Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
a glupog argumenta, čitaš li ti pitanje?azTer je napisao/la:smanjenje nataliteta, a samim time poremećaj demografskog sistema. prevedeno na naški, homoseksualci ne mogu pravit/rađat djecu, što narušava situaciju u društvu. manje djece - manje budućnosti.jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.
NAPRIJED NARODE!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je neprirodno, Bog, Allah, Jehova, Hare Krišna, majka priroda ili kako god se pobrinuo/la da je takva veza apriori nemoguća i nailazi na nepremostive teškoće u praktičnom smislu. A ono što nije prirodno nema nikakvog razloga ozakoniti. Sutra će se javiti neki novi koji će htjeti da se vjenčaju sa stolovima i stolicama. Jel i to treba ozakoniti. Nema nikakve razlike između ove dvije grupe ljudi.jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
posto je Čamerika odraz demokratije, neka im pokloni jednu saveznu drzavu pa nek' se tamo trpaju i razmnozavaju, 2 metra od mene 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JohnLennon
- Kontakt:
Koji je jeebeni kralj ovaj DukeOfWellington. 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://myradiostream.com/radiokjv" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad ce presveti vodja u eter!
Sad ce presveti vodja u eter!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Za koga navijas u NBA ligi?DukeOfWellington je napisao/la:To je neprirodno, Bog, Allah, Jehova, Hare Krišna, majka priroda ili kako god se pobrinuo/la da je takva veza apriori nemoguća i nailazi na nepremostive teškoće u praktičnom smislu. A ono što nije prirodno nema nikakvog razloga ozakoniti. Sutra će se javiti neki novi koji će htjeti da se vjenčaju sa stolovima i stolicama. Jel i to treba ozakoniti. Nema nikakve razlike između ove dvije grupe ljudi.jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DukeOfWellington
- Kontakt:
NY Knickse.Greivis je napisao/la: Za koga navijas u NBA ligi?

Imal ko iz "Steleksa" il s ETF-a da bi igrao?

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
ha ja lagano 4 puta uc i kupit karte,a ove budale nocile hahahahaah
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
šta s poslom bijaše?DukeOfWellington je napisao/la:NY Knickse.Greivis je napisao/la: Za koga navijas u NBA ligi?
NAPRIJED NARODE!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad sam na manji dio norme, pa sam se opet posvetio faxu.Zeman je napisao/la:šta s poslom bi?
Et' raja ostavljam vas malo da se odmorite od mene,citamo se nekada za vikend ako stignem,ako ne onda naredne sedmice.Pamet u glavu i sto manje maltretirajte admina i modove. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
vidim kako si se posvetioDukeOfWellington je napisao/la:Sad sam na manji dio norme, pa sam se opet posvetio faxu.Zeman je napisao/la:šta s poslom bi?

a ebeš normu, manja je plata ali i manje radiš.. ja bih uvijek odabrao pola norme kad bih mogao

NAPRIJED NARODE!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zeman je napisao/la: vidim kako si se posvetio![]()

Moram se negdje ventilirat

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nemoj @devile molim te.Ne mozemo bez tebe.Devil je napisao/la:Et' raja ostavljam vas malo da se odmorite od mene,citamo se nekada za vikend ako stignem,ako ne onda naredne sedmice.Pamet u glavu i sto manje maltretirajte admina i modove.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pusi k.urac ko te je.be moze forum i bez tebe 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ajde Kolega ,pazljivo sa Rumunima tamoDevil je napisao/la:Et' raja ostavljam vas malo da se odmorite od mene,citamo se nekada za vikend ako stignem,ako ne onda naredne sedmice.Pamet u glavu i sto manje maltretirajte admina i modove.

@ Sarajlice ,evo ovih forumasa sa NBA ovde,svi dosli kad su culi za tvoj draft.

edit : Vidim Legenda je tu ,pa da kazem samo da je vreme oblacno ali toplo . A vodostaj Dunava je u stagnaciji tendencijom stagnacije i manjeg opadanja naredna tri dana.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://www.kurir-info.rs/siroce-nacrtal ... nak-680007" onclick="window.open(this.href);return false;

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Sretan put Štefkoooo
Markec u Goraždu puše neki povjetarac, možda u noći bude i kiše, vodostaj Drine ne znam koji je

Markec u Goraždu puše neki povjetarac, možda u noći bude i kiše, vodostaj Drine ne znam koji je

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.