FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DoeTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 10 feb 2016, 22:38

Slobodas je napisao/la:Lose odradjen prelazni rok trebali su se igraci dosta ranije dovesti prije pocetka priprema a ne na kraju, zasto su pustena po Musemicu dva bitna igraca tako lako, sve su to pitanja koja nas na kraju mogu kostati titule. Volio bi da se varam al kako je Azmir otisao u US nije se puno toga dobrog desilo i ovaj reprogam niko nista ne zna oko toga dokle se je doslo, mozda ce neki reci da smo postali ozbiljan klub da informacije ne cure vise al meni sve to smrdi i reprogram i obecanja gradonacalnika oko stadiona. Zao mi je sto sam pesimista al toliko smo puta izradjeni da prosto i kad ide dobro uvijek postoji doza straha da sve ne ode u pm !!!
Nisi jedini koji tako misli.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 22:42

nije jedini, ali hajmo psovat' i vrijeđat' Chinagliu jer ima isto mišljenje, samo ga žustrije iznosi, pa i ako sam naporan, neka sam, to nije razlog da mi se psuje, prijeti, vrijeđa i slično, u tom slučaju imate ignore

nije to slučaj samo sa prelaznim rokom, nego i sa nekim drugim stvarima, kada drugi misle isto kao ja, ovi što meni psuju, vrijeđaju i slično, tada šute, jer ne žele tim forumašima reći isto što i meni, što je jako dvolično i klošarski

ali eto, opet vam kažem, samo dođite jedan po jedan, eb'o li vas onaj šupak Eminem, da vas eb'o

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 feb 2016, 22:46

Nemojte se šaketat
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 23:02

pinoglavi je napisao/la:Nemojte se šaketat
:mrgreen:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 23:04

Chinaglia je upravu puno stvari je ne jasno puno toga treba obznaniti javnosti pa i ja licno sam nezadovoljan prelaznim rokom Ali moramo vjerovati u ovu ekipu u upravu zar da ovdje to pisemo da se dusmani nasladjuju moramo vjerovati u bolje sutra pa zar ovakve pripreme i sve dzaba ako cemo se na ljeto raspasti necemo braco moja borba je duga i teska Ali pobjediti cemo.navikli smo na ovo otkad je Azmir tu tisina tisina i onda se zareda vijesti brate sve pozitivne ne glavu gore drugovi pobjeda ce biti nasa
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 feb 2016, 23:08

Chinaglia je napisao/la:nije jedini, ali hajmo psovat' i vrijeđat' Chinagliu jer ima isto mišljenje, samo ga žustrije iznosi, pa i ako sam naporan, neka sam, to nije razlog da mi se psuje, prijeti, vrijeđa i slično, u tom slučaju imate ignore

nije to slučaj samo sa prelaznim rokom, nego i sa nekim drugim stvarima, kada drugi misle isto kao ja, ovi što meni psuju, vrijeđaju i slično, tada šute, jer ne žele tim forumašima reći isto što i meni, što je jako dvolično i klošarski

ali eto, opet vam kažem, samo dođite jedan po jedan, eb'o li vas onaj šupak Eminem, da vas eb'o
Reci drogi ne :!:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 feb 2016, 23:08

Koliko vas ovdje ima sezonsku ulaznicu ? Samo me to interesuje a dalje cemo nastavit
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 23:09

DoeTz je napisao/la:Reci drogi ne :!:
ne drogiram se, prije da sam puk'o :lolno:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 23:15

fukara87 je napisao/la:Koliko vas ovdje ima sezonsku ulaznicu ? Samo me to interesuje a dalje cemo nastavit
Koliko ti treba brate ako treba sledeci put uplatnice da slikam ionako su na korzu kod cvjecare onaj stand momak mi je dao nesto nalik nekoj uplatnici upisao mi ime i prezime da slikam brate sledeci put :?: jeli to potvrda da bi se pisalo ovdje ili sta :?:
Cuvao sam negdje to imam medju papirima i to i ulaznicu protiv Borca prilozicu buraz nema frke
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 23:19

:lol:

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 10 feb 2016, 23:20

fukara87 je napisao/la:Koliko vas ovdje ima sezonsku ulaznicu ? Samo me to interesuje a dalje cemo nastavit
moja sezonska je br 500
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 23:21

