opet lazes poceli su ih tuci jednnog kad je gurno zastitara, drugog sa brojem 10 na dresu kad je gurno kornjacu, ostale samo kad su izlijtali iz kolone... sve ste prvi poceliMarin je napisao/la:U prenosu utakmice je pisalo nešto ovako :
"Specijalci izbacuju Ultrase zbog nacionalističkog skandiranja, nije provjereno ali se pretpostavlja da je zbog toga "
Na izvještaju s utakmice, ni jedne slike Ultrasa, niti se spominje smiješno dosuđeni penal za Želju. Koliko se samo prošle godine pričalo o utakmici Zrinjski - Sarajevo i koliki je pritisak vršen pa nikom ništa!?!?! Ovakvih je primjere desetine.
Ovdje je većini šahovnica fašističko obilježje iako je ima u mnogim federalnim i državnim istitucijama i obilježjima. Čitav svijet je osudio komunizam i nejgove zločine, i još se samo kod nas i u sj. Korejito slavi i podržava. Ovdje je fašizam i kad netko navija za Hrvatsku i još mnogo, mnogo toga....
Postoji snimka na kojoj se samo čuje kako se j_e_b_e ustaška majka Ultrasima i kako stadion svršava na to. Hoće li Sarajevski MUP i na to reagirati i hoće li ispendrečiti i kazniti one koji su to pjevali? Hoćete li Vi prozvati MUP zbog toga ili će i dalje vrijediti dvostruku aršini?
Vidi se na snimci kako policija mlati Ultrase po redu i bez nekog očitog razloga...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Marin je napisao/la:U prenosu utakmice je pisalo nešto ovako :
"Specijalci izbacuju Ultrase zbog nacionalističkog skandiranja, nije provjereno ali se pretpostavlja da je zbog toga "
Na izvještaju s utakmice, ni jedne slike Ultrasa, niti se spominje smiješno dosuđeni penal za Želju. Koliko se samo prošle godine pričalo o utakmici Zrinjski - Sarajevo i koliki je pritisak vršen pa nikom ništa!?!?! Ovakvih je primjere desetine.
Ovdje je većini šahovnica fašističko obilježje iako je ima u mnogim federalnim i državnim istitucijama i obilježjima. Čitav svijet je osudio komunizam i nejgove zločine, i još se samo kod nas i u sj. Korejito slavi i podržava. Ovdje je fašizam i kad netko navija za Hrvatsku i još mnogo, mnogo toga....
Postoji snimka na kojoj se samo čuje kako se j_e_b_e ustaška majka Ultrasima i kako stadion svršava na to. Hoće li Sarajevski MUP i na to reagirati i hoće li ispendrečiti i kazniti one koji su to pjevali? Hoćete li Vi prozvati MUP zbog toga ili će i dalje vrijediti dvostruku aršini?
Vidi se na snimci kako policija mlati Ultrase po redu i bez nekog očitog razloga...
Vidi, navijanje za Antu Pavelića i okupacionu vlast u Sarajevu za vrijeme 2. svjetskog rata, te uzvici "Mi smo ustaše" se teško može okarakterisati kao bilo šta drugo osim fašističko.
ili ćeš mi objasniti da Ante Pavelić nije fašista?
ako se to uzvikuje, šta će drugo pomisliti novinar nego da su zbog toga izbačeni. Iskreno, lično podržavam izbacivanje sa stadiona svakog ko pjeva o Paveliću, Hitleru, Draži ili handžar diviziji. ako ih nisu izbacili zbog toga, već zbog banalnosti kao što je baklja, onda sam iskreno razočaran. Ipak, sačekajmo neko zvanično saopštenje iz MUPa.
Ne uređujem fotogalerije, ali se nadam da slike osoba koji veličaju Pavelića nećeš nikad ni vidjet na ovom portalu. Ako Ultrasi žele promociju na sportskim portalima na utakmicama bi se trebali baviti sportom, a ne politikom i nacističkim kolaboratorima. Zašto bi SportSport.ba bio poligon sa kojeg će slati svoju političku poruku?
Na zadnjoj utakmici u Mostaru dečko sa ovog portala je davao izvještaj sa utakmice i ono baš je sjedio metar od mene. Slušalice u ušima i tako to. I sad kakva će mu hrabrost trebati da opet kucka po mobitelu poslije sinoćnjih blam izvještaja sa utakmice na grbavici ne mogu da pretpostavim.
"Pišaš uz vjetar",svi su u krivu samo su oni u pravu.Svi su "četnici","ustaše","cigani","seljaci"...samo su oni urbani,ful građani(istina porijeklom iz Plava,Gusinja,Rožaja,Pazara,Žepe,Trnova...)Marin je napisao/la:U prenosu utakmice je pisalo nešto ovako :
Tako da,okani se ćorava posla bar na ovom forumu

