Scenario uz reziji talijana

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tezak par za prognozirat,sretno da prodjes,mada mislim da ce domacini veceras dobiti sve tekme,mada bi Lakersi i Orlandp mogli uzeti,da se djaba ne umaraju jos jednu tekmu,sve cemo saznat veceras.Willy je napisao/la:Još Orlando da dobije Atlantu za dobitak. Hoće li ih pošteno dobiti, ili ih pustiti da seriju završe kod kuće?
Ja sam na jednom igrao hendikep na Orlando ja se nadam da ce Orlando zavrsiti niko nije lud da propusta priliku ako vec moze dobiti,mene je bilo strah proslog susreta ali mopet Orlando ih je unistio i veceras ce,nema sta Atlanta da trazi nemaju nikakve sanse...Orlando jednostavno prejakWilly je napisao/la:Još Orlando da dobije Atlantu za dobitak. Hoće li ih pošteno dobiti, ili ih pustiti da seriju završe kod kuće?
Halalio sam 10 km zbog ovce,joj kad ja izbrisem Lopeza,a stavim ovu kravu na tiketPonos Torina je napisao/la:Ja sam na jednom igrao hendikep na Orlando ja se nadam da ce Orlando zavrsiti niko nije lud da propusta priliku ako vec moze dobiti,mene je bilo strah proslog susreta ali mopet Orlando ih je unistio i veceras ce,nema sta Atlanta da trazi nemaju nikakve sanse...Orlando jednostavno prejakWilly je napisao/la:Još Orlando da dobije Atlantu za dobitak. Hoće li ih pošteno dobiti, ili ih pustiti da seriju završe kod kuće?
harry_90@
Ja se nadam da ce dobiti ona i da je ti vise nikad na tiket nestavis
sad ce izgubit svoju servu po obicajuPonos Torina je napisao/la:Nije jos nista gotovo 5-4 vodi
5-4 vodi bas je glupa 5-5harry_90 je napisao/la:sad ce izgubit svoju servu po obicajuPonos Torina je napisao/la:Nije jos nista gotovo 5-4 vodi
STa sam ti rekao,pa sto Boze igram ove invalide,pa napravi brejk i izgubi servuPonos Torina je napisao/la:5-4 vodi bas je glupa 5-5harry_90 je napisao/la:sad ce izgubit svoju servu po obicajuPonos Torina je napisao/la:Nije jos nista gotovo 5-4 vodi
nista novoPonos Torina je napisao/la:opet ona po starom
ja sam bas prije 5 - 6 dana otvorio racun i dobro je pravoMonolog je napisao/la:De da usput pitam nekog. Da li je neko otvorio u Remiu račun i kakva je furka oko toga. Neš' mi jaran govorio, ali to je bilo davno, a tada se nisu mogle igrati specijalne ponude, već samo osnovna ponuda, ali sada su sve to proširili pa me zanima je li ko otvorio račun pa se kladi preko kompa. :r
Ama Remi kita od kladionice svega tamo ima od kelemendija ,orica nakih iz srebrenika ,cirkus pravi ba vjeruj mi nema gore kladionice,Bet live Tito ili premierPonos Torina je napisao/la:Sigurnije je u drugim kladionicama ja Remiju bas nevjerujem...Ima Premier,bet live itd...
ima u premieru ono ako si clan moras pogoditi minimalno 5 parova i ostale utakmice sto ti ostanu sto igraju kasnije mozes blokirati tj uzet pare za dosad pogodjeno s obzirom da ti kladionica uzme 20% od te sabrane kvote
KlejebaWilly je napisao/la:Peer - Kleybanova 2 2.35
Pennetta - Petković 1 1.45
Stosur - Martinez Sanchez 2 2.35
Li Na - Cibulkova 1 1.60
Dementieva - Dulgheru 2 na broj gemova
Neki mečevi počinju u 11h.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.