Chinaglia je napisao/la::lol:
Sta je brate Chinaglija sto se smijes buraz.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 23:21

VelikiKemo je napisao/la:moja sezonska je br 500
imaš li ti dokaz za to, mogu i ja reći da je moja 274, a zapravo je 439

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 feb 2016, 23:22

Vezano za prelazni rok.Imam dojam da je Musemić nezadovoljan.Pogotovo odlaskom Kise bez prave zamjene i Morankića.U NAREDNIH 7 DANA MORAMO PRONAĆI ZAMJENU ZA KISU.Iskusnog igrača koji pokriva poziciju defanzivca i desnog beka.Ne bih imao ništa protiv da "vratimo" i Mornkića.Trebat će iskusnih igrača koji su prošli kroz teške utakmice u karijeri.Veliki je ulog a da bi mi kalili igrače bez iskustva.Brinu me povrede.Bojim se da je to direktna posljedica rada kondicionog trenera, koji je trener iz knjiga a ne iz prakse.Mi smo jesenas dominirali što se tiče kondicije.To je zasluga Musemića i njegovih saradnika..Sada povreda povredu stiže.Ivetić, Ordagić, Pirić.Ne čudi me nimalo što su mu stariji igrači dali "dvojku".Njemu se treba zahvaliti i poslati ga da se uči na nakom drugom.Inače, imam puno povjerenje u momke koji su uglavnom iznijeli jesenji dio prvenstva,oni su u stanju doći i do titule. Iz izjave Musemića da se zaključiti da nije on taj koji je olako pustio Morankića ali i da traži zamjenu za Kisu.Treba udovoljiti njegovom zahtjevu, jer je pokazao šta zna o vođenju ekipe. Istovremeno prigovor za dovođenje Seferovića ide njemu na dušu.On ga je doveo.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 23:23

Agamemnon je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: :lol:
ne vjerujem ti da imaš uplatnicu i sezonsku

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 feb 2016, 23:24

Da bog da se ugasili samo zbog vas jer ste najveci klosari, sve vam smeta a do jucer smo jedva sastavljali kraj s krajem a sad kao nema pojacanja, ocekujem uskoro da cete i prozivati Husrefa, Azmira itd ne mogu da vjerujem cim izgubimo od Tobola( Kazastanska liga ispred nas puno godina a to je dokaz Astana koja je igrala grupnu fazu lige prvaka) polako sta ste se digli a vas pola ovdje nit ide na utakmicu nit sta, ja idem na gostovanja i domace utakmice tako da imam puno pravo da vam kazem neke stvari jer vi to ne znate.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 10 feb 2016, 23:28

Ma nije ta sezonska mjerilo nicega, ja je imam, ali imam i pola raje sto ide sa mnom na svaku utakmicu ali nema sezonsku jer nisu imali 50KM da daju odjednom.
Jedan grad, jedna ljubav!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 23:28

Chinaglia je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: :lol:
ne vjerujem ti da imaš uplatnicu i sezonsku
Sezonsku sigurno kod sebe nemam jer sam desetak podijelio raji.meni i ne treba.za ono par utakmica sto dodjem godisnje mogu i platiti kartu.**** te 10 marka.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 23:30

wien, ma vjerujem ti, nego mi je bio smiješan post i način na koji si mu odgovorio

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 23:33

fukara87 je napisao/la:Da bog da se ugasili samo zbog vas jer ste najveci klosari, sve vam smeta a do jucer smo jedva sastavljali kraj s krajem a sad kao nema pojacanja, ocekujem uskoro da cete i prozivati Husrefa, Azmira itd ne mogu da vjerujem cim izgubimo od Tobola( Kazastanska liga ispred nas puno godina a to je dokaz Astana koja je igrala grupnu fazu lige prvaka) polako sta ste se digli a vas pola ovdje nit ide na utakmicu nit sta, ja idem na gostovanja i domace utakmice tako da imam puno pravo da vam kazem neke stvari jer vi to ne znate.
Pa buraz idem i ja, ali svako ima pravo na svoje mišljenje, ne volim ni ja procitat svašta... Ja sam prezadovoljan ovim što se dešava u i oko kluba. Treba biti otvoren i za kritike iako poslije ove utakmice ih ne bi trebalo biti, ali očito neki očekuju da ćemo pobjeđivati po 10:0, ali ne igramo protiv Dubokog Potoka jbg...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.