Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2015, 00:47

Ma Dzeki se puno manje oprasta nego i Besicu i Begovicu i Pjanicu. Neki sjede kao napete puske i cim odigra jednu slabiju, pocne pljuvanje ili zvizdanje na stadionu.

Za Besica, kao sto sam rekao, ima vremena da sazrije. Nismo svi isti, nekom treba samar a nekom ne. Bitno je da hocemo uciti a on sigurno hoce. Profesionalac je.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 sep 2015, 00:50

Idiotarija epskih razmjera. Nadam se da će u Evertonu adekvatnim psihološkim tretmanom na njega utjecati duže vremena. Jer ovakvi ekscesi nisu samo uzrok nezrelosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2015, 00:54

Ne kazem ja da ce on kad bude zreliji biti miran kao bubica ali nece uraditi ovo.
Imas takvih ljudi i moras ih prihvatiti takve kakvi su, pogotovo kad nemas bolje.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 sep 2015, 00:59

Joj komentara veca sam ja budala što citam, ništa sljedeci put kad bude igrao zabraniti mu da igra sa zvakom .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2015, 01:00

slika

Al je i fino nanisanio :kafa: :kafa: :facepalm:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 01:01

Da je ovo Spaha uradio rekli bi TO KAPIETNUUU UBIJI SVE IMAS PRAVO JER SI ODBIO DA IZADJES KAD SI BIO POVRIEJDJEN....ne opravdama Besica i bice veoma tesko bez nejga jer recimo poredjenja radi mi bi imali sto posto dva boda manej da nije njega bilo (belgija, bejl)...

Cuj zahirovic, dal se taj fraer uopste bavi fudbalom vise...po meni jedino Grahovac dolazi u opcije, ali sto bi to radili kad mesa koa i svi selekotri prije njega moze rotirat i stavit hadzica ili kolosinca ili sto da ne i begovica probat na toj poziciji...mozda dzeko :hmmmmm:
=\_1921_/=

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 01:03

Dakle sad sa utakmice.Prvi i konacni utisak,ma nema govora o crvenom kartonu,jednostavno smo drasticno osteceni i tacka.

Muhamed nije trebao uciniti ni ono,nije smio dozvoliti da ga isprovocira amater jos kod rijesene utakmice ali ako cemo biti posteni najvise sto se dobija za onu gestikulaciju je zuti karton.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2015, 01:03

Donnie Darko je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
kao npr :?:

cisto informativno.
Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 sep 2015, 01:04

ja ne znam zasto ga neki pokusavaju opravdati napravio je tesku glupost ,nisam za vrijedjanje momka al ovo je katastrofa sta je uradio ,kao u nekoj seoskoj utakmici . naravno Besic nam treba i neosporan je kvalitet ali ovo je dno nema opravdanja

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 07 sep 2015, 01:07

Svi smo mi na neki nacin temperamentni, ali on mora da napokon shvati da sa reakcijama samo pravi sebi probleme i reprezentaciji.
Znali su oni ko ima kratak fitilj, Spahic, Dzeko, Besic, Vranjes. Ja sam bas iz tog razloga i htjeo da Dzeko i ne igra ovu utakmicu, na kraju Dzeko najpametniji, i odigra i dade gol i izadje onda.

Jedino sto cu reci je "E moj Muhamede." Sa tom recenicom sve kazes, jer nas je zajebo i ostetio na neki nacin i uradio nesto amaterski, a na kraju i razocarao sa ponasanjem. Sreca pa to bi u ovoj utakmici, a ne sa Velsom pa da sa njima igramo sa 10 igraca. Stvarno se nadam da ce se opametiti sto se tice ponasanja. Borbenost i igra na jednu stranu, ali ovo mu ne treba.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2015, 01:10

calcio je napisao/la:Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....
a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe? :hmmmmm:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 07 sep 2015, 01:11

Ima Tino kito i Hadzic pjevac da ga zamjene :urnebes: :urnebes: :facepalm:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2015, 01:11

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 01:11

dubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.

cisto informativno.
Cisto informativno zelis je li? Jesi li ti kada gledao Bazdarevica dok je igrao u reprezentaciji? Usput nije uopce bio mlad tada.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2015, 01:14

Ovo je velika glupost Bešića, nema se tu šta drugo reći. Imao je incident sa igračima Andore u prvoj utakmici, znao je šta ga čeka, sad je uradio još veću glupost i napravio nam ogroman problem. Jedan je od najbitnijih igrača u ovoj ekipi, rekao bih najbitniji poslije Džeke, tako da nema opravdanja za ovo što je uradio.

Ovo mu je velika škola, jer nas je ostavio na cjedilu kad nam je najpotrebniji i vjerujem da je i njemu veoma teško, ali to nam neće previše pomoći protiv Velsa i možda na Kipru, ne znam kakva je kazna.

