Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Što ne volim ove PS ekskluzive.
Šta je sa ovim Gears 5 ili ti ga Gears of War, valjal to čemu?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ima malo starija. Iz 2002Otelo je napisao/la:Sinoć upalio CIV 6, nisam se ni okrenuo, prošlo 200 poteza. Na kraju nisam sačuvao jer mi se laptop restartirao radi updejta. Ali nije strašno s obzirom da sam se većinom samo prisjećao mehanika s obzirom na to da nisam igrao dosta dugo.
Imal još kakva strategija da se baci, nešto. Samo da nije od Paradoxa, tri godine učiš igrati. CK2 još nisam uspio pohvatati, a onu drugu ne smijem ni pokušati. Igrao sam Stronghold, Rise of Nations i sl.
Jedna od najboljih strategija ikada.
Najbolje sto se mogla igrati online, multiplayer.
Veoma brzo se dodje do akcije za minut dva. Ili stavis 5min peace time ili vise. Razne strategije, formacije, jedinice.
Cossacks: Back to War.
Koliko sam samo sati proveo u internet klubovima igrajuci tu online igru protiv drugih.
Cossacks 2 mi se nije svidjeo poslije.
Da, meni licno najbolja strategija ikad, i ja sam provodio sate igrajuci Cossacks...scorpy je napisao/la:Ima malo starija. Iz 2002Otelo je napisao/la:Sinoć upalio CIV 6, nisam se ni okrenuo, prošlo 200 poteza. Na kraju nisam sačuvao jer mi se laptop restartirao radi updejta. Ali nije strašno s obzirom da sam se većinom samo prisjećao mehanika s obzirom na to da nisam igrao dosta dugo.
Imal još kakva strategija da se baci, nešto. Samo da nije od Paradoxa, tri godine učiš igrati. CK2 još nisam uspio pohvatati, a onu drugu ne smijem ni pokušati. Igrao sam Stronghold, Rise of Nations i sl.
Jedna od najboljih strategija ikada.
Najbolje sto se mogla igrati online, multiplayer.
Veoma brzo se dodje do akcije za minut dva. Ili stavis 5min peace time ili vise. Razne strategije, formacije, jedinice.
Cossacks: Back to War.
Koliko sam samo sati proveo u internet klubovima igrajuci tu online igru protiv drugih.
Cossacks 2 mi se nije svidjeo poslije.
solida, moj burazer igraTonySosa je napisao/la:Što ne volim ove PS ekskluzive.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
igrati sa hackerima-cheaterima na PC-uPonos Torina je napisao/la:Igrati igre kao Pubg na ps4 ili xbox![]()
![]()

nopescorpy je napisao/la:
Ima li puno ovih cheatera na konsolama kao sto ih ima na pc ili mobile ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ghost Recon Breakpoint će biti fina zanimacija već vidim 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
KonačnoAzpi je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

The last of us remastered ovaj mjesec na ps+
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
30 Funti je samo, 60tak maraka, kad dvojica uzmu djabe ovakva igraBrokula je napisao/la:KonačnoAzpi je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

Last of Us je prva igra koju sam odigrao na ps4 osim fife nju ne racunam, i nema dalje meni predobra, prica fantazija obavezno igrajte

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ima li kakav oblik coopa ili nešto?
Druga igra je MLB
Bolje da su mi kakvu bojanku dali da bojim nego bejzbol

Druga igra je MLB

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ponos Torina
- Kontakt:
igrati sa hackerima-cheaterima na PC-uDenchi je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Igrati igre kao Pubg na ps4 ili xbox![]()
![]()

Pobjedis sve pa cak i Hackere

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
gdje je onaj lik sto je govorio da je prirodnije igrati FPS na dzojstiku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedino kanter se igra na tastaturi.
Remember, remember the 5th of November.
Svaki shooter se igra na tastaturi
Prirodnije je.MElloo je napisao/la:Svaki shooter se igra na tastaturi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako ti je do coopa hoces da ti posudim a way out, to je najbolja coopBrokula je napisao/la:Ima li kakav oblik coopa ili nešto?![]()
Druga igra je MLBBolje da su mi kakvu bojanku dali da bojim nego bejzbol

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ja je uzeo ima 4 mj ...preso 7 posto igrice ...nikako da me zakuca ...prespora mi...jases po 1o min i onda bude akcije 3 min....valjda progulimAzpi je napisao/la:30 Funti je samo, 60tak maraka, kad dvojica uzmu djabe ovakva igraBrokula je napisao/la:KonačnoAzpi je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Last of Us je prva igra koju sam odigrao na ps4 osim fife nju ne racunam, i nema dalje meni predobra, prica fantazija obavezno igrajte
Ja sam se navuko na onu Warface na PS4
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
RDR2 od 5.11. na PC-u
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
evo i link da ne misle neki da je suplja kao ja na prvu kad sam procitaoPuma je napisao/la:RDR2 od 5.11. na PC-u

https://www.rockstargames.com/newswire/ ... vember-5th

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas