Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 19:25

BaDa12 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ester.html

Strasan clanak. Trnci me obuzeli.
Jedan od najboljih clanaka koje sam procitao da su novine ili jedan portal napisali... :D :oops:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 10 maj 2010, 19:31

BaDa12 je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ester.html

Strasan clanak. Trnci me obuzeli.
prejakooo bgte.... grr
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 10 maj 2010, 19:55

MaliMemo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:e ti mu ne bi dao u Real a dao bi mu u City? nemoj biti smijesan. smijem se kladit da jedan od ova 3 kluba sto cu navesti ce kupiti Dzeku:
1.Milan
2.Real
3.Manchester United
Kad bi birali od ova tri, mislim da je Man.Utd naj bolji za njega.
Real mu je najbolji.
U Realu igraju najveći, ko igra dobro, ko je u formi taj je u udarnojh postavi.
Niko nije kirv Benzemi što je šljiva, što se nije snašo.
Ja u Edina ne sumnjam, ak ga plate 40 miliona morat će igrati, jbg Perez će to narediti :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 maj 2010, 19:57

_BooS_ je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:e ti mu ne bi dao u Real a dao bi mu u City? nemoj biti smijesan. smijem se kladit da jedan od ova 3 kluba sto cu navesti ce kupiti Dzeku:
1.Milan
2.Real
3.Manchester United
Kad bi birali od ova tri, mislim da je Man.Utd naj bolji za njega.
Real mu je najbolji.
U Realu igraju najveći, ko igra dobro, ko je u formi taj je u udarnojh postavi.
Niko nije kirv Benzemi što je šljiva, što se nije snašo.
Ja u Edina ne sumnjam, ak ga plate 40 miliona morat će igrati, jbg Perez će to narediti :D
evo kaku platise 70 pa nije poceo zadnju. jeste da je malo navijacki ali mislim da bi u Milanu bio glavni igrac uz ronaldinha i pata.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 maj 2010, 19:59

Placen i Karim vise od 40 milioncica pa je uklesao svoje ime na klupi :mrgreen: ...odmori malo, kakav Real drugo je sto ti navijas za njih.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2010, 20:05

_BooS_ je napisao/la:Real mu je najbolji.
Jeste ako mu je stalo do novca. ;)
FK Pjetlovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2010, 20:06

Gomez + 10 miliona. Prihvatljivo. :P :P :P
Majstore, dobrodosao u Bavarsku prijestolnicu, gdje ces nadam se jos vise zasijati. :D

Svaka cast za ovaj link. Veoma zanimljiva prica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 maj 2010, 20:07

Dzeko je general!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 10 maj 2010, 20:08

Pa ne mozes gurat igrača koji se ponaša bahato na terenu i fura neku svoju špicu... visi u ofsajdu, misli da je faca ..(Benzema) .. da je plaćen i 100 miliona igra ko letva( ovu sezonu, mislim da će slijedeću proraditi) ..

Uvjeren sam da bi Edin harao, zabijao, morao bi igrati, jednostavno bi tjerao trenera na to svojim partijama ..

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 10 maj 2010, 20:18

reds je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:Real mu je najbolji.
Jeste ako mu je stalo do novca. ;)

Znam da ce otici u dobru ekipu ali Real je PLAFON !

Pa Dzekson ce ubiti i Messija i Ibru ima da razvaljuje...

Nemojte biti Mishevi, pa Dzekson je to... :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 20:22

stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..

Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 10 maj 2010, 20:32

daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..

Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 maj 2010, 20:36

daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..

kad ti se nudi 5 timova boljih od juventusa sta imas birat. zna se gdje ces.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 10 maj 2010, 20:36

Bolje mu se vratiti u Želju neg otići u Juventus... ha ya ..
Pa jbt što će onda ići, nek igra u Vukovima još jednu godinu.. bolje neg Juve, ku*cu za usi pao ..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 20:41

_BooS_ je napisao/la:Bolje mu se vratiti u Želju neg otići u Juventus... ha ya ..
Pa jbt što će onda ići, nek igra u Vukovima još jednu godinu.. bolje neg Juve, ku*cu za usi pao ..
Real je gubio od Juventusa uvjek zato tisu. :mrgreen:
A Dzeko ide u Tottenham 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 maj 2010, 20:42

Ponos Torina je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:Bolje mu se vratiti u Želju neg otići u Juventus... ha ya ..
od prošlosti se ne živi
najbolje mu je u Real...Higuain ode pa nece kloc Benzema igrat ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 maj 2010, 20:44

MElloo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
od prošlosti se ne živi najbolje mu je u Real...Higuain ode pa nece kloc Benzema igrat ;)

Rece jedan realovac :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 20:50

haj ako neko moze argumentovano napisati gdje, ko i sta mu se nudi.. gdje je to zvanicno bilo kontakta osim Milana.. ja tvrdim i stojim iza toga da je Bettega ( SP. direktor Juventusa ) se nasao sa Wukovima i da su pregovori poceli.. pocetna cijena 35m, pa podizati ako oni ne budu htjeli prihvatiti.. a od "vasih" klubova smo samo mogli cuti "nemamo para za Dzeku" , "Dzeko je preskup i bio bi luksuz" , "ne treba nam jos jedan napadac" i slicne stvari.. jedino se jos United nije od velikana oglasio da li zeli dovesti Dzeku ili ne.. Chelseau je on sporedni, jer ce 100% dovesti Aguera..

da se zivi od proslosti pokazao vam je Diego Ribas da Cunha koji je pored mnogobrojni ponuda od velikana ipak izabrao da ode u Juve.. zasto? pa u tom Juventusu igra Del Piero, a kada shvatis da su nekad igrali Platini, Bettega, Scirea i ostali ( da ne pisem sada pola stranica ) onda i ti dobijes veliku zelju da igras za taj klub.. Juve je vise od kluba..!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 10 maj 2010, 20:51

Ma Dzeko gdje god ode igrat ce u prvih 11, de mi reci ko mu je u Realu konkurencija Benzema,Higuain il mozda Raul ne budite smijesni , gdje god ode da ode u Barcu ima mjesta uvijek moze izbaciti Ibrahimovica ili ett sad Bojana...

Nema ekipe na svijetu gdje nece igrati u prvih 11, samo njeg hebe u zivotu EDIN DZEKO.... da je Argentinac,Brazilac niko ne bi sumnjao u njeg ovako sta Bosanac zna i sl...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 maj 2010, 20:52

daffy je napisao/la:haj ako neko moze argumentovano napisati gdje, ko i sta mu se nudi.. gdje je to zvanicno bilo kontakta osim Milana.. ja tvrdim i stojim iza toga da je Bettega ( SP. direktor Juventusa ) se nasao sa Wukovima i da su pregovori poceli.. pocetna cijena 35m, pa podizati ako oni ne budu htjeli prihvatiti.. a od "vasih" klubova smo samo mogli cuti "nemamo para za Dzeku" , "Dzeko je preskup i bio bi luksuz" , "ne treba nam jos jedan napadac" i slicne stvari.. jedino se jos United nije od velikana oglasio da li zeli dovesti Dzeku ili ne.. Chelseau je on sporedni, jer ce 100% dovesti Aguera..

da se zivi od proslosti pokazao vam je Diego Ribas da Cunha koji je pored mnogobrojni ponuda od velikana ipak izabrao da ode u Juve.. zasto? pa u tom Juventusu igra Del Piero, a kada shvatis da su nekad igrali Platini, Bettega, Scirea i ostali ( da ne pisem sada pola stranica ) onda i ti dobijes veliku zelju da igras za taj klub.. Juve je vise od kluba..!!
a od tvog kluba smo culi da dovode ibrahimovica,dzeku,di mariu,aquilanija i jos 13 igraca cija je cijena minimala 40 miliona.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia, Google Adsense [Bot], Mostarska, Sheyi, torbica i 49 gostiju.