"Indija,Pakistan..."
Fino se vidjelo da policija nije dohvatila nijednog navijaca koji se drzao pravila i kretao u koloni,međutim bilo je onih balavaca koji su trcali po istoku i krenuli da se naguravaju sa policjom i zastitarima. Da ne spominjemo gadjanje bakljom prije pocetka nereda i velicanje fasizma
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
pa ako tebi smeta toliko ovaj forum siguran sam da ces naci sebi i tvojoj ogorcenoj braci hrvata jedan pristojan, "faco"soba 39 je napisao/la: "Pišaš uz vjetar",svi su u krivu samo su oni u pravu.Svi su "četnici","ustaše","cigani","seljaci"...samo su oni urbani,ful građani(istina porijeklom iz Plava,Gusinja,Rožaja,Pazara,Žepe,Trnova...)

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Da mi smeta ne bi ni učestvovao,samo iznosim svoje mišljenje ne vrijeđajući nikoga.I čekam... još 90 minSTEVIE je napisao/la:pa ako tebi smeta toliko ovaj forum siguran sam da ces naci sebi i tvojoj ogorcenoj braci hrvata jedan pristojan, "faco"soba 39 je napisao/la: "Pišaš uz vjetar",svi su u krivu samo su oni u pravu.Svi su "četnici","ustaše","cigani","seljaci"...samo su oni urbani,ful građani(istina porijeklom iz Plava,Gusinja,Rožaja,Pazara,Žepe,Trnova...)
"Indija,Pakistan..."
Ta utakmica se snimala, ako sam u pravu!
Zbog rasvjetljavanja ovog dogadjaja, isti snimak bi se trebao predati tv kucama, kako bi se prikazali kakvi su povici bili, da bi se poduzele odgovarajuce mjere, i da bi se prestalo koristenje sportskih terena u nekakve politicke ideje!
Ukoliko se obistine spekulacije, isti video uredak predati policijskim organima, i poduzeti mjere zabrane gostovanja za navedenu navijacku skupinu!
Dostaviti video uredak u klupske prostorije zrinjskog, te zatraziti da se oglase po tom pitanju!
Zbog rasvjetljavanja ovog dogadjaja, isti snimak bi se trebao predati tv kucama, kako bi se prikazali kakvi su povici bili, da bi se poduzele odgovarajuce mjere, i da bi se prestalo koristenje sportskih terena u nekakve politicke ideje!
Ukoliko se obistine spekulacije, isti video uredak predati policijskim organima, i poduzeti mjere zabrane gostovanja za navedenu navijacku skupinu!
Dostaviti video uredak u klupske prostorije zrinjskog, te zatraziti da se oglase po tom pitanju!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mozak ti prokuvaoMOZAK je napisao/la:Ta utakmica se snimala, ako sam u pravu!

