Samo veselo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
eh, posto si naletio na volej, spojio sam tvoja dva posta da znas o cemu se radi, kao i ostali zenicani...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ignorišu danima. Čiji li su onda onoliki likovi po našoj temi :lol:S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma uvijek je bilo tako, samo ste vi počeli provocirati, pa vas karma vratila na zemlju i iz straha počeli lajati na sve okolo. Tako to inače biva. Usput, pogrešno su shvaćene neke stvari. Fin odnos i gostoprimstvo nisu značili da nam je Sloboda draža od Čelika, to ste vi nešto umislili i iz nekog razloga smatrate pogrešnim kad kažemo da želimo da Sloboda ispadne(ali samo u slučaju da su nam jedini rival). Pa svako bi u "ili-ili" slučaju izabrao sebe. A sad nastavite slobodno, svakako nema povratka, nama su od starta glavni rivali GOŠK i Borac za ovu sezonu(Gošk tada zbog bodova a Borac jer su kao najlošija ekipa ušli u LZO). Vama sretno, dati će Bog da i kup uzmete. :ljepota:
"Druga liga", dovoljno je, sve se vrati. :wave:
that being said, u Zenici vas treba nabit nogom u cvajtaruChinaglia je napisao/la:
Fuzija Sarajeva i Zeljeznicara za TITULU! Za Bosnjake!High je napisao/la:Najbolje je rješenje fuzija Čelika i Slobode. Bili biste jaki.
Chinaglia je napisao/la:that being said, u Zenici vas treba nabit nogom u cvajtaruChinaglia je napisao/la:
Željezničar može u fuziju samo sa Katolicentrizmom iz Lištice.tuzlak1987 je napisao/la:Fuzija Sarajeva i Zeljeznicara za TITULU! Za Bosnjake!High je napisao/la:Najbolje je rješenje fuzija Čelika i Slobode. Bili biste jaki.
Rigoletto je napisao/la:Kad SIPA bude češljala Čelikove malverzacije nek popričaju malo i s Fenanom, sumnjiv mi je
Što sam svoje kuneš20le je napisao/la:Dabogda ispali i jedni i drugi.
Topalovicu miran budiRigoletto je napisao/la:Kad SIPA bude češljala Čelikove malverzacije nek popričaju malo i s Fenanom, sumnjiv mi je
Nece ispasti ni Slobodanka a ni Celik.20le je napisao/la:Dabogda ispali i jedni i drugi.
sta te muci cakanaHigh je napisao/la:Željezničar može u fuziju samo sa Katolicentrizmom iz Lištice.
Ne mogu fude poltrona i laznih investitora.wobly92 je napisao/la:Što sam svoje kuneš20le je napisao/la:Dabogda ispali i jedni i drugi.
a sto Slobodu kunes20le je napisao/la:Ne mogu fude poltrona i laznih investitora.wobly92 je napisao/la:Što sam svoje kuneš20le je napisao/la:Dabogda ispali i jedni i drugi.
Ne mogu nepravde prema Azmiru. Da hoce Sloga uc, a sloboda ispast.Chinaglia je napisao/la:a sto Slobodu kunes20le je napisao/la:Ne mogu fude poltrona i laznih investitora.wobly92 je napisao/la: Što sam svoje kuneš
Jes ti dure kralju? Ko vam se kacio na teme bog te nejebo??? Pa sami ste sebi nezanimljivi kamoli nama.S-Y-L-A-R je napisao/la:@Chinaglia
Pogrešno, nisam se uopšte obazirao na ta skandiranja i prepucavanja sa stadiona koja zapravo podržavam u svakom smislu(osim kad prelaze granice normale) jer me smara priča o dobrim odnosima i nekakvom dodvoravanju. Takvih i sličnih prozivki bude i na Bilinom i ne vidim razloga za frku. Nikakvi voleji i zajebancije.
Pričam isključivo o onome što sam čitao i svjedočio(po raznoraznim portalima), prvenstveno na Čelikovim temama pa onda i na ovim opštim(kod vas ne zalazim, ne interesuje me nijedan klub osim Čelika toliko). Krenulo se pričati o opstanku i kakve su nam opcije do kraja i kad se pomenula Sloboda(u smislu da ni njih ne bismo žalili kada bi bili "zadnja nada") sve više i više Tuzlaka se uključivalo i počelo provocirati i pričati svašta(Opet ću ponoviti, ne znam šta se dešavalo na vašim temama i da li je bilo i obrnutih primjera s obzirom da ne zalazim i ne interesuje me). Tada je krenula i priča o namještanju i Čelik nije više nijedan bod pošteno uzeo. Pa je tako nelogično da Čelik može pobjediti nekoga na Bilinom, pa je nelogično da super jaka Mladost koja uzme cijela 2 boda u Kaknju protiv Slobode i Goška, bude poražena u Zenici. pa je Čelik kriv što Vitez daje prvi gol u gostima Gabeljanima itd. A poveznica svih ovih "nelogičnosti" jeste da svaka kreće da se "kotrlja" u vašem taboru. Dovoljno od mene, uživajte, ali se kanite spinovanja i šuplje priče. Sretno u svim preostalim utakmicama(osim one u 30-om kolu).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.