NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 sep 2012, 00:42

Šta reci.Doveli 10 mostaraca u klub i ocekuju da se oni bore.Pa dokle vise.Svakako ne mozemo nigdje,pojeftiniti ekipu i lagano dati priliku nasim momcima iz domaćeg pogona!!Samo Trta moze biti trener NK Širokog!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 sep 2012, 10:40

ŠB.TRN je napisao/la:Šta reci.Doveli 10 mostaraca u klub i ocekuju da se oni bore.Pa dokle vise.Svakako ne mozemo nigdje,pojeftiniti ekipu i lagano dati priliku nasim momcima iz domaćeg pogona!!Samo Trta moze biti trener NK Širokog!!
po meni jedini landeka vrijedi,sad ne znam kako se predstavio u ovim dosadasnjim utakmicama
dzidici nista ,jedna nula velika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 sep 2012, 12:41

RS i Široki Brijeg podržali reprezentaciju BIH

Koliko god bilo loših, u ovoj zemlji, napokon, počinju se događati i ljepši, odnosno normalni događaji. Na putu na listopadsko Svjetsko prvenstvo u Meksiku državni tim beskućnika Bosne i Hercegovine u malom nogometu podržali su iz Širokog Brijega, ali po prvi put i iz Republike Srpske.Naime, Općina Doboj donirala je bh. reprezentaciji 6.000 KM za sudjelovanje na Prvenstvu, dok je Uprava Nogometnog kluba Široki Brijeg za cijeli tim osigurala tenisice.

„Dva igrača u timu su sa naše općine, ali bez obzira na to i u budućnosti ćemo podržavati ovaj i slične projekte, koji doprinose stvaranju ljepših uvjeta za život omladinaca, te pozitivnih promjena i iskustava u njihovim životima“, rekao je Obren Petrović, načelnik Općine Doboj, poručivši reprezentativcima:

„Sretno nam se vratite kući u Bosnu i Hercegovinu sa ili bez trofeja svjetskog prvaka“.

I u reprezentaciji zadovoljno trljaju ruke pred put „preko bare“.

„Još ranije Ministarstvo kulture i sporta Federacije BiH, predvođeno ministrom Salmirom Kaplanom, uplatilo nam je iznos od 7.000 KM koje smo dobili putem Javnog poziva. Ovom prilikom zahvalili bi se svima koji su nam pomogli, te se nadamo da ćemo se iz Meksika vratiti sa zapaženim rezultatom“, istakao je Elmedin Škrebo, izbornik reprezentacije beskućnika BiH.
:) nisam ni znao da ima ova reprezentacija
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 sep 2012, 22:58

juniori:
Široki - Gradina 9:1

kadeti:
Široki - Gradina 4:1

kako juniori igraju :o
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 sep 2012, 23:08

Juniori su svjetla točka našeg kluba. U srijedu ću definitivno otići na Blato i pogledati uzvrat kupa koji bi trebao biti samo formalnost budući da branimo 4:2
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 17 sep 2012, 09:58

Rosas7 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Šta reci.Doveli 10 mostaraca u klub i ocekuju da se oni bore.Pa dokle vise.Svakako ne mozemo nigdje,pojeftiniti ekipu i lagano dati priliku nasim momcima iz domaćeg pogona!!Samo Trta moze biti trener NK Širokog!!
po meni jedini landeka vrijedi,sad ne znam kako se predstavio u ovim dosadasnjim utakmicama
Slažem se da Landeka vrijedi, ali moraš znati da je D.Džidić bio najbolji igrač Širokog protiv Gradine. Treba prozvati Ješu jer igra utakmice za sebe i opet je kriv za golove.

Bio sam u Orašju i Široki je trebao pobijediti po šansama, ali se na terenu spašavao oba puta nakon što je gubio 1-0 i 2-1.
Domaćin korektan bez iakakvih napetosti ili tenzija.

Mislim da se momčad NK Široki diže i da će to pokazati u utakmicama koje dolaze.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 17 sep 2012, 10:55

Skaut1 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Slažem se da Landeka vrijedi, ali moraš znati da je D.Džidić bio najbolji igrač Širokog protiv Gradine. Treba prozvati Ješu jer igra utakmice za sebe i opet je kriv za golove.

Bio sam u Orašju i Široki je trebao pobijediti po šansama, ali se na terenu spašavao oba puta nakon što je gubio 1-0 i 2-1.
Domaćin korektan bez iakakvih napetosti ili tenzija.

Mislim da se momčad NK Široki diže i da će to pokazati u utakmicama koje dolaze.
Skau ako si vec bio u Orasju sta mislis za ofk Gradinu mozel izborit opstanak u premijer ligi??
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2012, 12:52

Samo bih dodao, da ako si bio u Orašju vidio si kako je Široki dao 1. gol. Naš igrač leži na zemlji i traži pomoć (prekid je bio svakako da treba doći do njega i pomoć se pružiti) a 4. sudija mu to govori, on se okreće samo i svira za izvođenje kornera i daje gol Široki.

