Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzlaci nasa braca <3
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ko nas zavadio daBogda rak kostiju dobioprisonbreak je napisao/la:Tuzlaci nasa braca <3

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- prisonbreak
- Kontakt:
Mrtve sarajlijeAlban je napisao/la:Ko nas zavadio daBogda rak kostiju dobioprisonbreak je napisao/la:Tuzlaci nasa braca <3

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Opet svi putevi vode ka "sviunapad"prisonbreak je napisao/la:Mrtve sarajlijeAlban je napisao/la:Ko nas zavadio daBogda rak kostiju dobioprisonbreak je napisao/la:Tuzlaci nasa braca <3![]()

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
Dobro je mutevelije shvatile da im valja u cvajtu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Cvarak popusti malo evo razmisljamo gdje da trosimo paresviunapad1010 je napisao/la:Dobro je mutevelije shvatile da im valja u cvajtu.
Nemoj momka dobio je kozju sidu pa je malo nervozan u zadnje vrijeme. Sve je krenulo sa medenog mjeseca na Vlasicu kad mu je zivotna izabranica sa prekrasnom bijelom bradom nakon sexa priznala da je pijana na Ozrenskoj livadi orgijala sa krdom jarčeva bez zastite. Razumite momka nije mu lako to ga je slomiloAlban je napisao/la: Opet svi putevi vode ka "sviunapad"oboli c'oek, tako mlad

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mexico je napisao/la:Nemoj momka dobio je kozju sidu pa je malo nervozan u zadnje vrijeme. Sve je krenulo sa medenog mjeseca na Vlasicu kad mu je zivotna izabranica sa prekrasnom bijelom bradom nakon sexa priznala da je pijana na Ozrenskoj livadi orgijala sa krdom jarčeva bez zastite. Razumite momka nije mu lako to ga je slomiloAlban je napisao/la: Opet svi putevi vode ka "sviunapad"oboli c'oek, tako mlad
![]()

Nego ima li gdje mog druga AlemaC85?
Zadnja izmjena: Alban, dana/u 16 apr 2018, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Brato @pastrmka solidaran sa mutevlijama. Valja igrat u zenici iduce sezone vrapcicanima 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Brato slabo ga upracam a i slabo sam na forumu. Upadnem ovako da spolno zlostavim ove pavijaneAlban je napisao/la:Mexico je napisao/la:Nemoj momka dobio je kozju sidu pa je malo nervozan u zadnje vrijeme. Sve je krenulo sa medenog mjeseca na Vlasicu kad mu je zivotna izabranica sa prekrasnom bijelom bradom nakon sexa priznala da je pijana na Ozrenskoj livadi orgijala sa krdom jarčeva bez zastite. Razumite momka nije mu lako to ga je slomiloAlban je napisao/la: Opet svi putevi vode ka "sviunapad"oboli c'oek, tako mlad
![]()
![]()

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Brato slabo ga upracam a i slabo sam na forumu. Upadnem ovako da spolno zlostavim ove pavijaneMexico je napisao/la:![]()

Veliki pozdrav od mene

Veliki pozdrav od meneAlban je napisao/la:Brato slabo ga upracam a i slabo sam na forumu. Upadnem ovako da spolno zlostavim ove pavijaneMexico je napisao/la:![]()

Ziv i zdrav bio brato. Uvijek na strani pravde
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Ziv i zdrav bio brato. Uvijek na strani pravde[/quote]Mexico je napisao/la:Veliki pozdrav od meneAlban je napisao/la:Brato slabo ga upracam a i slabo sam na forumu. Upadnem ovako da spolno zlostavim ove pavijaneMexico je napisao/la:![]()
Naravno od rodjena sam takav i ti meni bio

