Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

live
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la live » 06 dec 2013, 23:15

Hvala profesore. :D još, još ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 dec 2013, 23:18

live je napisao/la:Hvala profesore. :D još, još ...
Daj mu jos :mrgreen:

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 06 dec 2013, 23:18

anelbavarac je napisao/la:
live je napisao/la:Hvala profesore. :D još, još ...
Daj mu jos,kad insistira... :mrgreen:
Nije ovo chat :mrgreen:

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 06 dec 2013, 23:21

Imal ko sta na wwinu da posalje, sutra vracam duplo :D

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 06 dec 2013, 23:26

Evo i od mene nešto:

New Orleans - Oklahoma City 4,5 H2

Momčad Thundera dobila je posljednjih osam dvoboja s prosječno 15,5 poena razlike, dovoljno je da ne treba ići dalje...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 dec 2013, 23:29

Doktore ispratio sam te na petobanku na sistemu 2 od 3 ,na dva imam haman vracen ulog pa eto,ako budes stucao znas ko te spominje :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nemaime
Kontakt:

Post Postao/la nemaime » 06 dec 2013, 23:30

Arhitekt je napisao/la:Imal ko sta na wwinu da posalje, sutra vracam duplo :D

pp

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 dec 2013, 23:46

dr.van nostrand je napisao/la:Hawes under 14,5

Tipicni domacinski igrac. Ove sezone samo jednom prebacio ovu marginu u gostima i to na otvaranju sezone (16 pts). Par puta bio na granici od 14
a ostalo sve debeli under. Veceras igra kontra Big Ala i sumnjam da ce se naigrati bas.

Lawson under 19,5

U zadnjih 5-6 tekmi u padu forme, na prvi pogled bi se reklo. Medjutim, tip je malo okreno plocu i igra za tim, uzima manje suteva, vise razigrava a pri tome treba dodati da na klupi ima konkurenciju u Nate-u Robinsonu koji uzima finu minutazu.

C. Anthony under 26,5

Sinoc nas je sve povaljo zestoko. Po prikazanom, nije izostala adekvatna reakcija na prozive javnosti i novinara te je i on poceo igrati glavom a ne samo talentom. Puno vise zrtve za tim i odmah visoka pobjeda. Duplo manje suteva a duplo vise asistencija uzeo. Po toj logici bi trebao i veceras under a pod pretpostavkom da takav pristup budu imali, moze se ocekivati i rani blowout.

Ovo je vec odigrano. Mozda jos nesta sastavim , pikiranje u toku :D
uuu, hrabro brate, ne kazem da nece proci ali ja nikada ne bi mogao odigrati tri undera, ne znam sto :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Maradonaaa
Kontakt:

Post Postao/la Maradonaaa » 06 dec 2013, 23:52

kako se saznalo da je Farmar ozlijedjen cekao sam Lakerse u ponudi da odigram ovog igraca

Nick Young 14,5 vise

dakle kako se Farmar ozlijedio mislim da ce Young uzeti vise suteva i mora povuci jace

zadnje 4 je ubacio 17,12,26,16

dakle 3 od 4 je prebacio i mislim da se isplati probati

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 06 dec 2013, 23:56

LenBias je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Hawes under 14,5

Tipicni domacinski igrac. Ove sezone samo jednom prebacio ovu marginu u gostima i to na otvaranju sezone (16 pts). Par puta bio na granici od 14
a ostalo sve debeli under. Veceras igra kontra Big Ala i sumnjam da ce se naigrati bas.

Lawson under 19,5

U zadnjih 5-6 tekmi u padu forme, na prvi pogled bi se reklo. Medjutim, tip je malo okreno plocu i igra za tim, uzima manje suteva, vise razigrava a pri tome treba dodati da na klupi ima konkurenciju u Nate-u Robinsonu koji uzima finu minutazu.

C. Anthony under 26,5

Sinoc nas je sve povaljo zestoko. Po prikazanom, nije izostala adekvatna reakcija na prozive javnosti i novinara te je i on poceo igrati glavom a ne samo talentom. Puno vise zrtve za tim i odmah visoka pobjeda. Duplo manje suteva a duplo vise asistencija uzeo. Po toj logici bi trebao i veceras under a pod pretpostavkom da takav pristup budu imali, moze se ocekivati i rani blowout.

