BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

moustapha
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la moustapha » 13 sep 2012, 20:17

Sta ima novoga u lokalnom klubu? :lol: :lol:
#divovi

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 sep 2012, 21:05

Semir bvb je napisao/la: Vjerujem da će ipak Gotze napokon zaigrat' od početka i to umjesto Kevina. 8-)

Nesto i nisam siguran u ovo...znas i sam da Klopp protiv jacih protivnika voli igrati sa Greuskreutzom,iako bi ja volio da Kuba,Gotze i Reus napokon krenu zajedno u prvih 11.

Sto se tice rumenog smijesno je i komentarisati...nisam protiv sitnih provokacija ali ovaj bas nema stila...gubi se sa svojim izjavama.

P.S. Arenasport 4 prenosi BvB-Ajax

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 sep 2012, 22:11

Nastavljaju iz Bayerna lupati po šavovima, opet će im Borussia pokazat ko je gazda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 13 sep 2012, 23:22

Ma yebo Hoenesa i rumenu mu familiju...Samo pokazuje koliko ga je strah "lokalnog kluba" :lol:
Da hoce Kuba-Kuronja i Reus poceti tekmu,kako bi to bilo jako,strpali bi minimalno 3 komada,bilo kome ;)
Mada cisto sumnjam ali vidjet cemo...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 sep 2012, 23:25

SirAlexFerguson je napisao/la:Nastavljaju iz Bayerna lupati po šavovima, opet će im Borussia pokazat ko je gazda

Samo se za dobrim konjima prasina dize! O onima sto vec 2 godine ne mogu osvojiti ni "Kup jagodicastog voca" koji se odrzava u Kosovi kod Maglaja, niko nista i ne prica.

Kad ovako o tebi pricaju, znaj da si uspio i da si nesto dobro postigao!

Samo da napomenem da i ove subote BVB gledamo u direktnom prenosu na Eurosportu, a bajern cemo "ganjati" po linkovima 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 sep 2012, 00:41

Istina je da je UH pogrijesio sto je spomenuo Dortmund, ali ruku na srce covjek je upravu kada kaze da je Bayern jedini Njemacki klub poznat u cijelom svijetu.

Evo npr. po meni je Vasa uprava napravila ogromnu gresku sto Vas uspjeh nije iskoristila na Azijskom trzistu. Hebote zivot kada smo mi uspjeli uzeti 5 miliona € i potpisati dva sponzorska ugovora za sedam dana u Juznoj Koreji, onda ste Vi mogli uzeti duplo vise novca s obzirom na duplu krunu i uz to napraviti neku kooperaciju sa jednim klubom iz Azije gdje bi pronasli novog Kagawu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 sep 2012, 09:35

Nemojte zamjeriti Uliju, ipak bacati malo ulja na vatru nije loša stvar kada se gradi ovo novo rivalstvo između Bayerna i BvB-a. Na neki način dao je do znanja BvB-u što mora napraviti i to u BvB-u znaju, kao što i Uli zna da će biti vraga ako ove sezone Bayern ne uzme prvenstvo...

Pitanje je samo kako će eventualni neuspjeh u LP imati odražaj na sezonu u BUNDESLIGI kod BvB-a. Makar ja se svim srcem nadam da će BvB proči skupinu, tako da kad uzmemo naslov, da europa zna prije koga smo bili, a ne da smo samo "opet" uzeli titulu bez prave konkurencije!

8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 sep 2012, 10:02

anton 1983 je napisao/la:Nemojte zamjeriti Uliju, ipak bacati malo ulja na vatru nije loša stvar kada se gradi ovo novo rivalstvo između Bayerna i BvB-a. Na neki način dao je do znanja BvB-u što mora napraviti i to u BvB-u znaju, kao što i Uli zna da će biti vraga ako ove sezone Bayern ne uzme prvenstvo...

Pitanje je samo kako će eventualni neuspjeh u LP imati odražaj na sezonu u BUNDESLIGI kod BvB-a. Makar ja se svim srcem nadam da će BvB proči skupinu, tako da kad uzmemo naslov, da europa zna prije koga smo bili, a ne da smo samo "opet" uzeli titulu bez prave konkurencije!

