moja škola igrala samo 1 meč i naravno izgubila ga,ali smo opet nekako 3. od 5 ekipa

dobili smo neke diplome kao dodatni bodovi za srednju,a niko veze nema

najveća pobjeda jedne škole je bila 3-1

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema karti.legenda reala je napisao/la:Emire imal karti ko meni ???
Kolko je karta do ZeniceAgresivnoDjubre je napisao/la:Nema karti.legenda reala je napisao/la:Emire imal karti ko meni ???
šta je s tobom bilo, pa te nije bilo ?EdenHazard je napisao/la:Selam za kolege s faxa, dok me niste zaboravili
Sta ja znam bgt haahha nisam kondukter ili sta veclegenda reala je napisao/la:
Kolko je karta do Zenice
Ne mogu da vjerujem....Iako je od početka ovoga događaja, koji Policijska uprava karlovačka službeno naziva remećenjem javnog reda i mira i obiteljskim nasiljem prošlo šest sati, na terenu su još uvijek pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko i interventna jedinica Policijske uprave karlovačke, kao i Policijske postaje Slunj, te vozila Hitne medicinske pomoći.
Ma meni je zalosno sto se covjeku dogodilo i ne daj Boze nikome, ali su mi smijesni njihovi mediji i politicari koji od Hrvatske prave drzavu kojoj prijeti teroristicki napad vecih razmjera, a ruku na srce niko nas ovdje na Balkanu ne hebe ni 1%.Dex je napisao/la:Čo'ek otišo na živcima, ko zna šta mu je svijet radio pa se on iskalio na svojim
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Lavcina, MaroonBjelave i 117 gostiju.