ce nam uopste odobrit to na tih 10 godina....moze im se
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://www.transfermarkt.de/carlao/prof ... ler/103793 evo igraca za nas slobodan je heheh
sa ovime se ne bih složio, ali ti neću kao pojedini reći da pametuješ i sličnoMortus je napisao/la:Ono što želim podcrtati još jednom je da igrači koji su nam na klupi trenutno su igrači koji samo mogu popuniti roster u slučaju da je utakmica riješena i da se neko odmori, kada ne jurimo rezultat ili ako je povreda u putanju ili kartoni. A i to pod uvjetom da ne fali više od jednog prvotimca.

da krenem od vrha, ako se povrijedi Ahmetović, mi smo u kanalu, jer bogotac nije kalibar da zamjeni Ahmetovića, iako ga volim kao mater rođenu,tako da bih volio jednog napadača .. Govedarica je odlična zamjena za Veselog, momak jeste pao nakon povreda, ali vratit' će se, on je dobar u igri 1 na 1, baš kao Veseli, identičan tip igrača .. zamjena za Haurdića će biti Sarić, koji je iznio veliki dio ovih 18 kola na lijevom krilu i to je radio dobro, tako da smo i tu dobro pokriveni, a u krajnjem slučaju, tu je i Mehidić
zamjena za Zebu je Ordagić, a za Ordagića, Sarić, a u krajnjem slučaju i Pršeš, ali je problem što nemamo zamjenu za Stjepanovića i tu nam treba igrač, nisam za opciju da se tu guraju Škahić i Mehmedagić .. što se tiče stopera, Škahić i Sale će biti zamjene, ostaje nam nada da se Škahić neće povrijedit', jer onda Sale postaje prva zamjena što uopšte nije sretna opcija, ali opet, da li trebamo još jednog stopera, pa ne znam, ne bih tu ništa dirao .. zamjena za Efendića je potrebna, da li je dobra opcija da to bude Škahić, ako bude igrao dobro, onda da, kao što je bio slučaj s Kisom, a nekako mislim i da će biti tako
tako da, po meni nam trebaju još dva igrača (napadač, defanzivni vezni), no, to je samo moje mišljenje
Ljudi biće to sve dobro,ja se nadam medju prve 3 ekipe da budemo.
-
- Kontakt:
Znači poreznici su glavni . J...ga , gori su od advokata.To i Alka Pone zna . E to je taj crv sumnje kod svih, a kad znaš da se s njima valja borit znaš da je sranje. A oni su samo jedni od mnogih, ustvari mnogi mogu manipulisat njima, tako da ...Ko i sve u državi.
Zadnja izmjena: kadtrebaglasan, dana/u 11 feb 2016, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.