Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Vrijeme je 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Zijansmo mi i trecu tekmu,ne mogu ja sam nista.elninho_resTO je napisao/la:Vrijeme je
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lako je vama vama ce brze vrijeme proc uz komp, meni valja slagat drva do utakmice 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
ja bi radije drva slagao nego ovako iscekivaogaston je napisao/la:Lako je vama vama ce brze vrijeme proc uz komp, meni valja slagat drva do utakmice

You are someone else I am still right here
Bujrum @Ferafera je napisao/la:ja bi radije drva slagao nego ovako iscekivaogaston je napisao/la:Lako je vama vama ce brze vrijeme proc uz komp, meni valja slagat drva do utakmice

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Frka na poslu cjelu sedmicu...ta liga mi ni na kraj pameti, trudim se odma da to odigram ali ako ne pisi propaloOtelo je napisao/la:Zijansmo mi i trecu tekmu,ne mogu ja sam nista.elninho_resTO je napisao/la:Vrijeme je

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Tek 13h

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ja se to pitam neki kazu da jeste neki da nijeRolex312 je napisao/la:Da li je spreman Toure za danas?

Nani i Chicharito su se vratili kod njih ali nema Rooneya.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
The boys just arrived. Neither Kolo or Borini were on the bus. Kelly and Flanagan were though.
via DimmyBad

via DimmyBad

Nad nama nebo ima da gori!
Sa Tureom su šanse bile male a ovako još manje,lagana pobjeda Uniteda.
Liverpool FC @LFC 10s
Confirmed #LFC team v #MUFC: Mignolet, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Aspas, Sturridge

Liverpool FC @LFC now
Confirmed #LFC subs: Jones, Sterling, Wisdom, Kelly, Ibe, Flanagan, Alberto.
Djeca

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 01 sep 2013, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Confirmed #LFC team v #MUFC: Mignolet, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Aspas, Sturridge
Pa Boze tolike stopere dovodimo pred sam kraj prlaznog roka i sad nam idiot Skrtel mora igrati...Nije u stanju Lamberta cuvati a ne Persie-a...

Nisu prijavljeni i ne mogu igrati,bilo je il Wisdom il Skrtel (ja sam zelio Kellya).RA. je napisao/la:Pa Boze tolike stopere dovodimo pred sam kraj prlaznog roka i sad nam idiot Skrtel mora igrati...Nije u stanju Lamberta cuvati a ne Persie-a...![]()
Samo im zatvoriti krila, sa onakvom sredinom nemaju oni šta tražiti protiv nas.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Pošto te nekad ne mogu shvatiti ozbiljno, mozes li objasniti ovu konstataciju?Henderson je napisao/la:Samo im zatvoriti krila, sa onakvom sredinom nemaju oni šta tražiti protiv nas.
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, soxx, StevieG8 i 22 gosta.