Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Nemoj tako, vidi se da Tino zna lopte.adoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pa majka mu stara sta je sa Edinom, Miretom , Haretom, Vedom - oni svi striptizete na terenu samo ovaj zna lopte jel?Pivopija je napisao/la:Nemoj tako, vidi se da Tino zna lopte.adoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Pa on je defanzivni vezni, ofanzivni vezni, centralni vezni, lijevo krilo, desno krilo normalno je da ce ZNATI LOPTEPivopija je napisao/la:Nemoj tako, vidi se da Tino zna lopte.adoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.

Komedija

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.

Nisi to trebao ni pisati. Medunjani ima 25 nastupa u prvoj ili drugoj ligi svijeta, iako je bio na klupi par puta.dubrovnik je napisao/la:Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.![]()
![]()
. Sala na stranu, mislim da u ovom trenutku TSS ne treba biti u reprezentaciji i vec sam u nekoliko navrata to napisao na temi Mehmeda Bazdarevica. Ili vi ocekujete da Tino posalje demars Mesi i odbije doci na okupljanje. Sto se Milicevica tice morao bi u reprezentaciji biti prije nego neki drugi takodjer.
Ono sto je ono odigrao protiv Barce dosta igraca moze samo sanjati, Medo bi u ligi kao sto je Belgiji bi rasturao.
Milicevic jeste dobar igrac al ne treba govoriti da je bolji od Mede...
Sjecas li se izjave Ivana Jurica kad ga je Bilic pozvao u Hr reprezentaciju?dubrovnik je napisao/la:Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.![]()
![]()
. Sala na stranu, mislim da u ovom trenutku TSS ne treba biti u reprezentaciji i vec sam u nekoliko navrata to napisao na temi Mehmeda Bazdarevica. Ili vi ocekujete da Tino posalje demars Mesi i odbije doci na okupljanje. Sto se Milicevica tice morao bi u reprezentaciji biti prije nego neki drugi takodjer.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Druze nista protiv Milicevica zaista,svaki novi igrac treba da dobije priliku da se dokaze i pokaze i shodno tome ostane ili napusti reprezentaciju, meni je Medo drag igrac , ima mi slifa za lucidan pas, podvaliti loptu i moras priznati da je protiv Izraela bio sjajan.Protiv Belgije je vec rizicno da pocnemo sa njim jer je Haris spor igrac i to bi nas moglo kostati.Mozda pokusati sa Vrancicem ili Milicevicem ukoliko ga Mesa pozove, mada je to vec rizicno da stavljas debitanta u vatru u jednoj tako vaznoj utakmici.Mozda najbolje rjesenje bi bilo Lulica pomaknuti na zadnjeg veznog sa Besicem a Pjanica malo isturenije a krila Vicsa i Hajrovic.dubrovnik je napisao/la:Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.![]()
![]()
Sto se Susica tice, ja sam znao da njega Mesa nece odmah prekriziti na spiska jer samo su budale mogle ocekivati takvo sto .I postoji velika mogucnost da se i dalje poziva u repreznaciju vjerovatno i iz razloga sto je Mesa dobar prijatelj sa Susicem .Ali i sam vidis da Mesa u njemu ne vidi nesto posebno, dokaz tome ti je i minutaza od nekih desetak minuta u protekle 3 utakmice koje smo odigrali pod palicom Bazdarevica a i sam znas da je kod Susica on imao status jednog Edina Dzeke-dakle radi se o nepotizmu.Osim toga, igrac koji ne moze igrati prvu postavu u nikad losijem hajduku stvarno nema mjesta u reprezentaciji.Iako ti ne gotivis Medunjanina ja ti smijem garantovati da bi on danas sa 30 godina bio neizostavan u prvih jedanaest Hajduka.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Na Riazoru sam bio na utakmici protiv Barce. Izgubili su 4:1 i Medunjanin nije pokazao nista posebno. Isti kao i uvijek. Tocno 8 utakmica sam gledao Deport uzivo prosle sezone a Medunjanin je najcesce sjedao na klupi. Nije pravio razliku ni u Izraelu a ni Turskoj. Makar ne drasticnu pa ne bi ni u Belgiji. Usporedi im statistiku zadnje 2 sezone. Nista protiv Meda ali ako cemo realno onda realno.soko je napisao/la:Nisi to trebao ni pisati. Medunjani ima 25 nastupa u prvoj ili drugoj ligi svijeta, iako je bio na klupi par puta.dubrovnik je napisao/la:Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.![]()
![]()
Ono sto je ono odigrao protiv Barce dosta igraca moze samo sanjati, Medo bi u ligi kao sto je Belgiji bi rasturao.
Milicevic jeste dobar igrac al ne treba govoriti da je bolji od Mede...
-
Opa, sve se nema para, a vamo fudbalski turizam...dubrovnik je napisao/la: Na Riazoru sam bio na utakmici protiv Barce. Izgubili su 4:1 i Medunjanin nije pokazao nista posebno. Isti kao i uvijek. Tocno 8 utakmica sam gledao Deport uzivo prosle sezone a Medunjanin je najcesce sjedao na klupi. Nije pravio razliku ni u Izraelu a ni Turskoj. Makar ne drasticnu pa ne bi ni u Belgiji. Usporedi im statistiku zadnje 2 sezone. Nista protiv Meda ali ako cemo realno onda realno.

