Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
kakav je ovaj conley, kontam under igrat????????
Ali su te vile nosale Maccabi 

Nisam pratio tekmu, ali vjeruj da sam listić onako nabaco, bez da sam potrošio 5 minuta.
Vjerovatno bilo gusto sve do kraja
Vjerovatno bilo gusto sve do kraja

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ja odigro undernemaime je napisao/la:kakav je ovaj conley, kontam under igrat????????

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- stomaklija
- Kontakt:

Ocekujem veceras nekih 250 koševa na ovom meču

Idemo za veceras :
Anthony 27,5 OVER 1,75
Za pocetak da se odmah prostacki izrazimo Melu je pun qrc, losih igara njegove ekipe i sigurno je da ce dati sve od sebe da ekipu New Yorka napokon krene..Bolju priku od svoje stalne musterije, svojih komsija Brooklyna nema..U cetiri meca prosle godine Anthony je Netse "pocastio" sa 35,45,31 i 29 poena, svaki put preko zadane granice od veceras..Jednostavno Melo ce veceras na terenu provesti 40+minuta i jednostavno bi veceras morao preko 27 poena zabiti..
Bosh 15,5 OVER 2,10
Da odmah razjasnmo nesto, da je kvota 1,85, ovaj par definitvno ne bih igrao, ali kada se Premier odlucio povecati over Bosha na 2,10 jednostavno nisam mogao da ovaj par ne odigram..U prilog mom vecerasnjem tipu ide i cinjenica da im je u prvom mecu ove sezone postigao 16 poena, kao da Andersen veceras nece igrati a i Wade je upitan, sto odmah znaci vise minuta i vise suteva za Bosha..
Boozer 15,5 OVER 1,85
Stvar izmedju mene i Boozera je postala licna
jednostavno nema broja koliko mi je puta ovaj covjek izbio pare iz dzepa..Igra ocajno, Gibson provodi vise vremena na parketu nego Carlos..Valjda je i njemu dosta toga i nadati se da ce veceras moci ponoviti dobru utakmicu protiv Miamia koju je odigrao na pocektu sezone, kada je i uz prisustvo Rosea i Butlera Miamia pocastio sa 31 poenom..Vakat je Boozeru
Chicago - Miami KP2 1,45
Za ovu utakmicu, svi znate vec sve, tako da nema potrebe da pisem nista specijalno..Miami igra losije nego prethodnih sezona, Detroit ih je prije dva dana razvalio na njihovom parketu, a protiv Bobcatsa su u posljednjim sekunama stigli do pobjede, preokretom Bosha..Chicago bez Rosea je u najmanju ruku 50 % slabija ekipa i mislim da je vrijeme da se ekipa Miamia uozbilji i veceras porazi Chicago
Ukupna kvota na listicu 9,86
Anthony 27,5 OVER 1,75
Za pocetak da se odmah prostacki izrazimo Melu je pun qrc, losih igara njegove ekipe i sigurno je da ce dati sve od sebe da ekipu New Yorka napokon krene..Bolju priku od svoje stalne musterije, svojih komsija Brooklyna nema..U cetiri meca prosle godine Anthony je Netse "pocastio" sa 35,45,31 i 29 poena, svaki put preko zadane granice od veceras..Jednostavno Melo ce veceras na terenu provesti 40+minuta i jednostavno bi veceras morao preko 27 poena zabiti..
Bosh 15,5 OVER 2,10
Da odmah razjasnmo nesto, da je kvota 1,85, ovaj par definitvno ne bih igrao, ali kada se Premier odlucio povecati over Bosha na 2,10 jednostavno nisam mogao da ovaj par ne odigram..U prilog mom vecerasnjem tipu ide i cinjenica da im je u prvom mecu ove sezone postigao 16 poena, kao da Andersen veceras nece igrati a i Wade je upitan, sto odmah znaci vise minuta i vise suteva za Bosha..
Boozer 15,5 OVER 1,85
Stvar izmedju mene i Boozera je postala licna

Chicago - Miami KP2 1,45
Za ovu utakmicu, svi znate vec sve, tako da nema potrebe da pisem nista specijalno..Miami igra losije nego prethodnih sezona, Detroit ih je prije dva dana razvalio na njihovom parketu, a protiv Bobcatsa su u posljednjim sekunama stigli do pobjede, preokretom Bosha..Chicago bez Rosea je u najmanju ruku 50 % slabija ekipa i mislim da je vrijeme da se ekipa Miamia uozbilji i veceras porazi Chicago

