FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 22 okt 2009, 17:49

Samo da se obratim Ćulumu ukoliko slučajno ovo čita. Milane, pristup ti je katastrofa, samo se na tebe zalijeću cijele protivničke ekipe svaku utakmicu i bar pola utakmica ne odigraš zbog kartona. Spusti se malo na zemlju, taman da si kandidat za zlatnu loptu, a čak ni ŽELJI nisi dosad bio naročito koristan. Sinoć opet izvodiš nepotrebne i neozbiljne driblinge u periodu kad ispadamo iz kupa i kad je to nedopustivo. Nisi mangup što svaku drugu utakmicu pauziraš, već nezreli glupan. Spusti se na zemlju!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 22 okt 2009, 18:29

kako ide ona pjesma sto uvijek ide prije tekme nezz ko pjeva uglavnom ide ja sam lud ja sam jak ja sam zeljin manijak i na refrenu je salalalal zeljeznicar

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 22 okt 2009, 22:00

Željovac je napisao/la:Samo da se obratim Ćulumu ukoliko slučajno ovo čita. Milane, pristup ti je katastrofa, samo se na tebe zalijeću cijele protivničke ekipe svaku utakmicu i bar pola utakmica ne odigraš zbog kartona. Spusti se malo na zemlju, taman da si kandidat za zlatnu loptu, a čak ni ŽELJI nisi dosad bio naročito koristan. Sinoć opet izvodiš nepotrebne i neozbiljne driblinge u periodu kad ispadamo iz kupa i kad je to nedopustivo. Nisi mangup što svaku drugu utakmicu pauziraš, već nezreli glupan. Spusti se na zemlju!!!
Ti si umobolan on je najborbeniji igrać u Želji trenutno ;)
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2009, 22:07

adisg je napisao/la:E moj ciko,

Da tebi Adi kaze da koliko ja pamtim a pamtim od 1977, Zeljo nikad ali nikad do 1991 nije moga ni cipele Velezu obrisati.
A ciko moj dobri ti bi trebao znati da su Velezu nase dobre komasije nekadasnje uzimale titule po kljucu pa je tako izmakla jedna 72/ 73, pa druga u sezoni nakon te a jos jedna 90/ 91, jer su se boze nasli veliki mestri tipa Miljanica i kompanije........
A Adi se sjeca Veleza u sastavu:
Petranovic-Hadziabdic-Juric-Prskalo -Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric- Karabeg - Tuce.

a tata kaze da su "neki" ;
1- Maric-Meter-Ristic-Pecelj--ledic-Topic-Okuka-Vladic-Bajevic - Vukoje

a kazu da je Velez nekad 81 dobio zelju u Kupu, kazu Vaha zabio dva a Njegusa su kao ganjali jer je boze prodao Velezu, dzaba i Mesha i dva penala..dzaba
Druze, de malo popusti ovde sa istorijom Veleza .. Kako god krene neka rasprava ti se uhvatis Velezove ekipe od vremena kad neki (vecina njih) na forumu nisu bili ni rodjeni a neki tek u jaslicama .. Znamo svi (barem oni stariji) kako je Velez nekad igrao. Ako nismo gledali onda smo barem culi za tu poeziju i ljepotu igre ali to je proslost i nema nikakve veze sa raspravom oko ove utakmice kupa .. !

adisg je napisao/la:Eh sad, da ti kazem ciko vi ne mozete za tri godine dati velezu tri gola, dodushe ako bude sudija kao veceras mozete vi sve....no sikiriki Brkovic ce to srediti..sudije su njegove.....
Zeljeznicar-Velez 4:1
Zeljeznicar-Velez 4:0

Ali sve je to sada nebitno ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 22:11

ma pustite velež :!: znali iko kada je izvlačenje kupa :?: rođeni brišite na svoju temu i tamo plačite :!: čast pojedinim koji daju realan komentar tekme :!:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2009, 22:16

harinjo je napisao/la:ma pustite velež :!: znali iko kada je izvlačenje kupa :?: rođeni brišite na svoju temu i tamo plačite :!: čast pojedinim koji daju realan komentar tekme :!:
Petak, 23.10. u 12:00
AMAR OSIM

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 22:17

Stole iz Bora je napisao/la:
harinjo je napisao/la:ma pustite velež :!: znali iko kada je izvlačenje kupa :?: rođeni brišite na svoju temu i tamo plačite :!: čast pojedinim koji daju realan komentar tekme :!:
hvala :!: da je dobiti slogu,slobodu ili rudar :roll:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2009, 22:29

harinjo je napisao/la:
Moze i Slavija .. Mislim da cemo mi dobiti Borac ili Zrinjski ... :mrgreen:
AMAR OSIM

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 22 okt 2009, 22:54

harinjo je napisao/la:
Dobicete vi Borac ili Zrinjski i pakujte kofere.......
Evo opet imate sudiju ovo papka iz Banovica, ma Brkovic je cudho......ne brinite imacete pobjedu, jedino ako Zujo nije dogovorio....

