Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nemaime
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nemaime » 05 dec 2013, 23:40

kakav je ovaj conley, kontam under igrat????????

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 05 dec 2013, 23:40

Ali su te vile nosale Maccabi :mrgreen:

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 05 dec 2013, 23:43

Nisam pratio tekmu, ali vjeruj da sam listić onako nabaco, bez da sam potrošio 5 minuta.
Vjerovatno bilo gusto sve do kraja :)
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 dec 2013, 23:44

nemaime je napisao/la:kakav je ovaj conley, kontam under igrat????????
Ja odigro under ;) ove sezone dao 15 a prosle 12,17,5 i 7 poena. Jedina prava prijetnja LAC-u i mislim da ce se Paul usredotociti na njega mahsuz u defanzivnom smislu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 05 dec 2013, 23:47

slika

Ocekujem veceras nekih 250 koševa na ovom meču :mrgreen:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 05 dec 2013, 23:51

Idemo za veceras :

Anthony 27,5 OVER 1,75
Za pocetak da se odmah prostacki izrazimo Melu je pun qrc, losih igara njegove ekipe i sigurno je da ce dati sve od sebe da ekipu New Yorka napokon krene..Bolju priku od svoje stalne musterije, svojih komsija Brooklyna nema..U cetiri meca prosle godine Anthony je Netse "pocastio" sa 35,45,31 i 29 poena, svaki put preko zadane granice od veceras..Jednostavno Melo ce veceras na terenu provesti 40+minuta i jednostavno bi veceras morao preko 27 poena zabiti..

Bosh 15,5 OVER 2,10
Da odmah razjasnmo nesto, da je kvota 1,85, ovaj par definitvno ne bih igrao, ali kada se Premier odlucio povecati over Bosha na 2,10 jednostavno nisam mogao da ovaj par ne odigram..U prilog mom vecerasnjem tipu ide i cinjenica da im je u prvom mecu ove sezone postigao 16 poena, kao da Andersen veceras nece igrati a i Wade je upitan, sto odmah znaci vise minuta i vise suteva za Bosha..

Boozer 15,5 OVER 1,85
Stvar izmedju mene i Boozera je postala licna :mrgreen: jednostavno nema broja koliko mi je puta ovaj covjek izbio pare iz dzepa..Igra ocajno, Gibson provodi vise vremena na parketu nego Carlos..Valjda je i njemu dosta toga i nadati se da ce veceras moci ponoviti dobru utakmicu protiv Miamia koju je odigrao na pocektu sezone, kada je i uz prisustvo Rosea i Butlera Miamia pocastio sa 31 poenom..Vakat je Boozeru

Chicago - Miami KP2 1,45
Za ovu utakmicu, svi znate vec sve, tako da nema potrebe da pisem nista specijalno..Miami igra losije nego prethodnih sezona, Detroit ih je prije dva dana razvalio na njihovom parketu, a protiv Bobcatsa su u posljednjim sekunama stigli do pobjede, preokretom Bosha..Chicago bez Rosea je u najmanju ruku 50 % slabija ekipa i mislim da je vrijeme da se ekipa Miamia uozbilji i veceras porazi Chicago

Ukupna kvota na listicu 9,86

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 05 dec 2013, 23:53

slika
Evo nesto se sklepalo za veceras...

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 05 dec 2013, 23:59

Guarin14 je napisao/la:Idemo za veceras :

Anthony 27,5 OVER 1,75
Za pocetak da se odmah prostacki izrazimo Melu je pun qrc, losih igara njegove ekipe i sigurno je da ce dati sve od sebe da ekipu New Yorka napokon krene..Bolju priku od svoje stalne musterije, svojih komsija Brooklyna nema..U cetiri meca prosle godine Anthony je Netse "pocastio" sa 35,45,31 i 29 poena, svaki put preko zadane granice od veceras..Jednostavno Melo ce veceras na terenu provesti 40+minuta i jednostavno bi veceras morao preko 27 poena zabiti..

Bosh 15,5 OVER 2,10
Da odmah razjasnmo nesto, da je kvota 1,85, ovaj par definitvno ne bih igrao, ali kada se Premier odlucio povecati over Bosha na 2,10 jednostavno nisam mogao da ovaj par ne odigram..U prilog mom vecerasnjem tipu ide i cinjenica da im je u prvom mecu ove sezone postigao 16 poena, kao da Andersen veceras nece igrati a i Wade je upitan, sto odmah znaci vise minuta i vise suteva za Bosha..

