Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Ma Dzeki se puno manje oprasta nego i Besicu i Begovicu i Pjanicu. Neki sjede kao napete puske i cim odigra jednu slabiju, pocne pljuvanje ili zvizdanje na stadionu.
Za Besica, kao sto sam rekao, ima vremena da sazrije. Nismo svi isti, nekom treba samar a nekom ne. Bitno je da hocemo uciti a on sigurno hoce. Profesionalac je.
Za Besica, kao sto sam rekao, ima vremena da sazrije. Nismo svi isti, nekom treba samar a nekom ne. Bitno je da hocemo uciti a on sigurno hoce. Profesionalac je.
Idiotarija epskih razmjera. Nadam se da će u Evertonu adekvatnim psihološkim tretmanom na njega utjecati duže vremena. Jer ovakvi ekscesi nisu samo uzrok nezrelosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne kazem ja da ce on kad bude zreliji biti miran kao bubica ali nece uraditi ovo.
Imas takvih ljudi i moras ih prihvatiti takve kakvi su, pogotovo kad nemas bolje.
Imas takvih ljudi i moras ih prihvatiti takve kakvi su, pogotovo kad nemas bolje.
Joj komentara veca sam ja budala što citam, ništa sljedeci put kad bude igrao zabraniti mu da igra sa zvakom .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- invincible1921
- Kontakt:
Da je ovo Spaha uradio rekli bi TO KAPIETNUUU UBIJI SVE IMAS PRAVO JER SI ODBIO DA IZADJES KAD SI BIO POVRIEJDJEN....ne opravdama Besica i bice veoma tesko bez nejga jer recimo poredjenja radi mi bi imali sto posto dva boda manej da nije njega bilo (belgija, bejl)...
Cuj zahirovic, dal se taj fraer uopste bavi fudbalom vise...po meni jedino Grahovac dolazi u opcije, ali sto bi to radili kad mesa koa i svi selekotri prije njega moze rotirat i stavit hadzica ili kolosinca ili sto da ne i begovica probat na toj poziciji...mozda dzeko
Cuj zahirovic, dal se taj fraer uopste bavi fudbalom vise...po meni jedino Grahovac dolazi u opcije, ali sto bi to radili kad mesa koa i svi selekotri prije njega moze rotirat i stavit hadzica ili kolosinca ili sto da ne i begovica probat na toj poziciji...mozda dzeko

=\_1921_/=
Dakle sad sa utakmice.Prvi i konacni utisak,ma nema govora o crvenom kartonu,jednostavno smo drasticno osteceni i tacka.
Muhamed nije trebao uciniti ni ono,nije smio dozvoliti da ga isprovocira amater jos kod rijesene utakmice ali ako cemo biti posteni najvise sto se dobija za onu gestikulaciju je zuti karton.
Muhamed nije trebao uciniti ni ono,nije smio dozvoliti da ga isprovocira amater jos kod rijesene utakmice ali ako cemo biti posteni najvise sto se dobija za onu gestikulaciju je zuti karton.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....Donnie Darko je napisao/la:kao nprdubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
cisto informativno.
-
- Kontakt:
ja ne znam zasto ga neki pokusavaju opravdati napravio je tesku glupost ,nisam za vrijedjanje momka al ovo je katastrofa sta je uradio ,kao u nekoj seoskoj utakmici . naravno Besic nam treba i neosporan je kvalitet ali ovo je dno nema opravdanja
Svi smo mi na neki nacin temperamentni, ali on mora da napokon shvati da sa reakcijama samo pravi sebi probleme i reprezentaciji.
Znali su oni ko ima kratak fitilj, Spahic, Dzeko, Besic, Vranjes. Ja sam bas iz tog razloga i htjeo da Dzeko i ne igra ovu utakmicu, na kraju Dzeko najpametniji, i odigra i dade gol i izadje onda.
Jedino sto cu reci je "E moj Muhamede." Sa tom recenicom sve kazes, jer nas je zajebo i ostetio na neki nacin i uradio nesto amaterski, a na kraju i razocarao sa ponasanjem. Sreca pa to bi u ovoj utakmici, a ne sa Velsom pa da sa njima igramo sa 10 igraca. Stvarno se nadam da ce se opametiti sto se tice ponasanja. Borbenost i igra na jednu stranu, ali ovo mu ne treba.
Znali su oni ko ima kratak fitilj, Spahic, Dzeko, Besic, Vranjes. Ja sam bas iz tog razloga i htjeo da Dzeko i ne igra ovu utakmicu, na kraju Dzeko najpametniji, i odigra i dade gol i izadje onda.
Jedino sto cu reci je "E moj Muhamede." Sa tom recenicom sve kazes, jer nas je zajebo i ostetio na neki nacin i uradio nesto amaterski, a na kraju i razocarao sa ponasanjem. Sreca pa to bi u ovoj utakmici, a ne sa Velsom pa da sa njima igramo sa 10 igraca. Stvarno se nadam da ce se opametiti sto se tice ponasanja. Borbenost i igra na jednu stranu, ali ovo mu ne treba.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Donnie Darko
- Kontakt:
a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe?calcio je napisao/la:Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....

