FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo da se obratim Ćulumu ukoliko slučajno ovo čita. Milane, pristup ti je katastrofa, samo se na tebe zalijeću cijele protivničke ekipe svaku utakmicu i bar pola utakmica ne odigraš zbog kartona. Spusti se malo na zemlju, taman da si kandidat za zlatnu loptu, a čak ni ŽELJI nisi dosad bio naročito koristan. Sinoć opet izvodiš nepotrebne i neozbiljne driblinge u periodu kad ispadamo iz kupa i kad je to nedopustivo. Nisi mangup što svaku drugu utakmicu pauziraš, već nezreli glupan. Spusti se na zemlju!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kako ide ona pjesma sto uvijek ide prije tekme nezz ko pjeva uglavnom ide ja sam lud ja sam jak ja sam zeljin manijak i na refrenu je salalalal zeljeznicar
Ti si umobolan on je najborbeniji igrać u Želji trenutnoŽeljovac je napisao/la:Samo da se obratim Ćulumu ukoliko slučajno ovo čita. Milane, pristup ti je katastrofa, samo se na tebe zalijeću cijele protivničke ekipe svaku utakmicu i bar pola utakmica ne odigraš zbog kartona. Spusti se malo na zemlju, taman da si kandidat za zlatnu loptu, a čak ni ŽELJI nisi dosad bio naročito koristan. Sinoć opet izvodiš nepotrebne i neozbiljne driblinge u periodu kad ispadamo iz kupa i kad je to nedopustivo. Nisi mangup što svaku drugu utakmicu pauziraš, već nezreli glupan. Spusti se na zemlju!!!

MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Druze, de malo popusti ovde sa istorijom Veleza .. Kako god krene neka rasprava ti se uhvatis Velezove ekipe od vremena kad neki (vecina njih) na forumu nisu bili ni rodjeni a neki tek u jaslicama .. Znamo svi (barem oni stariji) kako je Velez nekad igrao. Ako nismo gledali onda smo barem culi za tu poeziju i ljepotu igre ali to je proslost i nema nikakve veze sa raspravom oko ove utakmice kupa .. !adisg je napisao/la:E moj ciko,
Da tebi Adi kaze da koliko ja pamtim a pamtim od 1977, Zeljo nikad ali nikad do 1991 nije moga ni cipele Velezu obrisati.
A ciko moj dobri ti bi trebao znati da su Velezu nase dobre komasije nekadasnje uzimale titule po kljucu pa je tako izmakla jedna 72/ 73, pa druga u sezoni nakon te a jos jedna 90/ 91, jer su se boze nasli veliki mestri tipa Miljanica i kompanije........
A Adi se sjeca Veleza u sastavu:
Petranovic-Hadziabdic-Juric-Prskalo -Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric- Karabeg - Tuce.
a tata kaze da su "neki" ;
1- Maric-Meter-Ristic-Pecelj--ledic-Topic-Okuka-Vladic-Bajevic - Vukoje
a kazu da je Velez nekad 81 dobio zelju u Kupu, kazu Vaha zabio dva a Njegusa su kao ganjali jer je boze prodao Velezu, dzaba i Mesha i dva penala..dzaba
Zeljeznicar-Velez 4:1adisg je napisao/la:Eh sad, da ti kazem ciko vi ne mozete za tri godine dati velezu tri gola, dodushe ako bude sudija kao veceras mozete vi sve....no sikiriki Brkovic ce to srediti..sudije su njegove.....
Zeljeznicar-Velez 4:0
Ali sve je to sada nebitno ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ma pustite velež
znali iko kada je izvlačenje kupa
rođeni brišite na svoju temu i tamo plačite
čast pojedinim koji daju realan komentar tekme 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Petak, 23.10. u 12:00harinjo je napisao/la:ma pustite veležznali iko kada je izvlačenje kupa
AMAR OSIM
hvalaStole iz Bora je napisao/la:Petak, 23.10. u 12:00harinjo je napisao/la:ma pustite veležznali iko kada je izvlačenje kupa