Evo nesto se sklepalo za veceras...
Drugi listic :Guarin14 je napisao/la:Idemo za veceras :
Anthony 27,5 OVER 1,75
Bosh 15,5 OVER 2,10
Boozer 15,5 OVER 1,85
Stvar izmedju mene i Boozera je postala licnajednostavno nema broja koliko mi je puta ovaj covjek izbio pare iz dzepa..Igra ocajno, Gibson provodi vise vremena na parketu nego Carlos..Valjda je i njemu dosta toga i nadati se da ce veceras moci ponoviti dobru utakmicu protiv Miamia koju je odigrao na pocektu sezone, kada je i uz prisustvo Rosea i Butlera Miamia pocastio sa 31 poenom..Vakat je Boozeru
Chicago - Miami KP2 1,45
JR. Smith 12,5 OVER 1,85
Koliko god da ovaj covjek lose igra i koliko god da ga sut lose slozi, on jednostavno nema namjeru prestati sutirati..Ove sezone igra ocajno, bilo je i svadja u svlacionici New Yorka..Jednostavno proslogodisnji sesti najbolji igrac lige u ovo doba godine, prosle godine je bio na granici oko 19,20 koseva..Ove sezone sut ga je stao, mislim da je napokon red za jednu malo bolju noc i malo bolji sut JR Smith-a i za najmanje 13 poena..
Deng 21,5 UNDER 1,85
Rizicar par za igrati, zbog strasne forme Denga, koji je povredom Denga, postao Bog i batina..U prosjeku igra preko 40 minuta, ispaljuje ogroman broj lopti, sut ga sasvim solidno sluzi, sve ide odlicno za Denga..Granica sa pocetka sezone od nekih 15,16 koseva mu je narasla na 21..Jednostavno svakoj seriji dodje kraj, a veceras bi Dengovoj morao, prije svega zbog zakona brojeva, kao i zbog toga sto ce se dosta trositi u odbrani cuvajuci Jamesa..U prvoj utakmici ovih rivala je postigao samo 4 kosa, ne ocekujem veceras njegova 4 kosa, ali se nadam da nece postici preko 21
Lopez 20,5 OVER 1,85
Velika granica jeste, ali sta covjek da radi, nego da igra over, kada zna u kakvom je stanju Brooklyn i koliko ima izostanaka..Za ovaj par nema potrebe bilo sta vise da pisem, jer puno kolega prije mene je dalo analizu za ovaj par..
Ukupna kvota na listicu: 6,33
I za kraj sam odigrao tri singla, na mizerno male uplate, cisto onako na osjecaj

Brooklyn - New York X 12
Memphis- LA Clippers X 12
Chicago - Miami X 14
Sretno svima veceras, nadam se da cemo veceras biti uspjesni !
dr.van nostrand je napisao/la:Ja odigro undernemaime je napisao/la:kakav je ovaj conley, kontam under igrat????????ove sezone dao 15 a prosle 12,17,5 i 7 poena. Jedina prava prijetnja LAC-u i mislim da ce se Paul usredotociti na njega mahsuz u defanzivnom smislu.
hvala dok

Ja vec uplatih i zaletih se na JR. Smitha.. Nemojte i vi.
J.R. Smith may play limited minutes on Thursday due to ongoing soreness in his surgically-repaired knee.
J.R. Smith may play limited minutes on Thursday due to ongoing soreness in his surgically-repaired knee.
-
- Kontakt:
lolGuarin14 je napisao/la: Deng 21,5 UNDER 1,85
Rizicar par za igrati, zbog strasne forme Denga, koji je povredom Denga, postao Bog i batina..U prosjeku igra preko 40 minuta, ispaljuje ogroman broj lopti, sut ga sasvim solidno sluzi, sve ide odlicno za Denga..Granica sa pocetka sezone od nekih 15,16 koseva mu je narasla na 21..Jednostavno svakoj seriji dodje kraj, a veceras bi Dengovoj morao, prije svega zbog zakona brojeva, kao i zbog toga sto ce se dosta trositi u odbrani cuvajuci Jamesa..U prvoj utakmici ovih rivala je postigao samo 4 kosa, ne ocekujem veceras njegova 4 kosa, ali se nadam da nece postici preko 21

