Ako dodje kad do toga, obecajem da cu ti besplatno raditi u kampanji

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ali onda ce nam se Amrina pudlica naljutit.Urbinato je napisao/la:Želim da se Asmiru da kapitenska traka.
Misljenja sam da mu je Arsenal puno bolja opcija.Unofficialpage je napisao/la:Real Madrid i Arsenal žele u svojim redovima Begovića. Momak zaslužuje da igra u nekom velikom klubu!
Zato što je Stoke svjestan kakvog dragulja na golu ima i svaki prelazni rok su uvijek tražili više para nego što vrijedi ( ne u smislu kvalitete) nego ako mu je bila tržišna cijena 15M Stoke bi rekao hoćemo 25. Zato su mnogi odustali, ali prethodne sezone i na SP gdje je pokazao svoj kvalitet i doprinos timu svojim odbranama teško da će ga zadržati.Evil Genius II je napisao/la:nikada mi nece biti jasno kako se razni anonimusi od golmana prodaju u velike (vece) klubove, a ova ljudeskara iz sezone u sezonu ostaje u stokeu
Moguće je da u nekom narednom periodu Stoke ipak pristane na prodaju Begovića, jer su oni prošle sezone doveli Butlanda, koji je najveći golmanski potencijal kod Engleza. Znači, ako dođe prava ponuda, mislim da bi ga mogli pustit, ako ne ove, onda sljedeće sezone. Mislim da neće biti kasno ni sljedeće sezone.Janez je napisao/la:Zato što je Stoke svjestan kakvog dragulja na golu ima i svaki prelazni rok su uvijek tražili više para nego što vrijedi ( ne u smislu kvalitete) nego ako mu je bila tržišna cijena 15M Stoke bi rekao hoćemo 25. Zato su mnogi odustali, ali prethodne sezone i na SP gdje je pokazao svoj kvalitet i doprinos timu svojim odbranama teško da će ga zadržati.Evil Genius II je napisao/la:nikada mi nece biti jasno kako se razni anonimusi od golmana prodaju u velike (vece) klubove, a ova ljudeskara iz sezone u sezonu ostaje u stokeu
Ne može se za Real navijat, navijam za Begovića.admir1991 je napisao/la:Valja navijati za real.........
Consigliere je napisao/la:Navijam za Madrid, ali radije bi ga gled'o na golu Stokea nego na klupi Reala...