Jedan od najboljih clanaka koje sam procitao da su novine ili jedan portal napisali...BaDa12 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ester.html
Strasan clanak. Trnci me obuzeli.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jedan od najboljih clanaka koje sam procitao da su novine ili jedan portal napisali...BaDa12 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ester.html
prejakooo bgte.... grrBaDa12 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ester.html
Real mu je najbolji.MaliMemo je napisao/la:Kad bi birali od ova tri, mislim da je Man.Utd naj bolji za njega.A_d_0 je napisao/la:e ti mu ne bi dao u Real a dao bi mu u City? nemoj biti smijesan. smijem se kladit da jedan od ova 3 kluba sto cu navesti ce kupiti Dzeku:
1.Milan
2.Real
3.Manchester United
evo kaku platise 70 pa nije poceo zadnju. jeste da je malo navijacki ali mislim da bi u Milanu bio glavni igrac uz ronaldinha i pata._BooS_ je napisao/la:Real mu je najbolji.MaliMemo je napisao/la:Kad bi birali od ova tri, mislim da je Man.Utd naj bolji za njega.A_d_0 je napisao/la:e ti mu ne bi dao u Real a dao bi mu u City? nemoj biti smijesan. smijem se kladit da jedan od ova 3 kluba sto cu navesti ce kupiti Dzeku:
1.Milan
2.Real
3.Manchester United
U Realu igraju najveći, ko igra dobro, ko je u formi taj je u udarnojh postavi.
Niko nije kirv Benzemi što je šljiva, što se nije snašo.
Ja u Edina ne sumnjam, ak ga plate 40 miliona morat će igrati, jbg Perez će to narediti
Jeste ako mu je stalo do novca._BooS_ je napisao/la:Real mu je najbolji.
reds je napisao/la:Jeste ako mu je stalo do novca._BooS_ je napisao/la:Real mu je najbolji.
daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..
Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..
kad ti se nudi 5 timova boljih od juventusa sta imas birat. zna se gdje ces.daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..
Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..
Real je gubio od Juventusa uvjek zato tisu._BooS_ je napisao/la:Bolje mu se vratiti u Želju neg otići u Juventus... ha ya ..
Pa jbt što će onda ići, nek igra u Vukovima još jednu godinu.. bolje neg Juve, ku*cu za usi pao ..
od prošlosti se ne živiPonos Torina je napisao/la:Real je gubio od Juventusa uvjek zato tisu._BooS_ je napisao/la:Bolje mu se vratiti u Želju neg otići u Juventus... ha ya ..
Pa jbt što će onda ići, nek igra u Vukovima još jednu godinu.. bolje neg Juve, ku*cu za usi pao ..![]()
A Dzeko ide u Tottenham
MElloo je napisao/la:od prošlosti se ne živi najbolje mu je u Real...Higuain ode pa nece kloc Benzema igratPonos Torina je napisao/la:Real je gubio od Juventusa uvjek zato tisu._BooS_ je napisao/la:Bolje mu se vratiti u Želju neg otići u Juventus... ha ya ..
Pa jbt što će onda ići, nek igra u Vukovima još jednu godinu.. bolje neg Juve, ku*cu za usi pao ..![]()
A Dzeko ide u Tottenham
a od tvog kluba smo culi da dovode ibrahimovica,dzeku,di mariu,aquilanija i jos 13 igraca cija je cijena minimala 40 miliona.daffy je napisao/la:haj ako neko moze argumentovano napisati gdje, ko i sta mu se nudi.. gdje je to zvanicno bilo kontakta osim Milana.. ja tvrdim i stojim iza toga da je Bettega ( SP. direktor Juventusa ) se nasao sa Wukovima i da su pregovori poceli.. pocetna cijena 35m, pa podizati ako oni ne budu htjeli prihvatiti.. a od "vasih" klubova smo samo mogli cuti "nemamo para za Dzeku" , "Dzeko je preskup i bio bi luksuz" , "ne treba nam jos jedan napadac" i slicne stvari.. jedino se jos United nije od velikana oglasio da li zeli dovesti Dzeku ili ne.. Chelseau je on sporedni, jer ce 100% dovesti Aguera..
da se zivi od proslosti pokazao vam je Diego Ribas da Cunha koji je pored mnogobrojni ponuda od velikana ipak izabrao da ode u Juve.. zasto? pa u tom Juventusu igra Del Piero, a kada shvatis da su nekad igrali Platini, Bettega, Scirea i ostali ( da ne pisem sada pola stranica ) onda i ti dobijes veliku zelju da igras za taj klub.. Juve je vise od kluba..!!