Sabinho je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:
Dao je Travancic gol iz igre. Uostalom prva je tekma jos nisu igrali Puric i Cimirot.FRANK RIBERY je napisao/la:Ali gola iz akcije nismo dali ,nazalost. Prvi sut iz vana, slobodnjak, korner i penal.
ja ali 3 iz prekida , više nego čitavu prvu polusezonuFRANK RIBERY je napisao/la:Ali gola iz akcije nismo dali ,nazalost. Prvi sut iz vana, slobodnjak, korner i penal.
nisu igrali Purić,Cimirot,Jevtić i TatomirovićSarajlijc@ je napisao/la:
Dao je Travancic gol iz igre. Uostalom prva je tekma jos nisu igrali Puric i Cimirot.
A jesam li ja rekao da ne vrijede ili da neče vrijediti naprotiv ali nemojte sad od njih Ronalda praviti sjetite se A.škore.Puno popare još če pojesti dok im se digne rejting a sad nikad mi ni halilović ni jedvaj nisu bolji od naše djece ali đaba je jači rejting jača država i to je to realna je cijena sad a ako Bog da bit če oni dragulji naši samo da se kako mi kažemo ne ufuraju.koalem je napisao/la:Ne vjerujem ja transfermarketu ništa. Ima logike ovo što pišeš.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja zvao Dzeku klocem? Pljuvaci uvijek nadju koga ce zvati klocem, Adilovica, Svraku, Stanica, itd.![]()
Ti opet svoje pa svoje... Bajic i Radovac vrijede najmanje 3 puta vise od Vusljanina, moze on proci sta hoce, al je to isluzena raga koja nema pojma sa zivotom, da su ovi u normalnoj drzavi (ko sto nisu) otisli bi davno na doradu u jos bolji klub za milionske cifre... To sto njih dvojica zive u BiH ne znaci da manje vrijede od nekakvog Vusljanina, koji vrijedi vise i od Zolotica po transfermarketu... Ne pricamo o tome kakvi su igraci trenutno, nego koliko vrijede... Ja tebi kazem da je smijesna ta cinjenica da Radovac ili Bajic vrijede po 100.000 eura, a Vusljanin donedavno 500.000 eura... Te pare niko nikad nece dati za Vusljanina, a za Bajica ili Radovca ce neko pljunuti 500.000 eura... To je realna vrijednost igraca, a ne slijepo vjerovati u transfermarket kao da je sveti zapis...
šta pare radeHead je napisao/la:
yebote prije nismo mogli gledati derbi na tv-u a sad ce biti i utakmice sa priprema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.