Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Da budem iskren, ako Tino ne igra za repku, ni ne mislim o njemu, a jos manje o Hajduku, i licno ne razumijem ovo napadanje i ismijavanje tog momka.
Po meni, mada me ni to ne interesuje, ako ce se neko napadati, onda amidzu mu napadajte jer ga je doveo, nije se Tino sam doveo. A te price "Da ima karaktera, ne bi ni prihvatio poziv" pustite kraju. Ne postoji igrac na svijetu koji ce odbiti reprezentaciju, pa makar bio i najgori.
Mogu reci da ne zasluzuje poziv u repku, ali moram li mu pozeliti sve najgore? Fakat vas ne kontam.
Isto tako napadanje na Anela i Avdiju. Ja koliko znam, nikad se nisu hvalili da su neki igraci, a da bi trebao neko drugi dobiti sansu i naci se umjesto njih, to stoji i svi se slazemo sto se tice toga.
Stvarno djecija posla, i znam da na forumu ima barem 50% djece, ali de ispricajte neki vic, nesto sto ce svakoga nasmijati. I ja se nasmijem na neku provalu, neki ispad igraca, ali ovi "vicevi" na temama nasih igraca, ma kakvi god da su, totalno djeciji humor.
Isto tema Kolasinca. Pa vise vrijedjate tog momka sto pravite sirovinu od njega, nego sto mu dajete komplimente.
Nikakve veze ovo nema sa sto vi zovete moralisanjem, ali vjerovatno ce se naci neka uvrijedjena mlada, koja ce morati da objasni svoje stavove, ali to je za ocekivati od djecice.
Po meni, mada me ni to ne interesuje, ako ce se neko napadati, onda amidzu mu napadajte jer ga je doveo, nije se Tino sam doveo. A te price "Da ima karaktera, ne bi ni prihvatio poziv" pustite kraju. Ne postoji igrac na svijetu koji ce odbiti reprezentaciju, pa makar bio i najgori.
Mogu reci da ne zasluzuje poziv u repku, ali moram li mu pozeliti sve najgore? Fakat vas ne kontam.
Isto tako napadanje na Anela i Avdiju. Ja koliko znam, nikad se nisu hvalili da su neki igraci, a da bi trebao neko drugi dobiti sansu i naci se umjesto njih, to stoji i svi se slazemo sto se tice toga.
Stvarno djecija posla, i znam da na forumu ima barem 50% djece, ali de ispricajte neki vic, nesto sto ce svakoga nasmijati. I ja se nasmijem na neku provalu, neki ispad igraca, ali ovi "vicevi" na temama nasih igraca, ma kakvi god da su, totalno djeciji humor.
Isto tema Kolasinca. Pa vise vrijedjate tog momka sto pravite sirovinu od njega, nego sto mu dajete komplimente.
Nikakve veze ovo nema sa sto vi zovete moralisanjem, ali vjerovatno ce se naci neka uvrijedjena mlada, koja ce morati da objasni svoje stavove, ali to je za ocekivati od djecice.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Murga drot uvodi red na forumu
Stoji sve al ovo je internet, ljudi jednostavno pisu to sto pisu jer nemaju pametnija posla a neko se i samo za....je 

Ma svako ima pravo da kaze sta hoce, slazem se, ali malo mi je i zao momka kad ga svi napadaju, jer mi nemamo granica kad pocnemo ili hvaliti ili grditi. Nije neka klasa fudbalera, da se razumijemo, ako se pokaze neka igra, ako ne, nece biti prvi ni posljednji koji nece igrati, ali ne moramo ga jos dublje ukopavati, to je sve sto pokusavam da kazem.
Mah, na kraju, odo i ja svojim poslom. Ako je u redu da se pise sto se pise, neka onda.
Sreca pa ja ne vodim red na forumu
Mah, na kraju, odo i ja svojim poslom. Ako je u redu da se pise sto se pise, neka onda.
Sreca pa ja ne vodim red na forumu

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Principatus
- Kontakt:
Rece tip koji godinama zajedno sa Emir79 i nekoliko klonova vrijedno brani na svakoj temi sve sto ima veze sa familijom Susic, Germanijom i njihovim pulenima.calcio je napisao/la:Da ste vi objektivni, kao sto niste, i da vam je uspjeh reprezentacije ispred svega, kao sto nije, (vaznije vam je nesto "dokazati" na forumu) i sami bi to vidili.

Problem vam je sto vam piskaranje nece Tinu odvesti u Seriju A, a ni Susica na klupu Irana.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Tottenham's chase for Hajduk Split midfielder Tino-Sven Susic has received a boost as he wants a move to the Premier League.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve si to ti nesto pobrkao. Govorim u svoje ime ali vjerujem da se i ostali mogu pronaci u ovome. Ako odgovorimo na gluposti, na pljuvanje nasih reprezentativaca i raznorazne smijesne teorije zavjere, ne znaci da branimo Susica. Papeta naravno postujemo kao naseg najboljeg igraca i najuspjesnijeg selektora ali isto bih se ponasao i da je neko drugi bio selektor.Principatus je napisao/la:Rece tip koji godinama zajedno sa Emir79 i nekoliko klonova vrijedno brani na svakoj temi sve sto ima veze sa familijom Susic, Germanijom i njihovim pulenima.calcio je napisao/la:Da ste vi objektivni, kao sto niste, i da vam je uspjeh reprezentacije ispred svega, kao sto nije, (vaznije vam je nesto "dokazati" na forumu) i sami bi to vidili.![]()
Problem vam je sto vam piskaranje nece Tinu odvesti u Seriju A, a ni Susica na klupu Irana.
Sta ka'e Emir, Tino zaslužuje poziv.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne samo poziv, nego da bude i starter.jasmin10 je napisao/la:Sta ka'e Emir, Tino zaslužuje poziv.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Jok, Scuk ce to........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kažu vidi se da Tincek zna lopte.
Hare, Scuk igra u boljem klubu i jačoj ligi nego Tincek.
Da napomenem jos jednom, igra, ne sjedi na klupi.
Sto ga Mesa ne poziva, vec Tinu.jasmin10 je napisao/la:Kažu vidi se da Tincek zna lopte.
Garant nepotizam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Danas na klupi. Proslu tekmu u EL usao u 79 minuti. I on je presao na klupu..jasmin10 je napisao/la:Kažu vidi se da Tincek zna lopte.
Zato sto je Tino već bio tu sa repkom u koju ga je ubacio amidza.
A zašto je odjednom nakon odlaska amidze Tino na klupi u repki i klubu? Slučajnost? Forsiraju se igrači iz druge menadžerske agencije?
Btw, Sto je poziv'o Tinu, poziv'o je.
A zašto je odjednom nakon odlaska amidze Tino na klupi u repki i klubu? Slučajnost? Forsiraju se igrači iz druge menadžerske agencije?
Opet ce prije dobiti poziv nego Scuk.jasmin10 je napisao/la:Zato sto je Tino već bio tu sa repkom u koju ga je ubacio amidza.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Otkako je Mesa postao selektor vise je dr Reuf Karabeg proveo minuta na terenu nego Tino Susic.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Reuf je vise na terenu od trecine reprezentativaca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hoće, grijuci klupu u raspalom Hajduku.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.