Bosniacum Lilium je napisao/la:izgubio nevinost u 30toj, na vakat

Oplaka
P.s. prijavice nam postove kad udje ovde,to jest kad ga puste iz Zavidovica

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosniacum Lilium je napisao/la:izgubio nevinost u 30toj, na vakat
Sarajlijc@ je napisao/la:Joj prdonje starog sto pegla na forumu
Kao npr. ne daji momku lažnu naduTribalian je napisao/la:Ukazace se bolja prilika za posao,znam ko zna koliko ljudi koji su zavrsili pravni faks a uspeli na drugim poljima ,da ih ne navodim sad ovde. Ovo ti ozbiljno kazem, Pravni je dobra osnova za mnoge druge poslove.
ne brini ti za @ Dubravu,zna on da ga ja ne zezam ,nego pricaj ti nama detalje sa tog sexa ,znam da ide otprilike ono ti udjes unutra ,zaskoce te njih tri i .... pricaj daljelegenda reala je napisao/la:Kao npr. ne daji momku lažnu naduTribalian je napisao/la:Ukazace se bolja prilika za posao,znam ko zna koliko ljudi koji su zavrsili pravni faks a uspeli na drugim poljima ,da ih ne navodim sad ovde. Ovo ti ozbiljno kazem, Pravni je dobra osnova za mnoge druge poslove.![]()
Pa zna on da ga ne zezaš, samo si se nešto zanjeo.Tribalian je napisao/la:
ne brini ti za @ Dubravu,zna on da ga ja ne zezam ,nego pricaj ti nama detalje sa tog sexa ,znam da ide otprilike ono ti udjes unutra ,zaskoce te njih tri i .... pricaj dalje
E jes velelepna mogu mislitiTribalian je napisao/la:To cemo da cujemo kad se vrati sa proputovanja po velelepnoj Rumuniji![]()
Kakvo je vreme u Gorazdu,nisi mi reko za veceras ?
odustao sam od nejga prosle godineTribalian je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Joj prdonje starog sto pegla na forumu![]()
Omladinac kako je![]()
@ Bosniacum Lilium , samo filozofskiBezi od ovih ostalih , jedino ako ti dobro idu prirodne nauke onda ETF.
jesam, koji si ti?Greivis je napisao/la:Ma djaba mu objasnjavas. Nego, spiely, jesi to ti?Zeman je napisao/la:da, to sam i rekao!azTer je napisao/la: hoćeš reć da bi se u slučaju ozakonjenja gej brakova, malo šta promijenilo vezano za natalitet?
oj, ebemtisunce, izgleda da ću ti neke stvari uživo objašnjavatiazTer je napisao/la:ima li ovdje mostaraca?
najjeftiniji smještaj na 20-ak dana, što bliže abraševiću?
Sarajlijc@ je napisao/la:Trib pamti radne akcije iz Jugoslavije, eto kakav djuturum pise na forumu
Jes to teško, pa Denga je najbolji među najgorima, to sam i ja mogoTribalian je napisao/la: Reci molim te forumasu @ Bosniacum Lilium kako sam odigrao kljucnu ulogu u tvom odabiru srednje skole i kako sam te usmerio da budes drugi najbolji djak u odeljenju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.