Ovo je vec odigrano. Mozda jos nesta sastavim , pikiranje u toku :D
uuu, hrabro brate, ne kazem da nece proci ali ja nikada ne bi mogao odigrati tri undera, ne znam sto :mrgreen:
Brate al realno nam je problem svima sto svi igramo over ja sinoc JJ i CA over oni lagano ispod a igraci i kad prebace oni prebace za par poena max 5 al isto tako i ja stalno igram over kad mi je privlacnije nekako sto je velika greska mi :D
Nocas : K.Walker over, K.Irving under, Teague under
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 dec 2013, 23:58

Houston Rockets - Golden State -4,5 H2

Ovdje mi se svidja i cista 2 ali posto nikada ne igram cistu pobjedu, ostat cu pri tom svom principu.
Houston je u problemima, zadnje dvije tekme izgubili od slabasnih Utah-a i Phoenix-a i to uz sramotne partije.
Howard opet u svom svjetlu pravi probleme sto dokazuje da epizoda sa Lakersima nije slucajnost.Howard je izjavio da je ekipa kriva za izgubljene utakmice i vjerujem da se toj ekipi nije svidjela njegova izjava.
Vraca se i Parsons veceras vrlo vjerovatno ali sumnjam da ce biti dovoljno za uvjerljivu pobjedu ili pobjedu uopste. U ovoj tekmi mi mirise Harden over ali i Howard under jer ce ga ekipa ignorirati zbog izjava.

Portland - Utah -11,5 H2

Utah se dize u formi u zadnje vrijeme, pruzaju dobre partije a s druge strane Portlandu je ovo idealna prilika da malo i odmore uz laksi tempo.
Taj odmor dobiva na tezini ako se uzme u obzir da vec sutra igraju sa Dallasom i trebat ce im svjezina. Portland igra fenomenalno ali ipak imaju tanku klupu i ako budu odmarali pomalo glavni igraci sumnjam da ce klupa biti sposobna napraviti veliki bodovni plus.

Henderson over 14,5

Philla je ekipa koja prima najvise poena u ligi, u defanzivnom smislu su na dnu tablica u svakom pogledu i na svakoj poziciji.
Vidim, forsira se Kemba ali ja sam se odlucio za Hendersona jer je malo u sjeni ali ipak u finoj formi i jos treba dodati da nema Kidd-Gilchrist-a koji ima znacajnu rolu u timu i odredjeni broj suteva. U Bobcatsima mi se svidja i Al Jefferson ali vec je pala kvota na over ili je prebacena margina pa iz principa ne diram.

Klay Thompson over 20,5

prosjek mu je 21,3 poena. Igra kontra Hardena koji je uzasan defender, strasno lijen i nemaran u odbrani. Prosle sezone dao 22, 22, 26 i 6 poena ali iz razloga sto je izasao zbog povrede.
Veceras vjerujem u namanju ruku u tijesnu tekmu ako ne i pobjedu Goldena tako da po toj logici on i Curry moraju povuci.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 07 dec 2013, 00:13

Nazalost nemam vremena za neku duzu analizu parova, pa cu samo postaviit sta sam odigrao..Sretno nam svima veceras :

Listic 1:
Walker -16,5 vise - Jednostavno na osjecaj, Kemba bolje igra kuci, odlican protivnik
Howard -15,5 vise - Igrat cu ga dok ga ne prodjem,valjda jednom moze odigrati kako Bog zapovjeda
Ibaka -14,5 vise - Westbrook lakse povrijedjen, Ibaka u dobroj formi, Anderson los odbrambeni igrac
Aldridge -23,5 manje - Velika mogucnost Blowouta i smanjena minutaza najboljem PF lige