Rekao sam ako se obistine te tvrdnje!toni13 je napisao/la:Mozak ti prokuvaoMOZAK je napisao/la:Ta utakmica se snimala, ako sam u pravu!
Zar nisam upravu kada kazem da bi se taj snimak trebao staviti na sunce, pa da se rascisti je u kriv.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Cipelarenje ljudi koji ne pružaju otpor i koji se ne brane je kazneno dijelo. Pa vidi na snimci je li bilo tog. Sramota od grada koji se hoće da nazove glavni grad države, nije to ni selo a kamoli grad. Uostalom srajevom vladaju sandžaklije i kriminalci a crna hronika svaki dan je dokaz za to.
Pa ti jarane kao da nikad nisi isao na gostovanja!toni13 je napisao/la:Cipelarenje ljudi koji ne pružaju otpor i koji se ne brane je kazneno dijelo. Pa vidi na snimci je li bilo tog. Sramota od grada koji se hoće da nazove glavni grad države, nije to ni selo a kamoli grad. Uostalom srajevom vladaju sandžaklije i kriminalci a crna hronika svaki dan je dokaz za to.
Kad neko napravi belaj, svi su krivi, takve su ti kornjace!
Ono sinoc nije nikakav degenek, koji udarac u straznjicu je nagrada!
Najgore kad te scepaju cetvorica, pa de pendrece po ledjima, i zavrsis u marici, a ne u autobusima koliko sam mogao primjetiti!
Sarajevo jeste glavni grad, nema se tu sta htjet
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 25 avg 2011, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je Sarajevo selo onda je tvoj Mostar jedna kraca ulica od 2-3 kuce...toni13 je napisao/la:Cipelarenje ljudi koji ne pružaju otpor i koji se ne brane je kazneno dijelo. Pa vidi na snimci je li bilo tog. Sramota od grada koji se hoće da nazove glavni grad države, nije to ni selo a kamoli grad. Uostalom srajevom vladaju sandžaklije i kriminalci a crna hronika svaki dan je dokaz za to.
Samo jedna opstina u Sarajevu je duplo veca od Mostara... toliko o selu i selima...
Ko vlada Sarajevom tebe ne treba zanimati jer ne zivis u istom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HŠK Zrinjski u svojoj povijesti nije odigrao kukavičkije utakmicu na Grbavici. Utakmica je sa produžecima iz prvog i drugog poluvremena trajala 97 minuta. U tom periodu Zrinjski je proveo maksimalno, ponavljam maksimalno 10-tak minuta na polovici Želje, ali im je i to bilo dovoljno da postignu tri neodbranjiva gola.
Prvi gol je dat nakon diskutabilnog faula (igrač stoji i širi ruke i sudija mu svira fauk). Drugi gol Stoper Želje ispred svog šesneasterca dodaje loptu igračima Zrinjskog i dajete, također lijep i neodbranjiv gol. Kod trećeg gola stoper Želje, također ispred šesnaesterca, je u ulozi asistenta i dajete neodbranjiv gol. Tokom 97 minuta nijednom Zrinjski nije pokušao napasti ili uputiti bilo kakav udarac prema 68 metara širokom golu-gol-autu. To je bilo sve od Zrinjskog, a ipak dovoljno za tri gola.
Penal ne bi bio da igrač Zrinjskog nije povukao Savića za dres u trenutku kada je trebao šutati glavom na gol. Dobro pregledajte snimak i gledajte šta igrač Zrinjskog radi dok se Savić sprema da skoči.
Navijači Zrinjskog, dobili što su i tražili. Ovo nije prvi put da ti isti navijači veličaju ustašstvo, Pavelića, a ranijih godina i Musolinija. Uz to su još uspjeli zapaljenom bakljom pogoditi i jednog specijalca. meni fašizam ne treba, a kome treba, da Bog da mu u kući bio.
Jošjednpm ponavljam Zrinjski nikada nije odigrao lošiju utakmicu, vjerovatno od postanka, a da je pritom postigao tri gola u gostima.
Prvi gol je dat nakon diskutabilnog faula (igrač stoji i širi ruke i sudija mu svira fauk). Drugi gol Stoper Želje ispred svog šesneasterca dodaje loptu igračima Zrinjskog i dajete, također lijep i neodbranjiv gol. Kod trećeg gola stoper Želje, također ispred šesnaesterca, je u ulozi asistenta i dajete neodbranjiv gol. Tokom 97 minuta nijednom Zrinjski nije pokušao napasti ili uputiti bilo kakav udarac prema 68 metara širokom golu-gol-autu. To je bilo sve od Zrinjskog, a ipak dovoljno za tri gola.
Penal ne bi bio da igrač Zrinjskog nije povukao Savića za dres u trenutku kada je trebao šutati glavom na gol. Dobro pregledajte snimak i gledajte šta igrač Zrinjskog radi dok se Savić sprema da skoči.
Navijači Zrinjskog, dobili što su i tražili. Ovo nije prvi put da ti isti navijači veličaju ustašstvo, Pavelića, a ranijih godina i Musolinija. Uz to su još uspjeli zapaljenom bakljom pogoditi i jednog specijalca. meni fašizam ne treba, a kome treba, da Bog da mu u kući bio.
Jošjednpm ponavljam Zrinjski nikada nije odigrao lošiju utakmicu, vjerovatno od postanka, a da je pritom postigao tri gola u gostima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako su samo drski zrinjevci. Dali tri gola a loše igrali. A tek navijači što su loši.
Jedino željo je super odigrao uz pomoć sudaca, policije medija ali džaba kad je zrinjski loš.
Da je još malo lošiji bio možda bi željo i pobijedio.
Jedino željo je super odigrao uz pomoć sudaca, policije medija ali džaba kad je zrinjski loš.

toni13 je napisao/la:Kako su samo drski zrinjevci. Dali tri gola a loše igrali. A tek navijači što su loši.
Decko,ajde oladi.....naporan si al plaho
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
-
- Kontakt:
jao kako male curice placu a do juce davali podrsku ubicama iz Sirokog,koji su ubijali ljude,pa sto tu policiju niste spomenuli imas malo zesce klipove od vaseg pa pogledaj,inace znamo mi najbolje kako nasa murija bije nama je to svakodnevnica na utakmicama dok vama curicama je to haos,katastrofa a ako niste naucili onda sad znate,dok su specijalci nasi tu nema pjevanja tih pjesmica i sl. nacionalistickih provociranja jer nasi odvaljuju bubrege ivama i nama i bilo kome drugom ko im nije po volji,i ULTRAS sramota je napolju da govorite policiji, nemoj molim te mene ja nisam pjevao nista haha
Fina Gradska sarajevska raja
Zanimljivo je sto se navijaci/simpatizeri Zrinjskog javljaju da diskutuju o svemu osim o jednoj stvari - o velicanju An*e Pa***ica 

ubuduce da znate da u Sarajevu nema velicanaj ustas.a i cetnik.a to mozete kuci a ovdje sigurno ne 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ma ugostit cemo i mi vas na isti nacin i gotova stvar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.