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 22 okt 2009, 23:07

adisg je napisao/la:
Evo opet imate sudiju ovo papka iz Banovica, ma Brkovic je cudho......ne brinite imacete pobjedu, jedino ako Zujo nije dogovorio....
Jel imamo sudiju il je dogovoreno de odluci se?!
010 ISN'T JUST A CODE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 okt 2009, 23:36

adisg je napisao/la:
harinjo je napisao/la:hvala :!: da je dobiti slogu,slobodu ili rudar :roll:
Lijepo je da jedan mostarac voli i Zrinjski i Velez i da se raduje i ocekuje prolazu oba kluba .. Ako vec ne moze Velez, onda ocekuj Zrinjski .. Super je to .. 8-)
AMAR OSIM

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2009, 23:42

Baš je fino vidjeti kako ovaj adis veležovac navija za Zrinjski ili Borac...simpaticno ;)

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 23:44

adisg plači plači manje ćeš pišati :mrgreen: ja nebuloza :!: :lol: :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 okt 2009, 23:46

United in hate :mrgreen:

Daj nam sokolove daj ih sutamooooooooooo :P (a nisam siguran da jos postoje preskacu ove utakmice opasno)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2009, 23:48

kolko je nakuko jos cemo mu i sos broj napraviti...

U subotu je u 18:00 tekma
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 23:49

bistrikboy je napisao/la:United in hate :mrgreen:

Daj nam sokolove daj ih sutamooooooooooo :P (a nisam siguran da jos postoje preskacu ove utakmice opasno)

bolje da idemo na odmor u doboj :mrgreen: :mrgreen:

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 23 okt 2009, 00:01

adisg je napisao/la:
harinjo je napisao/la:hvala :!: da je dobiti slogu,slobodu ili rudar :roll:
Lijepo je da jedan mostarac voli i Zrinjski i Velez i da se raduje i ocekuje prolazu oba kluba .. Ako vec ne moze Velez, onda ocekuj Zrinjski .. Super je to .. 8-)
Majstore ti si to rekao, nisam ja.......ja samo potvrdio.

derby county
Kontakt:

Post Postao/la derby county » 23 okt 2009, 00:08

harinjo je napisao/la:adisg plači plači manje ćeš pišati :mrgreen: ja nebuloza :!: :lol: :roll:
Daj ba Harinjo sta se palite bezveze. Imate losu ekipu i tacka.....Velez je bio i ostace najjaca BiH ekipa, eno covjek nadje tabelu iz 91 god. kad je Velez igrao na svom stadionu......53 pozicija... Zelje nigdje. Nema dalje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 okt 2009, 00:15

Ako klub osvoji prvenstvno i kup, da li u europu ide petoplasirani ili finalista kupa??
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 23 okt 2009, 00:19

derby county je napisao/la:
harinjo je napisao/la:adisg plači plači manje ćeš pišati :mrgreen: ja nebuloza :!: :lol: :roll:
Daj ba Harinjo sta se palite bezveze. Imate losu ekipu i tacka.....Velez je bio i ostace najjaca BiH ekipa, eno covjek nadje tabelu iz 91 god. kad je Velez igrao na svom stadionu......53 pozicija... Zelje nigdje. Nema dalje.
prvo prije rata i velež i željo su bile velikwe ekipe :!: svako treba da gleda sadašnjost i budućnost svojih klubova :!: imali nemali lošu ekipu naš problem :!: nek vi imate najaču ekipu :!: pa to je smiješno :!: prvo poluvrijeme niste opucali na gol :!: kod 1 1 brane se sa 12 igrača :!: al eto mi idemo dalje još vas klepimo u subotu i sa remijem iz mostara(0-0) suvišno je pričati ko je bolja ekipa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, Hrasno15 i 55 gostiju.