Listic 2
Harden -24,5 vise -Ocekuje se utakmica sa ogromnim brojem poena,Harden ce veceras forsirati kao i uvijek
Thompson -20,5 vise - Odlicna forma, utakmica na veliki broj poena, plus kao cuvar mu je Harden :lol:
Green -17,5 vise - Igra odlicno u posljednje vrijeme, kuci odlicne brojke, prva napadacka opcija Celticsa
Charlotte - Philadelphia KP 1 - Jednostavno Bobcatsi su bolja ekipa od Phille
New York - Orlando KP 1 - Knicksi jednostavno moraju poceti bolje da igraju ukoliko zele medju prvih 8 ekipa Istoka

Listic 3:
Henderson -14,5 vise - Sve dok je na ovoj granici, isplati se igrati over, pogotovo protiv Phile
Hawes - 14,5 manje - Prosli put sam pisao, da je rijec o klasicnom domacinskom kosarkasu,nece se naigrati vcs
Waiter -13,5 vise - Mala granica, a nakon lose partije protiv Denvera, vcs ga ocekujem na nivou
Afflalo - 21.5 manje - Rizicno, covjek igra fenomenalno, ali jednostavno neki osjecaj pa sam opicio under

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 07 dec 2013, 00:15

Zasto niko Lakerse neigra?

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 07 dec 2013, 00:19

Arhitekt je napisao/la:Zasto niko Lakerse neigra?
:lol: :lol: Igram ja / Lakers/sac 1Q Over 51 @2.02

Pixma
Kontakt:

Post Postao/la Pixma » 07 dec 2013, 00:20

Vcrs igram ovo:

T. Lawson 19.5 - Manje - doktor sve rekao

Hayward 15,5 - Manje - na osjecaj, idem na blowout mada momak forsira podosta

Anthony 27,5 - Manje - pao sam nekoliko puta ove sezone na over, sad sam opalio under pa sta bude

Irving 21,5 - Vise - ocarao me posljednjom utakmicom, valjda ne iznenadi

Howard 16,5 - Manje - kad igra lose, nek odigra jos jednu ocajnu partiju

Harden 25,5 - Vise - Forsirat ce, sutat ce slobodna, nek pogodi trecinu suteva ja sretan :D

Rockets - Warriors 2 - vjerujem u Warriorse i Splash Brotherse

Ulog mali....vjerovatnoca nikakva :lol:

Sretno...

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 07 dec 2013, 00:21

nema nista gore nego kad imas dva para i ne znas sta da stavis kao treci zbog uslova :?

uglavnom:

Listic 1:

Harden 24,5 over
Bledsoe 17,5 over
???????(trebao je biti Westbrook ali se ne zna ocel igrat a i ako bude igrao igrace pod blazom povredom)
ubacio sam Teague 15,5 over

drugi listic cu na sitan ulog jer mi se ne svidja ponuda, sto zbog granica, sto zbog povreda/povratka nekih igraca, sto zbog toga sto se za neke ne zna ocel igrat ili ne..

Listic 2(sitan ulog, da se ima pratit):

Howard 15,5 over
Thompson 20,5 over
Bradley 12,5 over
Hawes 14,5 over
Lawson 19,5 over
Charlotte, kp1
Denver kp2
Zadnja izmjena: ElLoco7, dana/u 07 dec 2013, 00:33, ukupno mijenjano 2 puta.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 07 dec 2013, 00:23

Evo i jedan dubl ,ostalo cu sacuvati za sebe :lol: :lol: ima puno jbga

Phoenix Suns - Toronto Raptors 1H Over 100.0 @1.92
Charlotte Bobcats - Philadelphia 76ers / 1Q Charlotte Bobcats -1.5 @1.85

@3.55
Zadnja izmjena: Fordinjo, dana/u 07 dec 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 07 dec 2013, 00:23

Westbrook će se vratiti oko Božića. ;)

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 07 dec 2013, 00:27

live je napisao/la:Westbrook će se vratiti oko Božića. ;)
otkud ti ta info?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 07 dec 2013, 00:28

ElLoco7 je napisao/la:
live je napisao/la:Westbrook će se vratiti oko Božića. ;)
otkud ti ta info?
Druže,postavljaj,vrijeme ističe.

Meni se u početku sviđao Afflalo over,no Nelson i Vučević bi se mogli vratiti večeras pa odustajem.
Mislim da Harden prebacuje ovih 25. Vrijeme je da jednu briljira.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.