8-)
Anto ne zamjeri ali ti navijas svim srcem da BvB prodje grupu,jer ako ispadne onda ste svjesni da ste izgubili BL trecu godinu za redom ;)
Ma prpa "rumenom",ukenjo se do usiju pa pokusava unijeti nemir u SAMPIONE! :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 sep 2012, 10:08

smopiBVB je napisao/la:
Anto ne zamjeri ali ti navijas svim srcem da BvB prodje grupu,jer ako ispadne onda ste svjesni da ste izgubili BL trecu godinu za redom ;)
Ma prpa "rumenom",ukenjo se do usiju pa pokusava unijeti nemir u SAMPIONE! :lol:
Nije baš tako, ja navijam iz razloga što oću da si BvB more kupiti igrača za 20 miljona eura, a da ne mora nikoga prodati! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 14 sep 2012, 10:57

amerosm je napisao/la:Istina je da je UH pogrijesio sto je spomenuo Dortmund, ali ruku na srce covjek je upravu kada kaze da je Bayern jedini Njemacki klub poznat u cijelom svijetu.

Evo npr. po meni je Vasa uprava napravila ogromnu gresku sto Vas uspjeh nije iskoristila na Azijskom trzistu. Hebote zivot kada smo mi uspjeli uzeti 5 miliona € i potpisati dva sponzorska ugovora za sedam dana u Juznoj Koreji, onda ste Vi mogli uzeti duplo vise novca s obzirom na duplu krunu i uz to napraviti neku kooperaciju sa jednim klubom iz Azije gdje bi pronasli novog Kagawu.
Pa nije baš da se nisu bacili na azijsko tržište http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C%5Eb%E6%87%9D

Ali rumeni ima za cilj da malo talasa, ništa novo od njega :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 sep 2012, 11:48

smopiBVB je napisao/la: Anto ne zamjeri ali ti navijas svim srcem da BvB prodje grupu,jer ako ispadne onda ste svjesni da ste izgubili BL trecu godinu za redom ;)
Ovaj put će ti teško tako nešto presudit o tituli, iz prostog razloga što imamo mnogo veću širinu u kadru nego prošle sezone. Ono može biti neki faktor, ali tokom sezone će biti dosta faktora koji će odlučivat o prvaku.
A evo ja u Ligi prvaka navijam kao prvo za Bayern naravno, a za Bvb navijam kao i za svaki drugi klub, znači tu želim i BVB-u i Schalkeu sreću, znači nit mi je draže da Bvb prođe od Schalkea, niti obrnuto, bitno je samo da prolaze njemački klubovi. :) Mislim da anto slično razmišlja...Ustvari siguran sam... :)
smopiBVB je napisao/la:Ma prpa "rumenom",ukenjo se do usiju pa pokusava unijeti nemir u SAMPIONE! :lol:
Ma Uli malo pecka, pa će poslije primirit strasti, a interesantno tokom ljeta su Uli i Watzke imali jedan prijateljski, prijatan susret, ali sezona počela i krenulo se opet s paljbom.... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 sep 2012, 13:08

FIFA 13 :oops: :oops: :oops:
slika
Giroud i Gotze. :oops: Ja debilizma ovih iz EA. :twisted:

Evo nešto se Ozil dovodi u vezu s nama i Bayernom. Kao nešto prijeti mu klupa u Realu i ti fazoni. Spominje se cifra od 30 mil. eura. Vjerujem da bi mogli nać' te pare kad je u pitanju ovakav igrač. Mada ne vjerujem da će on igdje ići, neg' to je samo da se upotpune prazne stranice u novinama. :twisted:
kraljttbvb je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Nastavljaju iz Bayerna lupati po šavovima, opet će im Borussia pokazat ko je gazda
Samo se za dobrim konjima prasina dize! O onima sto vec 2 godine ne mogu osvojiti ni "Kup jagodicastog voca" koji se odrzava u Kosovi kod Maglaja, niko nista i ne prica.
:lol: :lol: Joj @kralju od srca sam se nasmij'o... :twisted:
kraljttbvb je napisao/la: Kad ovako o tebi pricaju, znaj da si uspio i da si nesto dobro postigao!

Samo da napomenem da i ove subote BVB gledamo u direktnom prenosu na Eurosportu, a bajern cemo "ganjati" po linkovima 8-)
8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 sep 2012, 13:55

BvB ne moze ni u vicu dovest Ozila 8-) Vrlo jednostavno !