-
- Kontakt:
Brooklyn-New York 1 1.85 Čeka početak
- Koliko god los bio Brooklyn ove sezone, sto zbog povreda, sto zbog lose igre pojedinaca, NY je duplo gori, mislim da je ovo dobra sansa za Netse da dodju do pobjede, iako i dalje bez Piercea i Williamsa..mislim da opet igraju puno zrelije od Knicksa.. Gostima puno fali Chandler koji je jos uvijek povrijedjen, Smith je upitan. Znamo da se Brook Lopez vratio za domacine i odmah je to drugacija ekipa.. tu su i Garnett, Anderson, Johnson, Teletovic i mislim da ce to biti dovoljno za pobjedu protiv ekipe koja nema nikakvu igru, odbranu igraju katastrofalno, a u napadu se uglavnom sve svodi na forsiranje Anthonya..
Johnson Joe (Bro-New Y)--18.5+ 2 1.85 Čeka početak
- Mislim da ce Johnson u pobjedu Netsa ugraditi bar 19 poena, vec sam rekao da NY igra veoma losu odbranu, cuvat ce ga Shumpert ili Smith koji su prosjecni defanzivci.. Proslu je Johnson dao 22 poena iako je bio blow out na kraju za Denver..igrat ce nekih 37-40 minuta i mislim da ide lagano preko 20 poena..
Chicago-Miami 2 1.60 Čeka početak
- Miami zeli ovdje pobjedu kako bi popravili dojam iz zadnjih par jako losih utakmica.. A kad odluce da dobiju tim koji ima ove sezone dosta problema (Rose, losa igra Boozera..) , onda James, Bosh, Wade, Allen i drustvo vrlo rijetko to ne ostvare..
Sretno!
- Koliko god los bio Brooklyn ove sezone, sto zbog povreda, sto zbog lose igre pojedinaca, NY je duplo gori, mislim da je ovo dobra sansa za Netse da dodju do pobjede, iako i dalje bez Piercea i Williamsa..mislim da opet igraju puno zrelije od Knicksa.. Gostima puno fali Chandler koji je jos uvijek povrijedjen, Smith je upitan. Znamo da se Brook Lopez vratio za domacine i odmah je to drugacija ekipa.. tu su i Garnett, Anderson, Johnson, Teletovic i mislim da ce to biti dovoljno za pobjedu protiv ekipe koja nema nikakvu igru, odbranu igraju katastrofalno, a u napadu se uglavnom sve svodi na forsiranje Anthonya..
Johnson Joe (Bro-New Y)--18.5+ 2 1.85 Čeka početak
- Mislim da ce Johnson u pobjedu Netsa ugraditi bar 19 poena, vec sam rekao da NY igra veoma losu odbranu, cuvat ce ga Shumpert ili Smith koji su prosjecni defanzivci.. Proslu je Johnson dao 22 poena iako je bio blow out na kraju za Denver..igrat ce nekih 37-40 minuta i mislim da ide lagano preko 20 poena..
Chicago-Miami 2 1.60 Čeka početak
- Miami zeli ovdje pobjedu kako bi popravili dojam iz zadnjih par jako losih utakmica.. A kad odluce da dobiju tim koji ima ove sezone dosta problema (Rose, losa igra Boozera..) , onda James, Bosh, Wade, Allen i drustvo vrlo rijetko to ne ostvare..
Sretno!
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 06 dec 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Maradonaaa
- Kontakt:
Veceras izgleda kontra svih sto se tice Boozera
ali jednostavno ne mogu odigrati vise na covjeka koji zabije 4 kosa New Orleansu bez Davisa i uz 2 ili 3 produzetka
Gibson zadnjih par utakmica odradio odlicno,sve mi vuce na under
Boozer 15,5 manje
Anthony 27,5 vise
Lopez 20,5 vise
Conley 18,5 manje
Miami kp2
ali jednostavno ne mogu odigrati vise na covjeka koji zabije 4 kosa New Orleansu bez Davisa i uz 2 ili 3 produzetka
Boozer 15,5 manje
Anthony 27,5 vise
Lopez 20,5 vise
Conley 18,5 manje
Miami kp2
- Contentissimo
- Kontakt:
da ga igram under?Guarin14 je napisao/la:Ja vec uplatih i zaletih se na JR. Smitha.. Nemojte i vi.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Listic 1:
LBJ 26,5 over
B.Lopez 20,5 over
A.Bargnani 15,5 over
Listic 2:
Conley 18,5 under
Bosh 15,5 over
Miami X2
C.Anthony 27,5 over
Boozer 15,5 under
Sretno svima!
LBJ 26,5 over
B.Lopez 20,5 over
A.Bargnani 15,5 over
Listic 2:
Conley 18,5 under
Bosh 15,5 over
Miami X2
C.Anthony 27,5 over
Boozer 15,5 under
Sretno svima!

Zadnja izmjena: ElLoco7, dana/u 06 dec 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ovo su i moji parovi za večeras i JRS underMaradonaaa je napisao/la:Veceras izgleda kontra svih sto se tice Boozera
Boozer 15,5 manje
Anthony 27,5 vise
Lopez 20,5 vise
Conley 18,5 manje
Miami kp2
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
dajgojzerica je napisao/la:lolGuarin14 je napisao/la: Deng 21,5 UNDER 1,85

Ako ti je lakse i ja ga cekam za 199 cisto da nisi samBilly je napisao/la:Šta činiti![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
koji sam ja kralj...cuj limited minutes pa sto Boze stoooo ? jesu mu i dali 12 da me navuku e moja sreco
Broklin 1
Lopez over
Deng under
Boozer under
trpaj te levate

Lopez over
Deng under
Boozer under
trpaj te levate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.