FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Tako je, reci nam sve što ima.
A sutra svi koji mogu neka dođu na javni sastanak u 18:00 ispred Doma kulture. BUDI SIOUX, BUDI RADNIČKI, BUDI TU I KAD JE NAJTEŽE, POKAŽI SVOJE LICE!!!
A sutra svi koji mogu neka dođu na javni sastanak u 18:00 ispred Doma kulture. BUDI SIOUX, BUDI RADNIČKI, BUDI TU I KAD JE NAJTEŽE, POKAŽI SVOJE LICE!!!
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Idetel organizovano u Doboj da pokazete kako se navija?
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Radnički Lukavac
Ide nas pesto, zbog vas, da ih skinemo sa prvog mjestaPlavoZuti je napisao/la:Idetel organizovano u Doboj da pokazete kako se navija?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brao komšijeSiouxLukavac je napisao/la:Ide nas pesto, zbog vas, da ih skinemo sa prvog mjestaPlavoZuti je napisao/la:Idetel organizovano u Doboj da pokazete kako se navija?

Samo neka bude "ovo ono "i bit ce nas hiljaduForlan je napisao/la:Brao komšijeSiouxLukavac je napisao/la:Ide nas pesto, zbog vas, da ih skinemo sa prvog mjestaPlavoZuti je napisao/la:Idetel organizovano u Doboj da pokazete kako se navija?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Naš načelnik da je pametan pa da bude sponzor gostovanja SIOUX-a u Doboju (prevoz,karte,cuga,ovo ono
)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]Brao komšije
Naš načelnik da je pametan pa da bude sponzor gostovanja SIOUX-a u Doboju (prevoz,karte,cuga,ovo ono
)[/quote]
Samo neka bude "ovo ono "i bit ce nas hiljadu
[/quote]Jbg znaš kakva je situacija može i kuš-kuš 

Samo neka bude "ovo ono "i bit ce nas hiljadu

Hajmo Lukavčani pokorite Doboj-Kakanj. Poderite ih u svim segmentima ove igre, od navijanja do igre na terenu. Sretno !
Daso je pripremio prigodne poklone za SIOUX-e u Doboju http://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/h ... d71e33cb9f" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Pa čekajte, jel vi želite ući ili ne? Nešto mi nije logično nakon poraza od Gradine kući, na stranu pobjedu u Rodoču. Šta se to sve izdešavalo?
Zelimo. Protiv Gradine su usli u utakmicu lezerno i to je sva prica....SiouxLukavac je napisao/la:Pa čekajte, jel vi želite ući ili ne? Nešto mi nije logično nakon poraza od Gradine kući, na stranu pobjedu u Rodoču. Šta se to sve izdešavalo?
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Radnički Lukavac
Ma nema sanse da je mrtva Gradina mogla uzeti sva tri boda, uredu da je bilo nerjeseno. Volio bi iskreno da vi udjete, a imate nade jedino ako mi uspijemo uzeti bar bod Mladosti.cesc4 je napisao/la:Zelimo. Protiv Gradine su usli u utakmicu lezerno i to je sva prica....SiouxLukavac je napisao/la:Pa čekajte, jel vi želite ući ili ne? Nešto mi nije logično nakon poraza od Gradine kući, na stranu pobjedu u Rodoču. Šta se to sve izdešavalo?
Siuoxima dobrodoslica u Kakanj u subotu. Nadam se da ce na tribinama sve biti korektno a uvjerit cete se da ce na terenu svakako biti. A ovim djecacima iz Gracanice bujrum svakako. Imaju i oni kad, sad ce brzo i ta tekma. Nema potreba da nas neko drugi dere na tribinama i terenu, bujrum je vama pa se pokazite.
Ako ko od ovih forumasa dolazi u Kakanj naravno osim Zooma volio bih da mi se javi u PP kako bi se dogovorili da se nadjemo prije tekme, vidimo i upoznamo
Pozdrav
Pozdrav
To Zoom ne valja, jel'? 
Tako ispade u tvom postu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Tako ispade u tvom postu

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma ne ne, Zoom sigurno stize on je ipak sad neka civija u klubu i ide o trosku kluba, ovo se odnosilo na obicne forumase koji sami sebi placaju kartu za gostovanje, znaci obicne smrtnike :p :p :p
PS
Gospodine Zoom imate PP
PS
Gospodine Zoom imate PP

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:To Zoom ne valja, jel'?
Tako ispade u tvom postu
Nepozeljan si brate

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
zbog sjedenja na klupi i tribinama nezadovoljni davor todorovic napustio klub.
Znači opet smo bez desnog beka?! Jednog jedinog smo izgubili, svaštabarbrez je napisao/la:zbog sjedenja na klupi i tribinama nezadovoljni davor todorovic napustio klub.

-
- Kontakt:
Sretno mu u daljoj karijeri, sumnjam da će moći negdje bit standardan ako planira da ostane u ovom rangu takmičenja. Brz jest, ali mnogo griješi, i nije koristan igrač, bar po onome što sam ja vidio.
-
- Kontakt:
Ako te još šta zanima, slobodno na PP, nije sve za forumaZoom088 je napisao/la:E neka sam i ja saznao za ovo

Fali aga brat na forumu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.