Najeftinije ti je sa nekim Share odradi pa te ispadne u pola cijenescorpy je napisao/la:Kako se moze najjeftinije nabavit PUBG za PS4?
Da li igraci sa konsole igraju zajedno sa onim na PC?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne igraju zajedno.scorpy je napisao/la:Kako se moze najjeftinije nabavit PUBG za PS4?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
imas rocket league gdje igraju svi zajedno 
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igrati igre kao Pubg na ps4 ili xbox

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Od sutra Vampyr se prži, vratove drži
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja zavrsio gta v i poceo greedfall
MElloo je napisao/la:Ja zavrsio gta v i poceo greedfall
Ja sam je planirao na zimu kad se bude imalo fino vremena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma gta v sam Odma Cim sam ps4 uzeo odigrao i onako ne znam vise sam ocekivaoMElloo je napisao/la:Ja zavrsio gta v i poceo greedfall
Batmana upalio, pocetak ko film, za sad se cini super igra, jest da sam cesto spiderman ali nema veze
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Igra li ko BF1 online, ima li igraca?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li puno ovih cheatera na konsolama kao sto ih ima na pc ili mobile ?harden je napisao/la:Ne igraju zajedno.scorpy je napisao/la:Kako se moze najjeftinije nabavit PUBG za PS4?
- Nail for Real
- Kontakt:
Igra li ko od vas LOTRO
?
Ja poceo prije dvije godine, totalna zaraza...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja sam se jednom polomio s lotra.Nail for Real je napisao/la:Igra li ko od vas LOTRO?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da,definitivno nisu za igru.Heller je napisao/la:Ja sam se jednom polomio s lotra.Nail for Real je napisao/la:Igra li ko od vas LOTRO?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Heller je napisao/la:Ja sam se jednom polomio s lotra.Nail for Real je napisao/la:Igra li ko od vas LOTRO?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sinoć upalio CIV 6, nisam se ni okrenuo, prošlo 200 poteza. Na kraju nisam sačuvao jer mi se laptop restartirao radi updejta. Ali nije strašno s obzirom da sam se većinom samo prisjećao mehanika s obzirom na to da nisam igrao dosta dugo.
Imal još kakva strategija da se baci, nešto. Samo da nije od Paradoxa, tri godine učiš igrati. CK2 još nisam uspio pohvatati, a onu drugu ne smijem ni pokušati. Igrao sam Stronghold, Rise of Nations i sl.
Imal još kakva strategija da se baci, nešto. Samo da nije od Paradoxa, tri godine učiš igrati. CK2 još nisam uspio pohvatati, a onu drugu ne smijem ni pokušati. Igrao sam Stronghold, Rise of Nations i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta fali europa universalis?
Igral ko yu- gi- oh legacy of the duelist? Ima steamfix, pa možemo online ako neko hoće da ga poderem.
Igral ko yu- gi- oh legacy of the duelist? Ima steamfix, pa možemo online ako neko hoće da ga poderem.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Simplicitnosti, nemam baš vremena za toliki learning curve.TonySosa je napisao/la:Šta fali europa universalis?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam civ 5 znao igrati danima bez prestanka, civ 6 me nekako nije zakovao za pc. Igrao par sati i vise nikad nisam upalio.Otelo je napisao/la:Sinoć upalio CIV 6, nisam se ni okrenuo, prošlo 200 poteza. Na kraju nisam sačuvao jer mi se laptop restartirao radi updejta. Ali nije strašno s obzirom da sam se većinom samo prisjećao mehanika s obzirom na to da nisam igrao dosta dugo.
eu4 > sve ikad
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.