Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ako si pročitao moj prethodni post vezano za ovo, u pitanju je bio direktor jednog javnog preduzeća. Pa saberi dva i dva.
Zato i kažem, nekom logikom moći ne bi policija hapsila njegove ljude.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:29Pa ako si pročitao moj prethodni post vezano za ovo, u pitanju je bio direktor jednog javnog preduzeća. Pa saberi dva i dva.![]()
Ko god blokira drumove treba krivično odgovarati. A usput cu im opet j3bat fameliju ako zakasnim i sutra.Poljoprivrednici iz FBiH mole učesnike blokade da propuštaju cisterne s mlijekom.
Aha, to. Nisam te onda skontao kad si naveo, koji su ovi, a ko oni.ASD je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:47Zato i kažem, nekom logikom moći ne bi policija hapsila njegove ljude.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:29Pa ako si pročitao moj prethodni post vezano za ovo, u pitanju je bio direktor jednog javnog preduzeća. Pa saberi dva i dva.![]()
Predobri! Koliko bolji od 7 days
Meni je Milka na bojkot listi , jer im vlasnik ulaze u izraelske firme na okupiranoj palestinskij teritoriji.
Pa eto vidi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:51Aha, to. Nisam te onda skontao kad si naveo, koji su ovi, a ko oni.ASD je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:47Zato i kažem, nekom logikom moći ne bi policija hapsila njegove ljude.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:29
Pa ako si pročitao moj prethodni post vezano za ovo, u pitanju je bio direktor jednog javnog preduzeća. Pa saberi dva i dva.![]()
![]()
Nebitno. Milka je babo
Glupi i naivni Bosnjo.Palestinci su uvijek bili slabi na Srbe: Čak su i Miloševića pozvali na proslavu Božića u Betlehem
Nadam se da su ti onda svi proizvodi u kući made in BiH. Od hrane pa do garderobe.
Pročitao sam tek nakon što sam ti odgovorio, jer sam mislio da ti nisi ispratio početak priče. Sad je sve jasnije ili ako hoćeš ništa mi nije jasnoASD je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:13Pa eto vidi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:51Aha, to. Nisam te onda skontao kad si naveo, koji su ovi, a ko oni.![]()
Navodno ti panterovci uhvatili tog direktora i maltretirali ga. Policije nigdje.
Ovi specijalci ili šta su već, uhvatili panterovce, svi do jednog pohapšeni, a taj vođa Panterovaca mirno kući otišao. Nešto tu ne štima.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 7 gostiju.