Stvarno smiješno, gdje to još ima (U prevodu: Welcome to Bosnia) :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 17 sep 2012, 14:47

Skau ako si vec bio u Orasju sta mislis za ofk Gradinu mozel izborit opstanak u premijer ligi??[/quote]

Može ostat Gradina u ligi pa ima tu još klubova koji će se naći u problemima kasnije. Za Gradinu je vidljivo da se diže od dolaska novog trenera.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 19 sep 2012, 10:10

Danas kup utakmica u Rodoču s Braniteljom. Ovo će biti vrlo emotivna utakmica za trenera Musu, jer igra protiv svog kluba, kluba u kojem je najdulje pekao trenerski posao i kluba kojem je dosada u trenerskom smislu karijere najviše dao. Škripari i uprava NK Široki očekuju rutinsku pobjedu i plasman u osminu finala Kupa BiH.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 sep 2012, 11:38

Bit ce tesko ali valjda ce proci,jer ako sada ispadnu onda stvarno...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 sep 2012, 17:59

Izbačen Branitelj pobjedom 2:0, utakmica od strane naših dosta dobra, izgleda da se iz utakmicu u utakmicu dižemo. Nisam ja bio nego mi kolega što studira DIF gledo utakmicu pa reko. Dino je bio najbolji, od ostalih Wgner. To je njegov sud

Jel zna neko kako su igrali juniori?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 sep 2012, 20:21

ajd dobro,nek su pobjedili

@Sir juniori igraju u sljedecu srijedu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 20 sep 2012, 16:09

Rutinski odrađena utakmica sa niželigašem Braniteljom u Kupu BiH. Stvari se polako normaliziraju i ulaze u kolotečinu kakvu smo i očekivali, točnije u igri smo na oba fronta. Još pobijediti Olimpica u idućem kolu i u igri smo u prvenstvu za visoku poziciju. Stručni stožer i igrači rade marljivo, a polako se ti koraci vide i u igri iz utakmice u utakmicu konture igre se ocrtavaju i akcije se primjenjuju na terenu.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 20 sep 2012, 16:12

Skaut1 je napisao/la:Rutinski odrađena utakmica sa niželigašem Braniteljom u Kupu BiH. Stvari se polako normaliziraju i ulaze u kolotečinu kakvu smo i očekivali, točnije u igri smo na oba fronta. Još pobijediti Olimpica u idućem kolu i u igri smo u prvenstvu za visoku poziciju. Stručni stožer i igrači rade marljivo, a polako se ti koraci vide i u igri iz utakmice u utakmicu konture igre se ocrtavaju i akcije se primjenjuju na terenu.
Neće te se valjda na nama vaditi prijatelju? ;)

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 20 sep 2012, 16:16

ivan.balic je napisao/la:
Skaut1 je napisao/la:Rutinski odrađena utakmica sa niželigašem Braniteljom u Kupu BiH. Stvari se polako normaliziraju i ulaze u kolotečinu kakvu smo i očekivali, točnije u igri smo na oba fronta. Još pobijediti Olimpica u idućem kolu i u igri smo u prvenstvu za visoku poziciju. Stručni stožer i igrači rade marljivo, a polako se ti koraci vide i u igri iz utakmice u utakmicu konture igre se ocrtavaju i akcije se primjenjuju na terenu.
Neće te se valjda na nama vaditi prijatelju? ;)
Neće se vaditi nego će vas vjerovatno hladno poslati kući sa jedno 2-3 komaada, jer su u usponu forme. A na vama je da ih dobro smorite, da bi što umorniji došli nama :mrgreen: .
U novi boj...

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 20 sep 2012, 16:17

Kad ti kažeš, samo poželi

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 sep 2012, 21:47

Ne znam je li ovo najgori start Širokog otkad se igra premijer liga,samo dvije pobjede u 7. kola i 9 bodova od mogućih 21,pitanje je hoće li Mijo reagirati i staviti Ivana Katalinića za trenera iako je trener najmanji problem kad imaš pretplaćene igrače ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 23 sep 2012, 21:53

Davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 sep 2012, 22:02

ScooTeR je napisao/la:Davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Bolje ranjen nego mrtav....Mora da ti je Amar nesto u rodu ,cim vam se smrt mota po glavi,bolje se ti pozabavi svojim klubom ,vidis da vam novca fali te da polako ali sigurno se ponovo vracate gdje vam je i mjesto ,u sredinu tablice sa ogromnim dugovanjima...platite tih 250 000 tisuca inace stecaj!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, delko i 30 gostiju.