Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
AgresivnoDjubre je napisao/la:U Zenici se vec formira red za karte.
Inace,ako neko hoce zapad nek se javi na pp![]()
ko upaljachilmo je napisao/la:Ljudi, kakvih iskustava imate sa Renault Clio-m 2000/01/02 proizvodnja!
Ti bas ne znas uzivati.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne bih dao 40 km pa da mi famlija komplet igra, kakvi levati mogu bacati pare na repku kad za manje pare meni bolje bude ispred TV-a
Ukinut odma ocam', nema mi ga mržeg.Dex je napisao/la: Ma s njemačkog ba i treba ić, najretardiraniji predmet, još govore treba više nego engleski
ni meniBrrrm je napisao/la:Ukinut odma ocam', nema mi ga mržeg.Dex je napisao/la: Ma s njemačkog ba i treba ić, najretardiraniji predmet, još govore treba više nego engleski
Sto majke ti?Devil je napisao/la:Ti bas ne znas uzivati.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne bih dao 40 km pa da mi famlija komplet igra, kakvi levati mogu bacati pare na repku kad za manje pare meni bolje bude ispred TV-a![]()
Dushi_Rob je napisao/la:Ima li ko bucice na prodaju, nek se javi na pp isplata odmah
svi mrze njemacki hahaahahaBrrrm je napisao/la:Ukinut odma ocam', nema mi ga mržeg.Dex je napisao/la: Ma s njemačkog ba i treba ić, najretardiraniji predmet, još govore treba više nego engleski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.