LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Ocekivao sam pobjedu, ali iskreno nisam ocekivao da ce biti ovako tesko izborena...Svi su sinoc bili odlicni, a jedini koji sinoc nije imao svoju noc bio je Nash, a isto tako se nadam da ce Howard nastaviti igrati ubuduce kao sto je to bio slucaj u posljednje dvije utakmice.
Prema pisanju medija u SAD-u Lakersi pregovaraju sa Bell-om i postoji mogucnost da nas isti pojaca. Eh sada koliko je to pametan potez, nek svako sam za sebe prosudi.
Sutra uz direktan prijenos na SK igramo protiv Mavericksa.
Prema pisanju medija u SAD-u Lakersi pregovaraju sa Bell-om i postoji mogucnost da nas isti pojaca. Eh sada koliko je to pametan potez, nek svako sam za sebe prosudi.
Sutra uz direktan prijenos na SK igramo protiv Mavericksa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Kobe je odigrao odlicnu utakmicu, vise u nekom mentalitetu poentera nego ranijih utakmica. Ono sto je razlika u odnosu na prije, je to sto je poceo dosta rano uzimati suteve i forsirati napad, pa je onda na vrijeme usao u ritam, i kad je najvise trebalo sve je pogodio. Ovi scenariji u kojima on dodaje do 5 minuta pred kraj tekme, a onda mu svi guraju loptu da nesto uradi i spasi pobjedu, jednostavno nisu realni. Bolje je ovako kad se razigra na pocetku, osjeti sut i to onda ide...
Takodje, jako je agresivan bio prema obrucu, za razliku od mase nekih prethodnih utakmica u kojima je uzimao neke nebulozne fade away sudeve.. Svi su bili solidni, Nash je uprkos losoj suterskoj veceri imo strasnih dodavanja, i cijeli niz prodora koji su otvarali prostor svim drugim igracima, pa je on svoje odradio posteno bez obzira na sve. Meni je Clarkova uloga bila malo nebulozna, D'antoni izgleda sve igrace istiskuje vani, pa tako Clark redovno ima dosta suteva izvana (iako ruku na srce ima solidan sut), dok se nista ne igra za Meeksa...
Sve u svemu nije lose, situacija se malo popravlja, Dwight je konacno imo malo agresivniji pristup, puno aktivniji i u napadu i u odbrani...
Takodje, jako je agresivan bio prema obrucu, za razliku od mase nekih prethodnih utakmica u kojima je uzimao neke nebulozne fade away sudeve.. Svi su bili solidni, Nash je uprkos losoj suterskoj veceri imo strasnih dodavanja, i cijeli niz prodora koji su otvarali prostor svim drugim igracima, pa je on svoje odradio posteno bez obzira na sve. Meni je Clarkova uloga bila malo nebulozna, D'antoni izgleda sve igrace istiskuje vani, pa tako Clark redovno ima dosta suteva izvana (iako ruku na srce ima solidan sut), dok se nista ne igra za Meeksa...
Sve u svemu nije lose, situacija se malo popravlja, Dwight je konacno imo malo agresivniji pristup, puno aktivniji i u napadu i u odbrani...
Kobeu fali 11 poena do 31.000
Sutra po novu pobjedu, sve osim toga - razočarenje

Sutra po novu pobjedu, sve osim toga - razočarenje
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Dobise Wizardsi Rocketse...Ukoliko veceras ne iskoristimo ovaj poklon onda stvarno ne znam dalje.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
I Utah izgubi od Cllipersa...lijepa prilika da se malo smanji zaostatak.
-
- Kontakt:
Eeeee da je nama privest Grega Popovica il makar usvojit njegovu filozofiju... Gledam neki video, uzeo tajm i kaze igracima:
"The next guy that misses a free throw is gonna buy me a new car."
Treba mu Dwighta poslat...

"The next guy that misses a free throw is gonna buy me a new car."
Treba mu Dwighta poslat...

- Kobe Bryant
- Kontakt:
sa bloga i.o.com
btw. sad ce mo vidjeti od cega su lakersi napravljenji, jer sam slusao interw. sa rickom i drirkom napaljeni su i njima je zadnji voz za PO , ovakve nas tekme i jacaju , jer ako kojim slucajem i udjemo u PO ovakve teske tekme ti daju do znanja imamo li sanse ikakve za vise...
dobar termin na SK kucamo se poslije tekme
Kod: Označi sve
Stvarno bi bilo super saznati reakcije protivničkih GM-ova nakon što ih je Kupchak nazvao i ponudio im Blakea i Duhona.

btw. sad ce mo vidjeti od cega su lakersi napravljenji, jer sam slusao interw. sa rickom i drirkom napaljeni su i njima je zadnji voz za PO , ovakve nas tekme i jacaju , jer ako kojim slucajem i udjemo u PO ovakve teske tekme ti daju do znanja imamo li sanse ikakve za vise...
dobar termin na SK kucamo se poslije tekme

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bryant 2 šuta sa glave.
Nešto poput one prve trice na ASG-u.
Znam da je neko napisao kako Kobiša ima problema sa rukom, al' ovo je baš čudan (da ne kažem smiješan) izbačaj. 

Nešto poput one prve trice na ASG-u.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Joj sunca u Dallasu 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Imal iko neki link da valja slika, kod mene sve nesto onako srednje...tanko...

gdje mayo ode

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- majestic24
- Kontakt:
Kobe poslao Mayoa na cevape
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://www.firstrow1.eu/watch/171123/1/ ... akers.html" onclick="window.open(this.href);return false;sundancekid je napisao/la:Imal iko neki link da valja slika, kod mene sve nesto onako srednje...tanko...
Kako je MWP dobar u odbrani to je nevjerovatno ,,, on je ona prava dosada covjece ... 
moramo popravit skok ...
Blake, najveci debil u ekipi ... Nevjerovatno koja kanta od igraca ..

moramo popravit skok ...
Blake, najveci debil u ekipi ... Nevjerovatno koja kanta od igraca ..
- adriano_leite
- Kontakt:
Po meni Howard par posljednjih meceva igra mnogo bolje. Izgleda da povreda postaje historija.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pobjeda mora doci
Samo da Blake ne suta previse, neide ga bas 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.