- Gabon
- Kontakt:
Ima Tino kito i Hadzic pjevac da ga zamjene

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Cisto informativno zelis je li? Jesi li ti kada gledao Bazdarevica dok je igrao u reprezentaciji? Usput nije uopce bio mlad tada.Donnie Darko je napisao/la:kao nprdubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
cisto informativno.
Ovo je velika glupost Bešića, nema se tu šta drugo reći. Imao je incident sa igračima Andore u prvoj utakmici, znao je šta ga čeka, sad je uradio još veću glupost i napravio nam ogroman problem. Jedan je od najbitnijih igrača u ovoj ekipi, rekao bih najbitniji poslije Džeke, tako da nema opravdanja za ovo što je uradio.
Ovo mu je velika škola, jer nas je ostavio na cjedilu kad nam je najpotrebniji i vjerujem da je i njemu veoma teško, ali to nam neće previše pomoći protiv Velsa i možda na Kipru, ne znam kakva je kazna.
Ponavljam, opravdanja nema i niko ga ne može opravdati, naravno da ne zaslužuje uvrede, ali na ovom forumu je to sasvim normalno, danas si najbolji na svijetu sutra si dno... ovaj put bukvalno.
Ovo mu je velika škola, jer nas je ostavio na cjedilu kad nam je najpotrebniji i vjerujem da je i njemu veoma teško, ali to nam neće previše pomoći protiv Velsa i možda na Kipru, ne znam kakva je kazna.
Ponavljam, opravdanja nema i niko ga ne može opravdati, naravno da ne zaslužuje uvrede, ali na ovom forumu je to sasvim normalno, danas si najbolji na svijetu sutra si dno... ovaj put bukvalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je stvar na koju ćemo morat navići, mi u paketu teško da kada dobijemo dobrog igrača, da ima dobre i igračke i ljudske kvalitete.
Ovaj je temperamentan do bola, sjetite se prve utakmice kada je onog Andorca šutao na podu, bit će ovaj isti Spahić, i ne ne vjerujem da će se smiriti ali ovakvu glupost napraviti...
Da je ovo uradio nekad drugo razumio bih, ali svi mi znamo, zna i on a i Meša da je on igrač koji je sljedeću utakmicu trebao strpati Balea u džep, sada nam treba potpuno drugačiji način, al isreća ima do toga još mjesec dana ne znam šta bi bilo da je ovo sada dvomeč pa da sa Velsom igramo za tri dana..
Ovaj je temperamentan do bola, sjetite se prve utakmice kada je onog Andorca šutao na podu, bit će ovaj isti Spahić, i ne ne vjerujem da će se smiriti ali ovakvu glupost napraviti...
Da je ovo uradio nekad drugo razumio bih, ali svi mi znamo, zna i on a i Meša da je on igrač koji je sljedeću utakmicu trebao strpati Balea u džep, sada nam treba potpuno drugačiji način, al isreća ima do toga još mjesec dana ne znam šta bi bilo da je ovo sada dvomeč pa da sa Velsom igramo za tri dana..
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa veca je to glupost nego baciti zvaku na nekoga. A imao je Spahic i na terenu gluposti, laktanja i dugih suspenzija.Donnie Darko je napisao/la:a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe?calcio je napisao/la:Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....
Salihovic je dobio 4 utakmice suspenzije zbog psovanja sudije protiv Portugala. Lulic dva zuta zbog slicnih gluposti.
Bazdarevic je propustio Svjetsko prvenstvo zbog pljuvanja, psovanja...o cemu je god bilo rijec.
Tako nekako. Forum ko forum nije uopste ni bitan jer mi ovdje svakako samo praznu slamu mlatimoVirtu4l je napisao/la:Ovo je velika glupost Bešića, nema se tu šta drugo reći. Imao je incident sa igračima Andore u prvoj utakmici, znao je šta ga čeka, sad je uradio još veću glupost i napravio nam ogroman problem. Jedan je od najbitnijih igrača u ovoj ekipi, rekao bih najbitniji poslije Džeke, tako da nema opravdanja za ovo što je uradio.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
pa ni selektor nam nije nista bolji po tom pitanju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
rajkard jelde isto? cantona kad je nasrnuo na navijaca? ima i onaj jedan iz 63. kad je pljuno protivnika.dubrovnik je napisao/la:Cisto informativno zelis je li? Jesi li ti kada gledao Bazdarevica dok je igrao u reprezentaciji? Usput nije uopce bio mlad tada.Donnie Darko je napisao/la:kao nprdubrovnik je napisao/la:Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu. Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti. Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomije nogu i Besa napravi glupost priznajem. Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima. Muhamede malo mirnije reakcije van igre a u igri ostani pozitivno lud kakav vec i jesi.
cisto informativno.
pizdarije poput ove besiceve veceras se desavaju jednom u 5 godina. ne sjecam se kada je zadnji put neko ovoliko nastetio svojoj ekipii kada joj je najpotrebniji. i to pri ubjedljivom vodstvu protiv jedne od najlosijih reprezentacija u europi.
Spahić ima svojih bisera, nikada nije uradio ništa ni blizu glupo poput ovoga. Ne kada se uzmu sve okolnosti u obzir. Svakako da je tuča sa redarima gora 500 puta, ali tu je naštetio isključivo samom sebi. Salihovic i Lulic također, ni blizu.calcio je napisao/la:Pa veca je to glupost nego baciti zvaku na nekoga. A imao je Spahic i na terenu gluposti, laktanja i dugih suspenzija.Donnie Darko je napisao/la:a jest, baš je slična situacija. gotovo identična. ne zna se koga je više zavalio tim potezom, leverkusen ili reprezentaciju. ili možda, možda isključivo samog sebe?calcio je napisao/la:Na primjer Spahic, tuca sa redarima, sta ja znam....
Salihovic je dobio 4 utakmice suspenzije zbog psovanja sudije protiv Portugala. Lulic dva zuta zbog slicnih gluposti.
Bazdarevic je propustio Svjetsko prvenstvo zbog pljuvanja, psovanja...o cemu je god bilo rijec.
Baždarević je i gori, i postoji razlog zašto se o tom potezu i dalje priča poslije 30 godina.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, bhfanatic14, Blackwargreymon, Goalgetter, kakarut, lol89, nebeskasila, Shategabri i 58 gostiju.