Proš'o si ti to većaddoBvB je napisao/la: Neko ce sigurno pogoditi ti,ja ili neko treci![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Proš'o si ti to većaddoBvB je napisao/la: Neko ce sigurno pogoditi ti,ja ili neko treci![]()
![]()
Ma kod Kineza je sve moguceChupacabra je napisao/la:Proš'o si ti to većaddoBvB je napisao/la: Neko ce sigurno pogoditi ti,ja ili neko treci![]()
![]()
Osim ako ne ubace u ove zadnje dvije po 70 poena, a čisto sumnjam
nije mi problem sto sam pao jer ovo sam morao odigratigojzerica je napisao/la:Pao siMaradonaaa je napisao/la:Ne znam zasto svi igrate Boozera vise kad je lik samo 2 od zadnjih 10 utakmica prebacio preko 15![]()
i jos ima smanjenu minutazu
za mene je to under pa nek padnem samo ja ako treba
Maradonaaa je napisao/la:nije mi problem sto sam pao jer ovo sam morao odigrati
isto kao i 2 dana prije sto sam odigrao westbrook manje dok su svi igrali vise i pogodio
ja imam svoje razloge zasto sam odigrao
lagano prosloaddoBvB je napisao/la:Fujian QB - Foshan LL 225,5 Manje 1,85
Kineska kosarka,premier dao granicu od 225,5,nekako mi djeluje previse,tako da cu odigrati manje,kvota 1,85
Villarreal bez 5-6 standardni igrača koji se odmaraju. Elche također bez par prvotimaca od početka će igrati Stevanović. Da li je to par za keca nisam siguran bašRA-STOLAC je napisao/la:Villarreal-Elche 1 1.60
Santander-Sevilla 2 1.70
Algeciras-Real Sociedad 2 1.50
Zavrc-Celje 3+ 1.65
Fribourg-Biel 1 1.45
kvota: 9.76
single: Bologna-Juventus X/2 4.20
SRETNO
Ma naravno da nisam uplatio ovo, nisam hajvan tolikiLenBias je napisao/la:brate ne mozemo dobiti ovu grupu, kako vidim fali ekipa iz prvog sesira a mi nismo i ne mozemo tamoDrinaJedina je napisao/la:
Osvajamo Brazil !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.