Ako je ovo boldano tocno to se zove nepotizam i imamo malo trenerski normalnijeg pandana SS na selektorskom mjestu opet. Slazem se da bi Medo bio u prvom sastavu Hajduka jer je bolji od vecine u Hajduku ali nisam siguran da bi bio u prvom sastavu Genta. Care tu je poanta. A o SS je sve receno nista za dodati.adoo11 je napisao/la:Druze nista protiv Milicevica zaista,svaki novi igrac treba da dobije priliku da se dokaze i pokaze i shodno tome ostane ili napusti reprezentaciju, meni je Medo drag igrac , ima mi slifa za lucidan pas, podvaliti loptu i moras priznati da je protiv Izraela bio sjajan.Protiv Belgije je vec rizicno da pocnemo sa njim jer je Haris spor igrac i to bi nas moglo kostati.Mozda pokusati sa Vrancicem ili Milicevicem ukoliko ga Mesa pozove, mada je to vec rizicno da stavljas debitanta u vatru u jednoj tako vaznoj utakmici.Mozda najbolje rjesenje bi bilo Lulica pomaknuti na zadnjeg veznog sa Besicem a Pjanica malo isturenije a krila Vicsa i Hajrovic.dubrovnik je napisao/la:Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.![]()
![]()
Sto se Susica tice, ja sam znao da njega Mesa nece odmah prekriziti na spiska jer samo su budale mogle ocekivati takvo sto .I postoji velika mogucnost da se i dalje poziva u repreznaciju vjerovatno i iz razloga sto je Mesa dobar prijatelj sa Susicem .Ali i sam vidis da Mesa u njemu ne vidi nesto posebno, dokaz tome ti je i minutaza od nekih desetak minuta u protekle 3 utakmice koje smo odigrali pod palicom Bazdarevica a i sam znas da je kod Susica on imao status jednog Edina Dzeke-dakle radi se o nepotizmu.Osim toga, igrac koji ne moze igrati prvu postavu u nikad losijem hajduku stvarno nema mjesta u reprezentaciji.Iako ti ne gotivis Medunjanina ja ti smijem garantovati da bi on danas sa 30 godina bio neizostavan u prvih jedanaest Hajduka.
Pa nije to nogometni turizam care. Posao koji nema nikakve veze sa nogometom.SjeverniVjetar je napisao/la:Opa, sve se nema para, a vamo fudbalski turizam...dubrovnik je napisao/la: Na Riazoru sam bio na utakmici protiv Barce. Izgubili su 4:1 i Medunjanin nije pokazao nista posebno. Isti kao i uvijek. Tocno 8 utakmica sam gledao Deport uzivo prosle sezone a Medunjanin je najcesce sjedao na klupi. Nije pravio razliku ni u Izraelu a ni Turskoj. Makar ne drasticnu pa ne bi ni u Belgiji. Usporedi im statistiku zadnje 2 sezone. Nista protiv Meda ali ako cemo realno onda realno.Vise si gledao nase igrace od Safeta, on je dva puta gledao Anela, jednom Hajrovica .

