Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Di Francesco odlazi. Edin prakticno sam izbacio Barcelonu, i onda ga klupira protiv SPAL-a da bi tamo nekog Schicka gurao. Odron. Da je Edin igrao, dao bi danas Hattrick minimum.
Goalgetter je napisao/la:Di Francesco odlazi. Edin prakticno sam izbacio Barcelonu, i onda ga klupira protiv SPAL-a da bi tamo nekog Schicka gurao. Odron. Da je Edin igrao, dao bi danas Hattrick minimum.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
to su ovi s Pala kriviDado je napisao/la:Ma jah , hebo Liverpool i LP. Neka se dokazuje i slomi nogu protiv Spala.
Zarathustra
Edine, u Milan pod hitno ! Dosta je bilo vise diktatora Di Franceska, zar dijamantu treba odmor? Puj
Pakuj kofere Edine i idi tamo gdje te cijene. Protiv SPAL-a nije dobio ni minute ... 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad nikom nisam reko da je Srbin Di Frančesko 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Fakat, nije dobio minute protiv tamo nekog Spala
Da je Hrvat, garantujem da bi dobio barem poluvrijeme...tako je to kad mi nemamo jednog Zdravka Mamica!
Ma mozda Dzeko jednostavno nema kvalitet, trebamo se mi s tim pomiriti.

Da je Hrvat, garantujem da bi dobio barem poluvrijeme...tako je to kad mi nemamo jednog Zdravka Mamica!
Ma mozda Dzeko jednostavno nema kvalitet, trebamo se mi s tim pomiriti.
Ma dje ste pametnjakovici j*ebel se sta
Sramota stvarno da protiv velikog Spala nije dobio minute, yebo Liverpool.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nije ni za klupe, pa realno.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Oprosti se, imamo Kodru
Dobro ste se napisali danas, neocekivano puno zafrkancije 
Sta kaze EDF jucer na pitanje hoce li Edin poceti od prve ninute protiv SPAL-a? - nesto tipa pricat cu s Dzekom i vidjeti sta on misli o tome?!
Tito!

Sta kaze EDF jucer na pitanje hoce li Edin poceti od prve ninute protiv SPAL-a? - nesto tipa pricat cu s Dzekom i vidjeti sta on misli o tome?!
Tito!
- Goalgetter
- Kontakt:
Babuka je u aktualnom Champions League Magazinu 

Nije moguce da su se neki ljudi ozbiljno zalili sto Edin nije igrao protiv mrtvog Spala, a igraju jednu od najbitnijih utakmica u utorak.
Da je igrao, i povrijedio se, svi bi Di Francesku redali mater.

Sto nije onda Radju i Manolasa odmorio?! EDF je ponovo pokazao nepostovanje prema Dzeki i to se jasno mora istaci.
Edine, napusti nezahvalnike!
Edine, napusti nezahvalnike!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Opusti se, nije ovo facebook da svakakvi djedovi komentarišu članak, samo na osnovu naslova.mire96 je napisao/la:Nije moguce da su se neki ljudi ozbiljno zalili sto Edin nije igrao protiv mrtvog Spala, a igraju jednu od najbitnijih utakmica u utorak.Da je igrao, i povrijedio se, svi bi Di Francesku redali mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.