Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Casemiro. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ko zna mozda je ovaj igrac razvio stokholski sindrom. Cuo sam da ga zele preimenovati u Kazemiro sindrom.andro234 je napisao/la:Kmecanje je konstantaKawhi je napisao/la:Ovo je isto ko situacija kad su svi kmecali sto je Vidal dobio zuti jer je izgledali na prvu ko da nije napravio faul, a kasnije se pokazalo da ipak jeste no opet i dalje svi nastavili kmecati. Jedino prva informacija dopire do mozga.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- anonymousHD
- Kontakt:
Izvoli video, pojačaj zvuk i slušaj.Blejzer10 je napisao/la:molim te reci da ne izmišljaš, nije valjda dotle došlo
Oko 2:00 kaže ovo što sam ja napisao.

Također se ponovio i na presici.

9:50.
Ja sam samo postavio rezultate s googla jer ih nije bilo vezano za tvoj citat i dao over the top pretpostavku koja se ispostavila netačnom. Ne bih da ovo utiče na naše dugogodišnje prijateljstvo 

Najbolji strijelac u ligi nam nakon 9 rundi ima 3 gola. Dobro je pocelo. 

a ti i dalje brani najgoreg napadaca u ligama peticeJeftha je napisao/la:Najbolji strijelac u ligi nam nakon 9 rundi ima 3 gola. Dobro je pocelo.
Haha gledal ko ovja kupt vidim vodimo
Benzema ionako nije nas prvi napadac, to je oduvijek bio Ronaldo.MElloo je napisao/la:a ti i dalje brani najgoreg napadaca u ligama peticeJeftha je napisao/la:Najbolji strijelac u ligi nam nakon 9 rundi ima 3 gola. Dobro je pocelo.
Haha gledal ko ovja kupt vidim vodimo
Ja muke.
Marcela više nema potrebe komentarisati.
Marcela više nema potrebe komentarisati.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman da je i srećkoviću Zidaneu konačno odzvonilo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: RE: Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Romagnoli13 je napisao/la:Haman da je i srećkoviću Zidaneu konačno odzvonilo.

Nek je Montella dobar trener.

Nedovoljno dobar da bude prva devetka Real Madrida?
najjaci tvoj post jos od starog accKawhi je napisao/la:?
?
?
?
Nedovoljno dobar da bude prva devetka Real Madrida?

Nije da mi nismo ocekivali ovo moj Kawhi
Sta ce nam Poche radit u srijedu

Ma jok. Idealna prilika da neko od njih novi ugovor zaradi. Najveći stadion ikad u LP, pokazati će "karakter" nakon poraza i pobijediti "ozbiljnu" ekipu, koja gubi od Manchester Uniteda.MElloo je napisao/la: Sta ce nam Poche radit u srijedu![]()
![]()
Kakva generacija neuspjelih abortusa. Čuj -8.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: RE: Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Najjači skup individualaca na planeti koje trofej LPa sam po sebi motiviše.A kad imaš toliki broj kvalitetnih i pritom motivisanih igrača i ne moraš biti mastermind da osvojiš LPa.Kao onomad Milan koji je u LPa igrao potpuno drugačije nego u Serie A.Kecko je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Haman da je i srećkoviću Zidaneu konačno odzvonilo.Sretno je osvojio 2 lige prvaka.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Girona potpuno zasluzeno.
-8 uz laksi raspred do sad, liga je vjerojatno izgubljena ako/kad odemo na -10 to je gotovo.
Sad liga mora posluziti za dizanje forme za LP i kup moraju ubrzo sebi doc igraci i Zidane da nebi ispala potpuna katastrofa od sezone.
-8 uz laksi raspred do sad, liga je vjerojatno izgubljena ako/kad odemo na -10 to je gotovo.
Sad liga mora posluziti za dizanje forme za LP i kup moraju ubrzo sebi doc igraci i Zidane da nebi ispala potpuna katastrofa od sezone.
Re: RE: Re: RE: Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Aha,znaci Ancelotti imao srece,inace prevara od trenera. Ok.Romagnoli13 je napisao/la:Najjači skup individualaca na planeti koje trofej LPa sam po sebi motiviše.A kad imaš toliki broj kvalitetnih i pritom motivisanih igrača i ne moraš biti mastermind da osvojiš LPa.Kao onomad Milan koji je u LPa igrao potpuno drugačije nego u Serie A.Kecko je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Haman da je i srećkoviću Zidaneu konačno odzvonilo.Sretno je osvojio 2 lige prvaka.
Koji glupi komentar.
Ovaj garant ima 11 godina.
Cuj ti malog neznalice.
Sreckovic.
Pa sta treba covjek?
Da nikad ne izgubi.
Pa poceli bi se javno spaljivat pojedini ludjaci koji uspjehe Madrida dozivljavaju kao licni neuspjeh.
Ali da je potreban remont u prvih 11.
Jeste.
Cuj ti malog neznalice.
Sreckovic.
Pa sta treba covjek?
Da nikad ne izgubi.
Pa poceli bi se javno spaljivat pojedini ludjaci koji uspjehe Madrida dozivljavaju kao licni neuspjeh.
Jeste.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Zidane je Luis Enrique 2.0. Govorio ja davnih danamadridist je napisao/la:Koji glupi komentar.
Cuj ti malog neznalice.
Sreckovic.
Pa sta treba covjek?
Da nikad ne izgubi.
Jeste.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Puno bezidejno al sta da se radi. Igraci kao da su dosli na kafu kao da ce se Girona sama pobijediti a vidi se da su se ljudi nalozili 200% a ovi ko balerine..
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.