KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 16 apr 2010, 16:41

cikac je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@cikac, majstore da li ti znas sta pricas...relativno si novi na forumu, pa vjerovatno jos ne znas par stvari...ja vrlo dobro znam ovu pricu i vrlo dobro znam ko je covjek sto pise iza nika CP3....ti si tek "frisak" i dosao si tu da prosipas neku pricu, kao eto nijedna firma nije odbila tolike pare.....evo ja cu da ti kazem ko je bosni davao enormnu sumu novca, a onda se jednostavno povukao...@deniso ti moze to bolje da pojasni jer on poznaje covjeka itekako dobro....mislim nema potrebe da se odmah napadamo....jesam li ja tebe uvrijedio, nisam..to sto ti odmah po defaultu pocinjes da resetas neku paljbu, kao eto sto se ja druzim sa nekim iz juniorskog pogona, kvazi clan uprave i tako te stvari...jel ti stvarno mislis da bi nas beg imamovic odbio tolike pare da moze i da smije da odbije telekom tako glatko....ja cu da ti kazem da je telekom prosle godine od iznosa koji je trebao da uplati platio samo pola....mislim, cuj kilometri neki, nema razlog da pljujes po meni, ali sta fali navikao sam ja to...pokusali su i iskusniji pa nisu uspjeli ;) ;) ;) ;)
to što sam nov na ovom forumu i ne znam lično CP3 ili Denisoa, ne znači da ne poznajem stanje, a ni da sam glup pa da mi se svašta može provići kao istina. ne poznaješ ni ti moje prijatelje, pa to ne vidim kao neki svoj jak argument.

boldirano je upravo i ono što ja govorim. ne mislim da bi ih odbio. ne mislim ni da mu ih je neko ponudio. za telekom je (da izvineš) krv propišao i da dobije ovu mizeriju što je dobio, a ne da još razmišlja i njih da odbije. vi izgleda još živite u 2005/06. godini? bosna nije hit, ne lome se koplja oko nje, a sponzorišu je oni koji moraju. sad je željo hit, dolazi sarajevo, rk bosna je popularnija od kk, tu je i fudbalska reprezentacija koja praktično nije postojala prije 5 godina.

znači sda linija ne ide u pravcu šteljenja telekomu da bude sponzor bosni, nego šteljenja bosni da dobije telekom za sponzora.

reci mi jednog, a ja ću ti ih naborjati deset. (kažeš i sam "povukao se" nije ga bosna odbila. ne odbija se lova tako lako, pogotovo ne taj navedeni milion km)
dobro dobro.....ti si upravu jel moze tako.....ja ti samo kazem ono STO JE BILO I TO JE STO POSTO TACNO.....mtel je imao itekakav interes da dodje kod nas...ionako pariraju telekomu itekako dobro...a da te sad zamolim da mi samo na jedno pitanje odgovoris...da je mtel kojim slucajem usao kod nas i dobili taj dodatak uz ime bosna sta mislis sta bi se desilo??cisto retoricki sam te ovo pitao i da zavrsimo sa ovom temom....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 16 apr 2010, 16:54

desile bi se dvije stvari:

A.
jedan dio ljudi u bh telecom i u kk bosni bio bi presretan - oni koji nisu politički radnici. telekomovci zato što su se kutarisali loše investicije, a bosnaši zato što su konačno dobili konkretan keš. igra na terenu bi krenula uzlaznom putanjom.

B.
sda kadar u oba kolektiva bi bio u kratkotrajnim problemima. podrška imamoviću bila bi poljuljana, ali bi on to nadoknadio na drugoj strani bez nekih pretjeranih poteškoća (bosna više nikom nije zanimljiva i polako postaje teg oko vrata mnogima koje je lansirala u visine). za par godina bh telecom bi se vratio sa ozbiljnijom svotom i kupio prava na svoju prćiju. igra na terenu bi krenula uzlaznom putanjom.

zato se to i ne dešava nego ovdje prepričavate eho džamijskih priča.

da ja tebe pitam, retorički. da je to istina, zar ne misliš da bi o tome već davno čitao u Danima koji bi jedva dočekali da se naslađuju takvim glupostima? možda nakon forumske diskusije u narednom broju i bude ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 apr 2010, 21:16

Matija Ćešković pojačao sinjski Alkar u kvalifikacija za A1 ligu . Znam da baš nije direktno vezana za KKB ali eto vaš ovogodišnji igrač .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 17 apr 2010, 20:50

Sram vas bilo! :evil:
I Zrinjski da nekoga na**** i to Bosnu! :evil:
Zadnja izmjena: armin, dana/u 17 apr 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 17 apr 2010, 20:52

zrinski-Bosna 81-71

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 17 apr 2010, 20:58

remistarmo je napisao/la:zrinski-Bosna 81-71
Sjajno!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 apr 2010, 20:59

Sramota! Nema sta reci osim sramota!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 17 apr 2010, 21:00

P**** a ja vjerovao u njih, da ne igraju punom snagom! :evil:
Zadnja izmjena: armin, dana/u 17 apr 2010, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2010, 21:01

Dok je ova uprava , ja vise neidem nakon 20 godina uzastonih utakmica.

dBd im za lijeka trebalo , nije to sto sam se kladio na Bosnu , pa zjanio lovu , nego sto brukaju i klub i grad :evil:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 17 apr 2010, 21:19

remistarmo je napisao/la:zrinski-Bosna 81-71
bruka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 17 apr 2010, 21:32

Dno dna!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2010, 22:11

smijesno vise...
You are someone else I am still right here

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 17 apr 2010, 23:03

HKK Zrinjski HT Mostar - KK Bosna ASA BHT 81:71 (19:18, 13:18, 22:23, 27:12)

HKK Zrinjski HT Mostar: Luka Klarica 12, Tomislav Tomović 19, Mladen Gligora 15, Lovro Gligora 3, Hrvoje Oroz, Ivica petrić, Tomislav Ramljak 21, Krunoslav Rimac, Denis Vrsaljko, Mate peraica 11, Almir Hasandić, Lazar Simonović, trener Ivan Vujičić.