-
- Kontakt:
Skandiranja(druga liga,zeničke ****) počinju s vaše strane još od vašeg ulaska u PL(kako na tušnju,tako i na BP),a ne samo od prošle sezone. To je možda za vas zajebancija al to opisuje samo da ste Indijanci i ništa drugo. To je pljuvanje po Zenici, navijačima čelika koji su vam dali podršku za opstanak kada ste ispali,pojedinci vas ugostili kada ste igrali Evropu,šetali se po Zenici kao kod kuće,inače gdje bi drugi bili pometeni i šlag na tortu odavanje počasti na kapiji od strane Robijaša. Mislim da te "zajebancije" nisu bile potrebne s vaše strane već normalno navijanje,ali prošla utakmica je kap koja je prelila čašu.Chinaglia je napisao/la:
prosle sezone je na Tusnju takodjer skandirano "druga liga", "Zenica Celik", vasem fudbaleru Adilovicu, skandiralo se "**** ti tatu Sekija", jedna navijacka skupina je povela to skandiranje, a druga se prikljucila, moguce cak i da su Fukare povele, nisam siguran...
dakle, to je bila sprdnja, ne provokacija i ovo sto sam napisao, moze potvrdit bilo koji forumas iz Zenice ako je bio na toj tekmi prosle sezone, a zahvaljujuci vasim forumasima je to sve krenulo, da bi poslije nas forumas, @sviunapad1010 krenuo srati po Celiku i njegovim navijacima, sto je bilo krajnje glupo i bespotrebno, upravo zato jer su odnosni navijaca dva kluba bili korektni, a i forumasa![]()
to je povuklo par forumasa iz Zenice u raspravu, a potom i par forumasa iz Tuzle i doslo se do cega se doslo, a iako nisam cuo Robijase na posljednjem mecu, ima forumasa iz Tuzle koji kazu da su psovali tuzlacima, sto me navodi na zakljucak da su Robijasi dosli s jasnim ciljem da korektni odnosi vise ne budu korektni (a to se i prije tekme dalo nagovjestit na vasem podforumu)
nakon onog meca prosle sezone, koji sam spomenuo, dok su Robijasi napustali stadion i prolazili iza zapadne tribine, pjevali su pjesmu koja ide ovako nekako: "mi smo iz Zenice, mi smo ludjaci, **** nam puse svi tuzlaci" i niko se nije ni pocesao

-
- Kontakt:
Posto vidim da mutevelije prebacuju lopticu. Ponovit cu da su počeli prvi sa prozivanjem.

ZenickiLC je napisao/la:Alo joge poceraj,nemoj gluposti pricat dje cu za zelju navijatsviunapad1010 je napisao/la:Ziku ovih sindikalaca jesu lojalni. Ko fol gotive nas a za zeljanu se navijaZenickiLC je napisao/la:Ovaj put nisu stedjeli na najlonu,uzeli su skuplji 2 marke kvadrat.Jer ipak igraju protiv slobode njima je blato domaci teren.![]()
Ucero vam mutevelija, a vi njemu.![]()
Vama ona njiva odgovara zato su se siptari i prepali mozda udje koja frljoka s vrha sesnesterca,pa se onda lakse branit ne mogu se ondje dva pasa spojit ljeve krompira smetaju

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ZenickiLC je napisao/la:Kakvi bratski odnosi joge mooj,o cemu ti pricassviunapad1010 je napisao/la:Ostavit ce vas Bake riđobradi kao i do sad. Dobro je da si priznao. Prave pichke ovi zenicani sve fol bratski odnosi a sad igramo u blatu itd. Pokazao si pravo lice bar ti a ima vas jos. Pizda prava iz ZE.ZenickiLC je napisao/la:Oce joge ostavit ce nas , da ti dodjes na izlet malo odmoris oci.Za razliku od onda kad su vas sutnuli .trebali ste dole i ostati,nije ovo za vas previse je urbano.

-
- Kontakt:
Dodajmo da ste otvorili temu za to da pljujete po Slobodi.
I da pišete konstantno na nasem pdf eno @Mramor pada u nesvjest od krečenja.

I da pišete konstantno na nasem pdf eno @Mramor pada u nesvjest od krečenja.

[quote="sviunapad1010"]
Tebi rak preuzeo debelo incijativu u svim predjelima mozdanog tkiva, tako da ga ocito vise nemas, topi se, truhne, nestaje...
Odgalopiraj lagano i utisaj svoj zlocudni glas, smaras glupostima, prosipas suplju i trujes ljude nebulozama svoje mrznje, ljudino shvati da si samo pojedinac koji iz ko zna kojeg poriva mrznju pokusavas da siris.
Idi na temu Slobode i trolaj tamo do mile volje.
Tebi rak preuzeo debelo incijativu u svim predjelima mozdanog tkiva, tako da ga ocito vise nemas, topi se, truhne, nestaje...
Odgalopiraj lagano i utisaj svoj zlocudni glas, smaras glupostima, prosipas suplju i trujes ljude nebulozama svoje mrznje, ljudino shvati da si samo pojedinac koji iz ko zna kojeg poriva mrznju pokusavas da siris.

-
- Kontakt:
Imao ja jednog poznanika isto kao ti tako ljudima govorio. Bas tako te budalaštine.Alban je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la: Tebi rak preuzeo debelo incijativu u svim predjelima mozdanog tkiva, tako da ga ocito vise nemas, topi se, truhne, nestaje...
Umro je od leukemije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.