Ponavljam, opravdanja nema i niko ga ne može opravdati, naravno da ne zaslužuje uvrede, ali na ovom forumu je to sasvim normalno, danas si najbolji na svijetu sutra si dno... ovaj put bukvalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 07 sep 2015, 01:15

Ovo je stvar na koju ćemo morat navići, mi u paketu teško da kada dobijemo dobrog igrača, da ima dobre i igračke i ljudske kvalitete.
Ovaj je temperamentan do bola, sjetite se prve utakmice kada je onog Andorca šutao na podu, bit će ovaj isti Spahić, i ne ne vjerujem da će se smiriti ali ovakvu glupost napraviti...
Da je ovo uradio nekad drugo razumio bih, ali svi mi znamo, zna i on a i Meša da je on igrač koji je sljedeću utakmicu trebao strpati Balea u džep, sada nam treba potpuno drugačiji način, al isreća ima do toga još mjesec dana ne znam šta bi bilo da je ovo sada dvomeč pa da sa Velsom igramo za tri dana..
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2015, 01:18

a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe? :hmmmmm:
Pa veca je to glupost nego baciti zvaku na nekoga. A imao je Spahic i na terenu gluposti, laktanja i dugih suspenzija.
Salihovic je dobio 4 utakmice suspenzije zbog psovanja sudije protiv Portugala. Lulic dva zuta zbog slicnih gluposti.
Bazdarevic je propustio Svjetsko prvenstvo zbog pljuvanja, psovanja...o cemu je god bilo rijec.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2015, 01:19

Virtu4l je napisao/la:Ovo je velika glupost Bešića, nema se tu šta drugo reći. Imao je incident sa igračima Andore u prvoj utakmici, znao je šta ga čeka, sad je uradio još veću glupost i napravio nam ogroman problem. Jedan je od najbitnijih igrača u ovoj ekipi, rekao bih najbitniji poslije Džeke, tako da nema opravdanja za ovo što je uradio.

Ovo mu je velika škola, jer nas je ostavio na cjedilu kad nam je najpotrebniji i vjerujem da je i njemu veoma teško, ali to nam neće previše pomoći protiv Velsa i možda na Kipru, ne znam kakva je kazna.

Ponavljam, opravdanja nema i niko ga ne može opravdati, naravno da ne zaslužuje uvrede, ali na ovom forumu je to sasvim normalno, danas si najbolji na svijetu sutra si dno... ovaj put bukvalno.
Tako nekako. Forum ko forum nije uopste ni bitan jer mi ovdje svakako samo praznu slamu mlatimo :kafa: :kafa: Ali drago mi je sto se Mesa i ostali reprezentativci drze po stani. Vidi se da im je krivo ali ne govore nista novinarima direktno, a ovi jedva cekaju jednu rijec da od ovoga naprave bum. Takvi smo nazalost. Ljudi su igraci, ljut je selektor, ljut je i Besic sigurno sam na sebe ( ja sam pred kraj tekme starom reko Bog me ubio ako svlacionuca nije demolirana do sad :mrgreen: ) ali nesmijemo nikkao dozvoliti da se sad Besic lincuje. Momak je napravio glupost za koju ga treba kazniti i ukazati mu da je vise ne radi ali i podrzati momka za ubuduce. Ipak je on jako mlad. Sjetimo se samo Lulica protiv Portugala u Barazu. Ni ono nije bilo najpametnije al Boze moj. Desava se.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 07 sep 2015, 01:22

pa ni selektor nam nije nista bolji po tom pitanju
[youtube][/youtube]

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2015, 01:23

dubrovnik je napisao/la:

cisto informativno.
Cisto informativno zelis je li? Jesi li ti kada gledao Bazdarevica dok je igrao u reprezentaciji? Usput nije uopce bio mlad tada.
rajkard jelde isto? cantona kad je nasrnuo na navijaca? ima i onaj jedan iz 63. kad je pljuno protivnika.

pizdarije poput ove besiceve veceras se desavaju jednom u 5 godina. ne sjecam se kada je zadnji put neko ovoliko nastetio svojoj ekipii kada joj je najpotrebniji. i to pri ubjedljivom vodstvu protiv jedne od najlosijih reprezentacija u europi.
calcio je napisao/la:
Pa veca je to glupost nego baciti zvaku na nekoga. A imao je Spahic i na terenu gluposti, laktanja i dugih suspenzija.
Salihovic je dobio 4 utakmice suspenzije zbog psovanja sudije protiv Portugala. Lulic dva zuta zbog slicnih gluposti.
Bazdarevic je propustio Svjetsko prvenstvo zbog pljuvanja, psovanja...o cemu je god bilo rijec.
Spahić ima svojih bisera, nikada nije uradio ništa ni blizu glupo poput ovoga. Ne kada se uzmu sve okolnosti u obzir. Svakako da je tuča sa redarima gora 500 puta, ali tu je naštetio isključivo samom sebi. Salihovic i Lulic također, ni blizu.

Baždarević je i gori, i postoji razlog zašto se o tom potezu i dalje priča poslije 30 godina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”