Boozer 15,5 OVER 1,85
Stvar izmedju mene i Boozera je postala licna :mrgreen: jednostavno nema broja koliko mi je puta ovaj covjek izbio pare iz dzepa..Igra ocajno, Gibson provodi vise vremena na parketu nego Carlos..Valjda je i njemu dosta toga i nadati se da ce veceras moci ponoviti dobru utakmicu protiv Miamia koju je odigrao na pocektu sezone, kada je i uz prisustvo Rosea i Butlera Miamia pocastio sa 31 poenom..Vakat je Boozeru

Chicago - Miami KP2 1,45
Za ovu utakmicu, svi znate vec sve, tako da nema potrebe da pisem nista specijalno..Miami igra losije nego prethodnih sezona, Detroit ih je prije dva dana razvalio na njihovom parketu, a protiv Bobcatsa su u posljednjim sekunama stigli do pobjede, preokretom Bosha..Chicago bez Rosea je u najmanju ruku 50 % slabija ekipa i mislim da je vrijeme da se ekipa Miamia uozbilji i veceras porazi Chicago

Ukupna kvota na listicu 9,86
Drugi listic :

JR. Smith 12,5 OVER 1,85
Koliko god da ovaj covjek lose igra i koliko god da ga sut lose slozi, on jednostavno nema namjeru prestati sutirati..Ove sezone igra ocajno, bilo je i svadja u svlacionici New Yorka..Jednostavno proslogodisnji sesti najbolji igrac lige u ovo doba godine, prosle godine je bio na granici oko 19,20 koseva..Ove sezone sut ga je stao, mislim da je napokon red za jednu malo bolju noc i malo bolji sut JR Smith-a i za najmanje 13 poena..

Deng 21,5 UNDER 1,85
Rizicar par za igrati, zbog strasne forme Denga, koji je povredom Denga, postao Bog i batina..U prosjeku igra preko 40 minuta, ispaljuje ogroman broj lopti, sut ga sasvim solidno sluzi, sve ide odlicno za Denga..Granica sa pocetka sezone od nekih 15,16 koseva mu je narasla na 21..Jednostavno svakoj seriji dodje kraj, a veceras bi Dengovoj morao, prije svega zbog zakona brojeva, kao i zbog toga sto ce se dosta trositi u odbrani cuvajuci Jamesa..U prvoj utakmici ovih rivala je postigao samo 4 kosa, ne ocekujem veceras njegova 4 kosa, ali se nadam da nece postici preko 21

Lopez 20,5 OVER 1,85
Velika granica jeste, ali sta covjek da radi, nego da igra over, kada zna u kakvom je stanju Brooklyn i koliko ima izostanaka..Za ovaj par nema potrebe bilo sta vise da pisem, jer puno kolega prije mene je dalo analizu za ovaj par..

Ukupna kvota na listicu: 6,33

I za kraj sam odigrao tri singla, na mizerno male uplate, cisto onako na osjecaj :mrgreen:

Brooklyn - New York X 12
Memphis- LA Clippers X 12
Chicago - Miami X 14

Sretno svima veceras, nadam se da cemo veceras biti uspjesni !

nemaime
Kontakt:

Post Postao/la nemaime » 06 dec 2013, 00:00

dr.van nostrand je napisao/la:
nemaime je napisao/la:kakav je ovaj conley, kontam under igrat????????
Ja odigro under ;) ove sezone dao 15 a prosle 12,17,5 i 7 poena. Jedina prava prijetnja LAC-u i mislim da ce se Paul usredotociti na njega mahsuz u defanzivnom smislu.

hvala dok :D tore

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 dec 2013, 00:13

Ja vec uplatih i zaletih se na JR. Smitha.. Nemojte i vi.

J.R. Smith may play limited minutes on Thursday due to ongoing soreness in his surgically-repaired knee.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 06 dec 2013, 00:19

Guarin14 je napisao/la: Deng 21,5 UNDER 1,85
Rizicar par za igrati, zbog strasne forme Denga, koji je povredom Denga, postao Bog i batina..U prosjeku igra preko 40 minuta, ispaljuje ogroman broj lopti, sut ga sasvim solidno sluzi, sve ide odlicno za Denga..Granica sa pocetka sezone od nekih 15,16 koseva mu je narasla na 21..Jednostavno svakoj seriji dodje kraj, a veceras bi Dengovoj morao, prije svega zbog zakona brojeva, kao i zbog toga sto ce se dosta trositi u odbrani cuvajuci Jamesa..U prvoj utakmici ovih rivala je postigao samo 4 kosa, ne ocekujem veceras njegova 4 kosa, ali se nadam da nece postici preko 21
lol :mrgreen:

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 06 dec 2013, 00:25

Brooklyn-New York 1 1.85 Čeka početak

- Koliko god los bio Brooklyn ove sezone, sto zbog povreda, sto zbog lose igre pojedinaca, NY je duplo gori, mislim da je ovo dobra sansa za Netse da dodju do pobjede, iako i dalje bez Piercea i Williamsa..mislim da opet igraju puno zrelije od Knicksa.. Gostima puno fali Chandler koji je jos uvijek povrijedjen, Smith je upitan. Znamo da se Brook Lopez vratio za domacine i odmah je to drugacija ekipa.. tu su i Garnett, Anderson, Johnson, Teletovic i mislim da ce to biti dovoljno za pobjedu protiv ekipe koja nema nikakvu igru, odbranu igraju katastrofalno, a u napadu se uglavnom sve svodi na forsiranje Anthonya..

Johnson Joe (Bro-New Y)--18.5+ 2 1.85 Čeka početak

- Mislim da ce Johnson u pobjedu Netsa ugraditi bar 19 poena, vec sam rekao da NY igra veoma losu odbranu, cuvat ce ga Shumpert ili Smith koji su prosjecni defanzivci.. Proslu je Johnson dao 22 poena iako je bio blow out na kraju za Denver..igrat ce nekih 37-40 minuta i mislim da ide lagano preko 20 poena..

Chicago-Miami 2 1.60 Čeka početak

- Miami zeli ovdje pobjedu kako bi popravili dojam iz zadnjih par jako losih utakmica.. A kad odluce da dobiju tim koji ima ove sezone dosta problema (Rose, losa igra Boozera..) , onda James, Bosh, Wade, Allen i drustvo vrlo rijetko to ne ostvare..

Sretno!
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 06 dec 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

Maradonaaa
Kontakt:

Post Postao/la Maradonaaa » 06 dec 2013, 00:26

Veceras izgleda kontra svih sto se tice Boozera

ali jednostavno ne mogu odigrati vise na covjeka koji zabije 4 kosa New Orleansu bez Davisa i uz 2 ili 3 produzetka

Gibson zadnjih par utakmica odradio odlicno,sve mi vuce na under

Boozer 15,5 manje
Anthony 27,5 vise
Lopez 20,5 vise
Conley 18,5 manje
Miami kp2

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 06 dec 2013, 00:34

Guarin14 je napisao/la:Ja vec uplatih i zaletih se na JR. Smitha.. Nemojte i vi.

J.R. Smith may play limited minutes on Thursday due to ongoing soreness in his surgically-repaired knee.
da ga igram under?
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 06 dec 2013, 00:34

Listic 1:

LBJ 26,5 over
B.Lopez 20,5 over
A.Bargnani 15,5 over

Listic 2:

Conley 18,5 under
Bosh 15,5 over
Miami X2
C.Anthony 27,5 over
Boozer 15,5 under

Sretno svima! :D
Zadnja izmjena: ElLoco7, dana/u 06 dec 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 06 dec 2013, 00:35

Maradonaaa je napisao/la:Veceras izgleda kontra svih sto se tice Boozera

ali jednostavno ne mogu odigrati vise na covjeka koji zabije 4 kosa New Orleansu bez Davisa i uz 2 ili 3 produzetka

Gibson zadnjih par utakmica odradio odlicno,sve mi vuce na under

Boozer 15,5 manje
Anthony 27,5 vise
Lopez 20,5 vise
Conley 18,5 manje
Miami kp2
Ovo su i moji parovi za večeras i JRS under
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 06 dec 2013, 00:36

gojzerica je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la: Deng 21,5 UNDER 1,85
lol :mrgreen:
daj :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 dec 2013, 00:36

Billy je napisao/la:Šta činiti :D :D :D

slika
Ako ti je lakse i ja ga cekam za 199 cisto da nisi sam :P istina po maloj jacoj kvoti 1.65 iz super ponude no dobro to nije bitno,iako imam opciju da branim imam sasvim dosta para na racunu da mogu pokriti, pa da opet bude plus kako god zavrsilo,odlucih nek stoji pa sta bog da,sretno nam kako god :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 dec 2013, 00:44

koji sam ja kralj...cuj limited minutes pa sto Boze stoooo ? jesu mu i dali 12 da me navuku e moja sreco

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 06 dec 2013, 00:45

Broklin 1

Lopez over

Deng under

Boozer under

trpaj te levate :lol: :!:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.