Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Novi pomocni teren u Vrapcicima. Nije da bi ovo trebalo biti nesto cime bi se nasi najveci klubovi trebali hvaliti, ali u kakvoj smo svi banani i ovo je ipak nesto. Bravo za Velez i neka samo nastave s ulaganjima. Vidim i stubove za reflektore pa ce i nocni treninzi biti moguci.

Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem. 

msm da je ovaj beton okolo siri na gornjoj strani pa se zato stice utisak da je teren uzi na gornjem dijeluPappy je napisao/la:Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Stanes u hodnik pa ces vidjeti kako ti se u daljini spajaju zidovi.Pappy je napisao/la:Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ponzova varka?samo_lijevo je napisao/la:Stanes u hodnik pa ces vidjeti kako ti se u daljini spajaju zidovi.Pappy je napisao/la:Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem.Nedostatak oka, stvara otpicku varku tako sto u daljini spaja dvije paralelne linije. Zaboravio sam kako se strucno zove
, ipak sam davno polagao na nacrtnu geometriju.

- Incognito87
- Kontakt:
Ma to je samo odpičke varka. 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ti si arhitekta, tvoj fahSignore je napisao/la:Ponzova varka?samo_lijevo je napisao/la:Stanes u hodnik pa ces vidjeti kako ti se u daljini spajaju zidovi.Pappy je napisao/la:Ček je l' mi se čini ili je gornja polovina ovog vještaka uža ? Il' se samo tripujem.Nedostatak oka, stvara otpicku varku tako sto u daljini spaja dvije paralelne linije. Zaboravio sam kako se strucno zove
, ipak sam davno polagao na nacrtnu geometriju.

Nisam arhitekta, ali mi se cini da bi to moglo biti. Nisam rekao to sa sigurnoscu, vise sam bubnuo 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Tu si negdje.
Ne znam fakat naziv, mrsko mi traziti po knjigama.

Kad ocrtaju i glavni javi im da uslikaju da vidimo.Signore je napisao/la:To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.

Fala vam na odgovorima, i pretpostavio sam da je neki klinac od varke, al' aj mu ga znaj ovo je ipak sve BiH, ništa me ne čudi.

ograda ide ravno, al shvatam sta zelis reci :mrgreen:Signore je napisao/la:To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ide lijeva ali ne ide desna.Chinaglia je napisao/la:ograda ide ravno, al shvatam sta zelis reciSignore je napisao/la:To vam je samo opticka varka. Prvo, ograda ne ide ravno. Drugo, gornji dio je udaljen pa logicno da djeluje uze. Steta sto glavni teren nije oznacen jer bi se i tu vidjelo isto.
A ja ne shvatam zasto ovu umjetnu travu ne stave i na glavni teren...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad je poderalo onaj krov na Kamberovicu

Prvenstveno kada je bilo ono nevrijeme ovog proljece/ljeto. Sam krov i nije bio nekog kvaliteta u prvom planu i znao je prokisnjavati. Drago mi je da vidim da su odmah pristupili rekonstrukciji krova i nadam se da ce sada to biti nesto kvalitetnijeSignore je napisao/la:Kad je poderalo onaj krov na Kamberovicu![]()
![]()
![]()
![]()

Ma krov odavno prokisnjava, sam sam tome svjedocio. Pored stadiona sam zadnji put prosao prije mozda dva mjeseca, nije me nesto put vodio u Zenicu. Danas dodjem i sokiram seAnelZ je napisao/la:Prvenstveno kada je bilo ono nevrijeme ovog proljece/ljeto. Sam krov i nije bio nekog kvaliteta u prvom planu i znao je prokisnjavati. Drago mi je da vidim da su odmah pristupili rekonstrukciji krova i nadam se da ce sada to biti nesto kvalitetnijeSignore je napisao/la:Kad je poderalo onaj krov na Kamberovicu![]()
![]()
![]()
![]()

Podsjetilo me na Jaklic i nekadasnje skripanje lima. Vise ociju na krovu nego na terenu

Evo nekih slika radova

Loža stadiona AFH u novom ruhu
Naime, postavljena su nova sjedišta s logom generalnog sponzora FK Sarajevo, aviokompanije Turkish Airlines. U VIP loži koševskog stadiona bile su stolice kao i na ostalim dijelovima tribina, međutim sada su “modernije” i udobnije.
Pročitajte više na: http://s.p.o.r.t1.ba/loza-stadiona-kose ... -ruhu-foto
Malo ušminkali...
Naime, postavljena su nova sjedišta s logom generalnog sponzora FK Sarajevo, aviokompanije Turkish Airlines. U VIP loži koševskog stadiona bile su stolice kao i na ostalim dijelovima tribina, međutim sada su “modernije” i udobnije.
Pročitajte više na: http://s.p.o.r.t1.ba/loza-stadiona-kose ... -ruhu-foto
Malo ušminkali...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bio sam negativno iznenadjen kada sam nedavno tek saznao da su na Kosevu u VIP lozi obicne sjedalice. Cak i ova solucija mi nije najidealnija jer su montirane izravno na beton ali opet mnogo bolje nego prije.
Nema ko da ga uredi, opština odnosno CRS neće, a FK Sarajevo uradi ovako nešto minimalno samo što mora ili u ovom slučaju da se ne brukaju više sa običnim stolicama.AnelZ je napisao/la:Bio sam negativno iznenadjen kada sam nedavno tek saznao da su na Kosevu u VIP lozi obicne sjedalice. Cak i ova solucija mi nije najidealnija jer su montirane izravno na beton ali opet mnogo bolje nego prije.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.