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Moze i Slavija .. Mislim da cemo mi dobiti Borac ili Zrinjski ...harinjo je napisao/la:hvalaStole iz Bora je napisao/la:Petak, 23.10. u 12:00harinjo je napisao/la:ma pustite veležznali iko kada je izvlačenje kupa
da je dobiti slogu,slobodu ili rudar

AMAR OSIM
Dobicete vi Borac ili Zrinjski i pakujte kofere.......harinjo je napisao/la:hvalaStole iz Bora je napisao/la:Petak, 23.10. u 12:00harinjo je napisao/la:ma pustite veležznali iko kada je izvlačenje kupa
da je dobiti slogu,slobodu ili rudar
Evo opet imate sudiju ovo papka iz Banovica, ma Brkovic je cudho......ne brinite imacete pobjedu, jedino ako Zujo nije dogovorio....
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jel imamo sudiju il je dogovoreno de odluci se?!adisg je napisao/la:
Dobicete vi Borac ili Zrinjski i pakujte kofere.......
Evo opet imate sudiju ovo papka iz Banovica, ma Brkovic je cudho......ne brinite imacete pobjedu, jedino ako Zujo nije dogovorio....
010 ISN'T JUST A CODE
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Lijepo je da jedan mostarac voli i Zrinjski i Velez i da se raduje i ocekuje prolazu oba kluba .. Ako vec ne moze Velez, onda ocekuj Zrinjski .. Super je to ..adisg je napisao/la:Dobicete vi Borac ili Zrinjski i pakujte kofere.......harinjo je napisao/la:hvalada je dobiti slogu,slobodu ili rudar

AMAR OSIM
Baš je fino vidjeti kako ovaj adis veležovac navija za Zrinjski ili Borac...simpaticno 

adisg plači plači manje ćeš pišati
ja nebuloza

- bistrikboy
- Kontakt:
United in hate
Daj nam sokolove daj ih sutamooooooooooo
(a nisam siguran da jos postoje preskacu ove utakmice opasno)

Daj nam sokolove daj ih sutamooooooooooo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kolko je nakuko jos cemo mu i sos broj napraviti...
U subotu je u 18:00 tekma
U subotu je u 18:00 tekma
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
bistrikboy je napisao/la:United in hate![]()
Daj nam sokolove daj ih sutamooooooooooo(a nisam siguran da jos postoje preskacu ove utakmice opasno)
bolje da idemo na odmor u doboj

Majstore ti si to rekao, nisam ja.......ja samo potvrdio.Stole iz Bora je napisao/la:Lijepo je da jedan mostarac voli i Zrinjski i Velez i da se raduje i ocekuje prolazu oba kluba .. Ako vec ne moze Velez, onda ocekuj Zrinjski .. Super je to ..adisg je napisao/la:Dobicete vi Borac ili Zrinjski i pakujte kofere.......harinjo je napisao/la:hvalada je dobiti slogu,slobodu ili rudar
-
- Kontakt:
Daj ba Harinjo sta se palite bezveze. Imate losu ekipu i tacka.....Velez je bio i ostace najjaca BiH ekipa, eno covjek nadje tabelu iz 91 god. kad je Velez igrao na svom stadionu......53 pozicija... Zelje nigdje. Nema dalje.harinjo je napisao/la:adisg plači plači manje ćeš pišatija nebuloza
![]()
![]()
Ako klub osvoji prvenstvno i kup, da li u europu ide petoplasirani ili finalista kupa??
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
prvo prije rata i velež i željo su bile velikwe ekipederby county je napisao/la:Daj ba Harinjo sta se palite bezveze. Imate losu ekipu i tacka.....Velez je bio i ostace najjaca BiH ekipa, eno covjek nadje tabelu iz 91 god. kad je Velez igrao na svom stadionu......53 pozicija... Zelje nigdje. Nema dalje.harinjo je napisao/la:adisg plači plači manje ćeš pišatija nebuloza
![]()
![]()