English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Hause je sarmin 101%, odala ga je ispravnost nicka i procjena transfer iznosa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- superFrankie
- Kontakt:
A izvinite, jel me mozete podsjetiti dokle je Liverpool stigao?
Ma oke, ovo je klinjo neki
Samo deri care
Samo deri care

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Bluesforever je to
- Pensioner26
- Kontakt:
Valja braniti čast Engleza, džaba je…
- superFrankie
- Kontakt:
Kako ocekivano, cim nemaju sta reci odmah ide spinovanje.
Da vam olaksam i da ne razbijate glavu, nisam ni jedan od tih profila sto pisete. Ovo je prvi put da koristim forum
Da vam olaksam i da ne razbijate glavu, nisam ni jedan od tih profila sto pisete. Ovo je prvi put da koristim forum

Ma vidi se da si novi po ovoj gluposti sto si napisao da navijamo jedni za druge. Nismo farmeri jbt. 

Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- superFrankie
- Kontakt:
Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
Ne trebamo se sad na tom nivou vrijeðati pa nismo topnici. De malo kulture.superFrankie je napisao/la: ↑09 jul 2025, 01:09Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
Djevojka Joao Pedra ima 15 godina! Šta sme možeš kad si zvijezda.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Mel Maia
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ovaj da vidi na twitteru kako je nebo zeleno dosao bi ovdje da nas ubjedjuje 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Chelsea ce biti pakao ekipa ove godine. Zivi bili pa vidjeli.
Kao nekadasnji Chelski Romana Abramovica.
Kao nekadasnji Chelski Romana Abramovica.
100%. I meni npr Gaston ide na zivce. O Jayu da i ne pricam.superFrankie je napisao/la: ↑09 jul 2025, 01:09Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa to što navijam za Man United ne znači da se moram zanimati i za ostale klubove ili engleski fudbal općenito.superFrankie je napisao/la: ↑09 jul 2025, 01:09Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
Najgori su ovi besposličari koji hate-watchaju utakmice rivala
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17