Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 22:44

slika
Scenario uz reziji talijana :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 22:46

To samo oni mogu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 10 maj 2010, 22:50

Još Orlando da dobije Atlantu za dobitak. Hoće li ih pošteno dobiti, ili ih pustiti da seriju završe kod kuće? :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 22:53

Willy je napisao/la:Još Orlando da dobije Atlantu za dobitak. Hoće li ih pošteno dobiti, ili ih pustiti da seriju završe kod kuće? :roll:
Tezak par za prognozirat,sretno da prodjes,mada mislim da ce domacini veceras dobiti sve tekme,mada bi Lakersi i Orlandp mogli uzeti,da se djaba ne umaraju jos jednu tekmu,sve cemo saznat veceras.

Evo Safina brejk napravi,ne bi me cudilo da sad svoju servu izgubi.

EDIT:kao sto sam rekao,izgubi svoju servu :evil: :evil: zguzvao sam vec tiket,joj ako je vise ikad stavim na tiket,dabogda ruku slomila :twisted: :twisted:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 22:56

Willy je napisao/la:Još Orlando da dobije Atlantu za dobitak. Hoće li ih pošteno dobiti, ili ih pustiti da seriju završe kod kuće? :roll:
Ja sam na jednom igrao hendikep na Orlando ja se nadam da ce Orlando zavrsiti niko nije lud da propusta priliku ako vec moze dobiti,mene je bilo strah proslog susreta ali mopet Orlando ih je unistio i veceras ce,nema sta Atlanta da trazi nemaju nikakve sanse...Orlando jednostavno prejak :mrgreen:

harry_90@

Ja se nadam da ce dobiti ona i da je ti vise nikad na tiket nestavis ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 23:02

Ponos Torina je napisao/la:
Ja sam na jednom igrao hendikep na Orlando ja se nadam da ce Orlando zavrsiti niko nije lud da propusta priliku ako vec moze dobiti,mene je bilo strah proslog susreta ali mopet Orlando ih je unistio i veceras ce,nema sta Atlanta da trazi nemaju nikakve sanse...Orlando jednostavno prejak :mrgreen:

harry_90@

Ja se nadam da ce dobiti ona i da je ti vise nikad na tiket nestavis ;)
Halalio sam 10 km zbog ovce,joj kad ja izbrisem Lopeza,a stavim ovu kravu na tiket :evil:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 23:06

Nije jos nista gotovo 5-4 vodi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 23:11

Ponos Torina je napisao/la:Nije jos nista gotovo 5-4 vodi
sad ce izgubit svoju servu po obicaju :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 23:12

harry_90 je napisao/la:
5-4 vodi bas je glupa 5-5 :evil:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 23:14

De da usput pitam nekog. Da li je neko otvorio u Remiu račun i kakva je furka oko toga. Neš' mi jaran govorio, ali to je bilo davno, a tada se nisu mogle igrati specijalne ponude, već samo osnovna ponuda, ali sada su sve to proširili pa me zanima je li ko otvorio račun pa se kladi preko kompa. :r
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 23:15

Ponos Torina je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
5-4 vodi bas je glupa 5-5 :evil:
STa sam ti rekao,pa sto Boze igram ove invalide,pa napravi brejk i izgubi servu :evil:

EDIT:6:5 opet brejk napravila,pa dal da placem ili da se smijem :mrgreen: :cry:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 23:21

opet ona po starom

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2010, 23:22

Ponos Torina je napisao/la:opet ona po starom
nista novo :D odo spavat,nemogu je vise gledat,smucila mi se :evil:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 maj 2010, 23:27

Ovaj Hafnarfjordur dere po Islandu zadnju deceniju sve zivo, jesam li ga ja odigrao, kraj serije :lol: Trebao sam ranije kukati, cesto upali. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 11 maj 2010, 00:14

Monolog je napisao/la:De da usput pitam nekog. Da li je neko otvorio u Remiu račun i kakva je furka oko toga. Neš' mi jaran govorio, ali to je bilo davno, a tada se nisu mogle igrati specijalne ponude, već samo osnovna ponuda, ali sada su sve to proširili pa me zanima je li ko otvorio račun pa se kladi preko kompa. :r
ja sam bas prije 5 - 6 dana otvorio racun i dobro je pravo

Uputstvo za depozitno klađenje
1. Učlanjenje
Da bi se kladili na ovaj način potrebno je da u Vama najbližoj poslovnici otvorite nalog, i time se učlanite u „REMI“ klub. Na uplatnom mjestu ostavite osobne podatke:

Ime
Prezime
Željeno korisničko ime
EMAIL adresu na koju Vas možemo po potrebi kontaktirati
Kontakt telefon (nije obavezno)
Nakon registracije dobit ćete potvrdu o učlanjenju u „REMI klub“. Na ovoj potvrdi naći ćete vaše korisničko ime i lozinku potrebnu za pristup vašem nalogu preko interneta. Vrlo je važno da iz sigurnosnih razloga lozinku promjenite čim prvi put pristupite stranici. To možete učiniti na podstranici „MOJ KONTO“.