2:2 su odigrali protiv Barcelone zadnju tekmu u sezoni. Medo izveo slobodnjak, odbijenici i tad je pao drugi gol..
covjek je mislio na zadnju utakmicu deportiva protiv barce , kad je Medunjanin bio jedan od krivaca za drugi gol i opstanak u primeri i zamisli odigrao 70 minuta.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Juric je neobicno posten momak. Intelektualac u kopackama. Takvih je malo. Cak je i njegov stav o modernom nogometu za skolske udzbenike.Pivopija je napisao/la:Sjecas li se izjave Ivana Jurica kad ga je Bilic pozvao u Hr reprezentaciju?dubrovnik je napisao/la:Dugo sam ovo izbjegavao napisati ali bi te nesto upitao na ovu temu. Da li je po tebi Bazdarevic branioc obitelji Susic? Mislim da je on prava adresa za postaviti ovo pitanje. Ja bi ga na ovom osnovu i priupitao zasto Medunjanin nije zamjenjen glavnim igracem prvaka Belgije? Ali hebi ga necu da ispadnem politicki nekorektan prema tebiadoo11 je napisao/la:Ajde ovi branioci lika i djela familije Susic iskreno nek kazu : što ce nam Tino u reprezentaciji? Koliko ga brane covjek bi pomislio da se radi o igacu kvaliteta Dzeke, Miralema, Spahica a ne o propalom igracu iz propalog Hajduka.![]()
![]()
Ja sam ti pricao o zadnjoj utakmici na Riazoru. Uzeli su mu par puta loptu kao da stoji. Istina imao je i par poteza. Nista specijalno. Zadnju utakmicu necu komentiratisoko je napisao/la:2:2 su odigrali protiv Barcelone zadnju tekmu u sezoni. Medo izveo slobodnjak, odbijenici i tad je pao drugi gol..

Nisam ni ja neki ljubitelj igraca tipa Medunjanin ali morate priznati da je decko rijetko kad iznevjerio u reprezentaciji.Zna se uklopiti u sivilo ali momak otkako je dosao u reprezentaciju je jedan od najstanadnijih igraca.Protiv Izraela je stvarno vrhunski odigrao.Nemam nista protiv Susica ali Medunjanin je jos uvijek dosta ispred njega.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Znam da si pricao jer si htio da okrenes na svoje
ne diraj Medu.
Malo koji igrac je imao euro golove kao Medo. Jeste spor, al kad od ima loptu u nogama za nju se neboj. Mi kad igramo sa Lulicem, Besicem, Kolasincem, Hajrovicem i Pjanicem, mozemo sebi priustiti to sto je spor al zato zna sa loptom.
Igrao je on i prije 5-6 godina protiv Barce kad je Puyola poslao po cevape, i to kad je Puyol bio u najboljim godinama.

ne diraj Medu.

Igrao je on i prije 5-6 godina protiv Barce kad je Puyola poslao po cevape, i to kad je Puyol bio u najboljim godinama.
Slusaj mnogi kazu i da je TSS rijetko kad iznevjerio u reprezentaciji. Medunjanin je za reprezentacije duplo vise nego TSS ali nista vise nego Salihovic a trenutno manje nego Milicevic. Ali Mesa vaga i odlucuje. Pa ce i snositi posljedice. Usput Avdija i Hadzic su visa steta od TSS jer su prve zamjene.Miskeee10 je napisao/la:Nisam ni ja neki ljubitelj igraca tipa Medunjanin ali morate priznati da je decko rijetko kad iznevjerio u reprezentaciji.Zna se uklopiti u sivilo ali momak otkako je dosao u reprezentaciju je jedan od najstanadnijih igraca.Protiv Izraela je stvarno vrhunski odigrao.Nemam nista protiv Susica ali Medunjanin je jos uvijek dosta ispred njega.
Tino Haretu jedino na ruke moze politi.I peskire donositi (tesko je sa onakvom bradom igrati po ovim vrucinamasoko je napisao/la:Znam da si pricao jer si htio da okrenes na svoje![]()
ne diraj Medu.Malo koji igrac je imao euro golove kao Medo. Jeste spor, al kad od ima loptu u nogama za nju se neboj. Mi kad igramo sa Lulicem, Besicem, Kolasincem, Hajrovicem i Pjanicem, mozemo sebi priustiti to sto je spor al zato zna sa loptom.

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.