KK Bosna ASA BHT: Suad Šehović 9, Mirza Sarajlija 15, Božo Đurasović, Eldin Čamdzić, Aldin Klinac, Goran Bajić 13, Gorjan Radonjić, Muhamed Pašalić 8, Milan Milošević, Feliks Kojadinović 4, Žarko Rakocević 17, Zlatko Jovanović 5, trener Dejan Parežanin.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 00:25

remistarmo je napisao/la:HKK Zrinjski HT Mostar - KK Bosna ASA BHT 81:71 (19:18, 13:18, 22:23, 27:12)

HKK Zrinjski HT Mostar: Luka Klarica 12, Tomislav Tomović 19, Mladen Gligora 15, Lovro Gligora 3, Hrvoje Oroz, Ivica petrić, Tomislav Ramljak 21, Krunoslav Rimac, Denis Vrsaljko, Mate peraica 11, Almir Hasandić, Lazar Simonović, trener Ivan Vujičić.

KK Bosna ASA BHT: Suad Šehović 9, Mirza Sarajlija 15, Božo Đurasović, Eldin Čamdzić, Aldin Klinac, Goran Bajić 13, Gorjan Radonjić, Muhamed Pašalić 8, Milan Milošević, Feliks Kojadinović 4, Žarko Rakocević 17, Zlatko Jovanović 5, trener Dejan Parežanin.
Ovo je definitivno dno kace, nikad gore nije bilo, neki ljudi se stvarno trebaju zapitat' sta rade u europskom prvaku... danas citam da su kadeti osvojili titulu i u kadetskoj i u juniorskoj konkurenciji, pa predlazem da igraju umjesto ovih felericnih idiota, bolje bi prosli... SRAMOTA :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 18 apr 2010, 00:44

Ej ljudi, mi smo izgubili od vjerovatno najgore ekipe na svijetu. I ej ljudi, nama je najgori igrac na svijetu (tomo) zabio 19 poena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samo toliko

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 apr 2010, 00:59

remistarmo je napisao/la:HKK Zrinjski HT Mostar - KK Bosna ASA BHT 81:71 (19:18, 13:18, 22:23, 27:12)

:o :shock: :o :o ..sta je ovo.kralj te j.e.b.o..... :o ....necete vi finala vidjet ove godine...igokea se uigrala i demolira sve redom
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 apr 2010, 01:08

odron odron odron dno dna.........samo cu jedno reci, dejo se pogubio, veceras mu i bozo i minja sjede na klupi, feliks je igrao neku laznu cetvorku, nesto ni sam ne zna sta.....dabogda ispali odmah sad, ako je ikako moguce.....toliko su nam zivaca odnijeli i bola nanijeli....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 apr 2010, 04:30

Isnar je napisao/la:

Ovo je definitivno dno kace, nikad gore nije bilo, neki ljudi se stvarno trebaju zapitat' sta rade u europskom prvaku... danas citam da su kadeti osvojili titulu i u kadetskoj i u juniorskoj konkurenciji, pa predlazem da igraju umjesto ovih felericnih idiota, bolje bi prosli... SRAMOTA :!:
Nikakve to veze nema, pa taman da su prvaci svijeta. Bosna nema sposobne ljude da te mlade igrace kvalitetno pripreme za drugi, odnosno prvi tim. Koliko su para bacili na neke polovne igrace mogli su komotno dovesti 3-4 strana (kvalitetna) trenera da rade sa tom djecom i da ih kvalitetno pripreme za ulazak u prvi tim. Koga je Bosna izbacila a da je bash kvalitet?
nema potpisa

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 18 apr 2010, 06:43

Ne znam stvarno vise sta balite toliko i slinite ovdje na forumima????Jeste li vi navijaci bosne ili niste , vi da ste pravi navijaci rastjerali bi sve ovo , razbjezala bi se i uprava i igraci ali kao sto rekoh DA STE PRAVI NAVIJACI.Problem je sto svi pametuju ovdje, pravi navijaci vode svoj klub, da vode ,sa njima to jest pravim navijacima nema zajebancije ovakve stvari se ne mogu desavati , pravi navijaci ne dozvoljavaju da im se klub i ime ovako sramoti i blati.Oni bi to sve rastjerali pa bi makar juniori gubili al ponosno a ne ovako , sve nekakva imena , igraci dobro placeni a bore se kao preko one stvari i navijaci nista.Pa njima svakom ponaosob treba glavu razbiti kad na trening dodje, da su navijaci pravi onakvi kakvi su svugdje u svjetu ne bi ova zajebancija ovako dugo trajala.Sad vi opet hajte supljirajte ko bi trebao biti sponzor a nije, sta je rekao izvor blizak upravi kluba itd samo znate supljirati i kahve ispijati tipicno bosanski mentalitet i cude se sto nam je sve u onoj stvari.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.