Poslusajte komentar na sudjenje Salema Prolica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti si definitivno neizljeciv, sramota podneblja iz kojeg dolazis.sviunapad1010 je napisao/la:Imao ja jednog poznanika isto kao ti tako ljudima govorio. Bas tako te budalaštine.Alban je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la: Tebi rak preuzeo debelo incijativu u svim predjelima mozdanog tkiva, tako da ga ocito vise nemas, topi se, truhne, nestaje...
Odgalopiraj lagano i utisaj svoj zlocudni glas, smaras glupostima, prosipas suplju i trujes ljude nebulozama svoje mrznje, ljudino shvati da si samo pojedinac koji iz ko zna kojeg poriva mrznju pokusavas da siris.
Idi na temu Slobode i trolaj tamo do mile volje.
Umro je od leukemije
Vec par mjeseci vodi monologe po ovoj temi i na prepucavanjima o stimanjima i da nas savez gura,prdio isto i po nasim temama,a sad prica ko je prvi poceo prozivat.sviunapad1010 je napisao/la:Posto vidim da mutevelije prebacuju lopticu. Ponovit cu da su počeli prvi sa prozivanjem.
Sve ima svoje granice osim ljudske pakosti i gluposti.sviunapad1010 je napisao/la:Ko mi kaže. De ti prvo ispred svoje kuće pocisti pa kreni dalje.
Samo ti postavi slike ovako kao ja sa datumom izvoli nađi. Ja cu naci na vasem pdf i prije ovog datuma sta ste pisali. Zdravo to je to. Zasluzili ste drugu ligu prema svemu prikazanom ove sezone a i prosle.UltrasZenica je napisao/la:Vec par mjeseci vodi monologe po ovoj temi i na prepucavanjima o stimanjima i da nas savez gura,prdio isto i po nasim temama,a sad prica ko je prvi poceo prozivat.sviunapad1010 je napisao/la:Posto vidim da mutevelije prebacuju lopticu. Ponovit cu da su počeli prvi sa prozivanjem.![]()
Jogeee poceraj hahahaha
Nemojte Jovana neslanog da dirate on je bas meni segaAlban je napisao/la:Sve ima svoje granice osim ljudske pakosti i gluposti.sviunapad1010 je napisao/la:Ko mi kaže. De ti prvo ispred svoje kuće pocisti pa kreni dalje.
Jadan li si, uzivaj u svojoj mrznji ...
Ispada se u prvu ligu a ne u drugusviunapad1010 je napisao/la:Samo ti postavi slike ovako kao ja sa datumom izvoli nađi. Ja cu naci na vasem pdf i prije ovog datuma sta ste pisali. Zdravo to je to. Zasluzili ste drugu ligu prema svemu prikazanom ove sezone a i prosle.UltrasZenica je napisao/la:Vec par mjeseci vodi monologe po ovoj temi i na prepucavanjima o stimanjima i da nas savez gura,prdio isto i po nasim temama,a sad prica ko je prvi poceo prozivat.sviunapad1010 je napisao/la:Posto vidim da mutevelije prebacuju lopticu. Ponovit cu da su počeli prvi sa prozivanjem.![]()
Jogeee poceraj hahahaha
I meni je, ali postaje dosadan koliko li je glupsamoposteno je napisao/la:Nemojte Jovana neslanog da dirate on je bas meni segaAlban je napisao/la:Sve ima svoje granice osim ljudske pakosti i gluposti.sviunapad1010 je napisao/la:Ko mi kaže. De ti prvo ispred svoje kuće pocisti pa kreni dalje.
Jadan li si, uzivaj u svojoj mrznji ...
Neslani jarce pocesljaj svoju bradu i idi kozu sebi pronadji, pa j.bi je do rane zore sve dok pijetlovi novi dan ne najave, ako uopste i imas cimesviunapad1010 je napisao/la:NajSuJace mutevelije
Idi bolan zabavi se sa vasim problemom kanton vam Slobodine pare dao da se Maci sise naprave zato cete sljedece sezone dobitsviunapad1010 je napisao/la:Al ste zastranili i zabradili, kakve su ovo mašte led te yebo
Glupkosviunapad1010 je napisao/la:Al ste zastranili i zabradili, kakve su ovo mašte led te yebo
I On je nemocan bio pa nije mogao da izvalja malo manju budalusviunapad1010 je napisao/la:Allahu halali im nisu krivi. Krivi su oni sto ih navedose na krivi put.
Ima on kozu samo je zarazena sidom. Jbte mozda mu je i Magic Johnson karao mladu u tom grupnjaku na OzrenuAlban je napisao/la:Neslani jarce pocesljaj svoju bradu i idi kozu sebi pronadji, pa j.bi je do rane zore sve dok pijetlovi novi dan ne najave, ako uopste i imas cimesviunapad1010 je napisao/la:NajSuJace mutevelije
I sad mu cudno sto jare je crnoMexico je napisao/la:Ima on kozu samo je zarazena sidom. Jbte mozda mu je i Magic Johnson karao mladu u tom grupnjaku na OzrenuAlban je napisao/la:Neslani jarce pocesljaj svoju bradu i idi kozu sebi pronadji, pa j.bi je do rane zore sve dok pijetlovi novi dan ne najave, ako uopste i imas cimesviunapad1010 je napisao/la:NajSuJace mutevelije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.