2. Ostavljanje depozita
Nakon uspješne registracije možete uplatiti depozit. Depozit se može ostaviti samo u matičnoj poslovnici. Za uplatu depozita potrebno ja da radnici date korisničko ime i željeni iznos. Nakon uplate depozita dobit ćete potvrdu o uplati.

3. Proces klađenja
Nakon pristupa stranici http://www.**** potrebno je da se ulogujete. Tek nakon uspješnog logovanja (u gornjem desnom uglu treba da se pojave vaše korisničko ime i totali depozita i dobitka) možete se kladiti tako što ćete birati željene igre na ponudi. Na desnoj strani generisat će se listić. Po završetku odabira kliknite na dugme „UPLATI“. Ukoliko je opklada primljena dobit ćete poruku „Hvala“. Vaš depozit automatski će biti umanjen za iznos uplate, a vaš listić možete podići u poslovnici. Tikete i statuse pojedinih događaja možete pregledati na pod-stranici „MOJI TIKETI“. Na tiketima možete pratiti rezultate događaja.

4. Naplata dobitka
Ukoliko tiket postane dobitni moći ćete kliknuti na njegov status (zelena pozadina gdje piše „DOBITAK [ispl. kod]“) čime dobijate kontrolni broj tog tiketa. Tiket možete naplatiti u bilo kojoj poslovnici. Potrebno je dostaviti:

broj dobitnog listića
kontrolni kod dobitnog listića
Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.
Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka. To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Kladiti se možete samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate podići. Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.

nadam se da sam ti pomogo hehe ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 maj 2010, 00:17

Sigurnije je u drugim kladionicama ja Remiju bas nevjerujem...Ima Premier,bet live itd...

ima u premieru ono ako si clan moras pogoditi minimalno 5 parova i ostale utakmice sto ti ostanu sto igraju kasnije mozes blokirati tj uzet pare za dosad pogodjeno s obzirom da ti kladionica uzme 20% od te sabrane kvote :mrgreen:

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 11 maj 2010, 01:02

Ponos Torina je napisao/la:Sigurnije je u drugim kladionicama ja Remiju bas nevjerujem...Ima Premier,bet live itd...

ima u premieru ono ako si clan moras pogoditi minimalno 5 parova i ostale utakmice sto ti ostanu sto igraju kasnije mozes blokirati tj uzet pare za dosad pogodjeno s obzirom da ti kladionica uzme 20% od te sabrane kvote :mrgreen:
Ama Remi kita od kladionice svega tamo ima od kelemendija ,orica nakih iz srebrenika ,cirkus pravi ba vjeruj mi nema gore kladionice,Bet live Tito ili premier

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 11 maj 2010, 02:05

Od remija jedino premier i bet live kladionica imaju bolju ponudu.
Skoro svaku ligu mozes igrati specijale,za razliku od katastrofalnog williamsa i derbija koja su ogranicene za top lige
Uz to,ako imas otvoren akaunt,mozes se od kuce kladiti u svako doba.
Ja sam imao otvoren akaunt i na expektu i bwinu,a od kako su ovi uveli depozitno kladjenje, tu sam se preselio.
Sto bi njima placao proviziju,kada ovdje kolko uplatim toliko imam na racunu.
Isto je kod isplate. Samo je glupost sto ne mozes prebacivati dobitak na depozit,nego moras otici ili zovnuti telefonom i dat im kod, i onda ako hoces da ti prebace pare,ili da dignes. Al evo kazu,da ce ubrzo moci i to.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 11 maj 2010, 09:40

Peer - Kleybanova 2 2.35
Pennetta - Petković 1 1.45
Stosur - Martinez Sanchez 2 2.35
Li Na - Cibulkova 1 1.60
Dementieva - Dulgheru 2 na broj gemova

Neki mečevi počinju u 11h.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 11 maj 2010, 10:59

Willy je napisao/la:Peer - Kleybanova 2 2.35
Pennetta - Petković 1 1.45
Stosur - Martinez Sanchez 2 2.35
Li Na - Cibulkova 1 1.60
Dementieva - Dulgheru 2 na broj gemova

Neki mečevi počinju u 11h.
Klejeba :mrgreen: nova je slaba u zadnja tri turnira ispadala odjednom, nadam se da ce ti proci kako god.
Ovaj par bih radije igrao na 2:0 za Peer ili manje gemova od 20.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.