NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
od svih stvari na svijetu, mene muci samo jedna, a to je pitanje sudbine...
dal sudbina zaista postoji, moracu malo guglati raznorazne religije, npr islam, hriscanstvo, budizam, da vidim sta tamo pise
dal sudbina zaista postoji, moracu malo guglati raznorazne religije, npr islam, hriscanstvo, budizam, da vidim sta tamo pise
- kontrasviju
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocigledno sam ja nesto pobrkao.
Ne moze ti niko reci zasigurno sto se tice sudbine same, jer Islamski ucenjaci govore razlicito, jer je i samo po sebi kontradiktno.
Potrese ovo malo covjeka da razmisli o svrhi zivota, razumijem.
Isaiah Thomas daleko najgori igrac u NBA, nas Musa je all star u poredjenju sa ovom qarinom
Nista cudno. Hem je to bilo poodavno, hem umiru ljudi ovako ili onako...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno, da se ovo desilo nekoj manje poznatoj osobi, ne bi se ovoliko o tome pisalo. A svaki život vrijedi isto. Da je tragedija, jeste. Da je još već tragedija s obzirom da je poginula i kćerkica, i to je istina. Ali ovo je još jedan pokazatelj svima nama, da smrt ne bira. Ne pita da li imaš marku ili stotine miliona na računu. Ne pita da li te zna 5 ljudi ili stotine miliona ljudi. Paradoks je da je u životu smrt jedino što je sigurno zapravo. Ostalo niko ne može da predvidi. A mi ćemo svi par dana biti pod uticajem ove tragedije, i o tome razmišljati. A za par dana opet svako svojim putem.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa naravno da se ne bi pisalo. Ne zato sto nam nije zao svaku osobu koja pogine, vec jednostavno neko je sposoban da utice na tebe vise od ostatka svijeta, da ostavi trag u vremenu, da dotakne i usreci toliko zivota...nije to mala stvar. A tu je jos i ova njegova curicaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 01:45Realno, da se ovo desilo nekoj manje poznatoj osobi, ne bi se ovoliko o tome pisalo. A svaki život vrijedi isto. Da je tragedija, jeste. Da je još već tragedija s obzirom da je poginula i kćerkica, i to je istina. Ali ovo je još jedan pokazatelj svima nama, da smrt ne bira. Ne pita da li imaš marku ili stotine miliona na računu. Ne pita da li te zna 5 ljudi ili stotine miliona ljudi. Paradoks je da je u životu smrt jedino što je sigurno zapravo. Ostalo niko ne može da predvidi. A mi ćemo svi par dana biti pod uticajem ove tragedije, i o tome razmišljati. A za par dana opet svako svojim putem.

I vjeruj mi, kao osoba koja je pretrpjela porodicne tragedije, nije to nista cudno ili licemjerno da se svako vrati svom zivotu. Ljudska psiha je takva da se sa bolom najbolje nosi kada ga potisne. Zbog toga mislim da ce Kobijevoj porodici biti nevjerovatno tesko, jer cijeli svijet prica o ovome i pricace jos dugo vjeruj mi, treba se nositi sa tom stalnom mislju da dvije osobe koje najvise volis vise nisu tu sa tobom

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja jos ne mogu da spavam jednostavno i dalje nevjerujem da vise nema jedne takve istinske institucije u svakom smislu

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
koja samo praznina nasta u meni zivot ti ****
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zion mi ne izgleda nimalo dominantno koliko su ga prikazivali. Pa ne moze izdominirati protiv Theisa, sta ocekivati protiv nekih nabijenih crnaca? Previse mi jednodimenzionalno izgleda, primi loptu, zabi glavu u parket i bullyball, ali koliko gresaka cim ga udvoje...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e sjebada
Dallas Mavericks owner Mark Cuban: "Our organization has decided that the number 24 will never again be worn by a Dallas Maverick.”
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.