Enese ... POSTAVALJMO STANDARDE I NABIJAMO KOMPLEKSE, nije ti prvi put da ispadas debilko :mrgreen:
Treba dovest kakvog dobrog beka i Schurlea ... ;)

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 14 sep 2012, 14:56

Leverkusen ove sezone ima igru i dosta su dobro stajali na terenu protekla dva kola. BvB čeka sve samo ne lagan posao protiv apotekara, ali prvak je prvak i sve osim pobjede dortmunda bi ovdje bilo iznenađenje.. još ako se ne uspije doći do pobjede pobježe Bayern na finu distancu... sretno
Agieren statt reagieren

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 sep 2012, 15:02

Pale_Companion je napisao/la:Leverkusen ove sezone ima igru i dosta su dobro stajali na terenu protekla dva kola. BvB čeka sve samo ne lagan posao protiv apotekara, ali prvak je prvak i sve osim pobjede dortmunda bi ovdje bilo iznenađenje.. još ako se ne uspije doći do pobjede pobježe Bayern na finu distancu... sretno
Leverkusen je uvijek nezgodan protivnik...i prosle sezone smo jedva dobili sa 1-0 iako u tom mecu Leverkusen nije stvorio pravu priliku...ipak dobro su se branili.

Bayern nas trenutno i ne bi trebao previse zanimati,jos je rano da se gleda bodovna razlika,najvaznije je da se udje u pravu formu-posebno iz razloga sto u utorak moramo uzeti 3 boda protiv Ajaxa.

@HzBvB
A umjesto koga bi igrao Schurrle- Gotze,Reus,Kuba?

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 14 sep 2012, 15:36

Lako je vama gledati BVB na Eurosportu kad onaj levatić navija za Borussiu :mrgreen:

Lijep pozz ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 sep 2012, 16:27

Semir bvb je napisao/la:FIFA 13 :oops: :oops: :oops:
slika
Giroud i Gotze. :oops: Ja debilizma ovih iz EA. :twisted:

hoce se Reus zbog ovog naljutiti :lol: :lol: :lol:
#miasanmia

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 sep 2012, 19:48

sorcnapruge je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Istina je da je UH pogrijesio sto je spomenuo Dortmund, ali ruku na srce covjek je upravu kada kaze da je Bayern jedini Njemacki klub poznat u cijelom svijetu.

Pa nije baš da se nisu bacili na azijsko tržište http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9C%5Eb%E6%87%9D
Odrzali par trenerskih kurseva u Japanu i napravili Japansku verziju glavne stranice i ti smatras da su se bacili na Azijsko trziste - dobro mozda imamo razlicite pogleda kada je u pitanju zastupanje na odredjenom trzistu. Gdje su kooperacije sa odredjenim klubovima, gdje su kooperacije sa fudbalskim akademijama, gdje su sponzori sa tog trzista, gdje su prijateljske utakmice sa ekipama iz tog podrucija itd itd.

Ja licno smatram da BVB nije iskoristio svoj potencijal kada je u pitanju Azijsko trziste i da je to velika greska Watzke-a i uprave kluba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 14 sep 2012, 20:25

Pa polako ne MERE preko noći...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 sep 2012, 22:53

adnan24 je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:Leverkusen ove sezone ima igru i dosta su dobro stajali na terenu protekla dva kola. BvB čeka sve samo ne lagan posao protiv apotekara, ali prvak je prvak i sve osim pobjede dortmunda bi ovdje bilo iznenađenje.. još ako se ne uspije doći do pobjede pobježe Bayern na finu distancu... sretno
Leverkusen je uvijek nezgodan protivnik...i prosle sezone smo jedva dobili sa 1-0 iako u tom mecu Leverkusen nije stvorio pravu priliku...ipak dobro su se branili.

Bayern nas trenutno i ne bi trebao previse zanimati,jos je rano da se gleda bodovna razlika,najvaznije je da se udje u pravu formu-posebno iz razloga sto u utorak moramo uzeti 3 boda protiv Ajaxa.

@HzBvB
A umjesto koga bi igrao Schurrle- Gotze,Reus,Kuba?
Umjesto Lewandowskog u napadu ionako ide na kraju sezone !

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.