Hvala @EBSCOlfckop je napisao/la:Rodgers danas poslije utakmice izjavio da ne očekuje potpisivanje još nekog igrača, tako po svemu sudeći to bi bilo to od nas za ovaj prelazni rok.
LFCKOP to ti je da bude što tajnije znaš

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hvala @EBSCOlfckop je napisao/la:Rodgers danas poslije utakmice izjavio da ne očekuje potpisivanje još nekog igrača, tako po svemu sudeći to bi bilo to od nas za ovaj prelazni rok.
Pa kakav će izvesti sastav, ako nema Rooneya i Kagawe, koji nisu spremni, ovo je najbolje što imamo u ovom trenutku, dakle pojačanja su neophodna, pogotovo u veznom redu i na tome se radisoxx je napisao/la: Pa mozda da izvede neki normalan sastav za pocetak.
sturridge cak ni u liverpoolu nije najsebicnijiSaurman je napisao/la:Ja mislim da ne postoji igrač koji je sebičniji od Sturridgea.
draxler 100%Ponos Torina je napisao/la:Werner on potential transfers: "I don't want to say too much, but we are focused on trying to improve the squad." #LFC
Werner on potential transfers: "I think I'd rather wait until tomorrow."
Sutra sigurno neki veliki transfer
Odštetna klauzula za Draxlera je 45 mil.Ponos Torina je napisao/la:Ma kakav Draxler,Schalke za njega postavio cijenu od 60M...Veliki transferi ce se dogoditi Španija-Italija-Engleska....
Sturridge je igrao povrijedjen...
nedim1993 je napisao/la:draxler ako i ode otići će u Arsenal, i ne vjerujem da liverpool ima novca za njega, ali mislim da sam pročitao da momak jednostavno ne želi da ide.
Valjda nece...ibish1995 je napisao/la:eto nama dzeksona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.