Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Uh yebote. Hvala Bogu, nova teska, ali vrijedna pobjeda. GAZI!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Man of the match - DDG! Svaka čast, nakon par lošijih utakmica, dođe ova majstorija
Radamel Falcao - napokon gol, drago mu je i ovaj pogled prilikom zadnje akcije Evertona govori koliko mu znači ovo sve. Osim gola, spasio je sa gol linije čist gol
Sada slijedi smorna pauza sa repkama, ali dobro će nam doći. Povrijeđeni igrači bi se mogli oporaviti, makar Jones i Carrick i nadam se Herrera. Nadam se također da Shaw-u nije ništa ozbiljnije inače smo baksuzi univerzuma.
GGMU!

Radamel Falcao - napokon gol, drago mu je i ovaj pogled prilikom zadnje akcije Evertona govori koliko mu znači ovo sve. Osim gola, spasio je sa gol linije čist gol

Sada slijedi smorna pauza sa repkama, ali dobro će nam doći. Povrijeđeni igrači bi se mogli oporaviti, makar Jones i Carrick i nadam se Herrera. Nadam se također da Shaw-u nije ništa ozbiljnije inače smo baksuzi univerzuma.
GGMU!
DAVID DE GEA
dovoljno
Dvije ogromne pobjede, nismo ni svjesni koliko su ove dvije tekme protiv WHa i Evertona VAZNE. Uvezale su se dvije pobjede, i to je najbitnije. Molim boga da je sa Shawom sve OK, danas je odigrao perfektno, i onaj klizeci kod penala je bio cist ali sudija je zajebao.
Di Maria po svoj logici igrac utakmice, gol i asistencija. Kako samo OT "ozivi" kada on primi loptu, da ne povjerujes, od Ronalda ono nisam vidio.
Blinda moram opet hvaliti, pogotovo zbog igre u prvom dijelu, odlicno. Persie i Mata danas nisu bili na nivou, oni mogu dosta bolje od ovog danas. Odbrana opet slabiji dio ekipe, tacnije stoperski dvojac. Rojo ima kvaliteta ali je uzas ovo sto nam se desava sa povredama.
Tigar zabio za pobjedu, danas je jednostavno morao dati gol. Milina ga je gledati kako se raduje, kao da sam ga ja dao, tako mi je bilo.
Dali treba nesto reci za De Geu? Mimo onih crnih ogromnih slova gore. Nema potrebe, bravo majstorcino.
United ce me sigurno kad-tad kostati zivota, ovakvih meceva pod SAFom je bila tona, sada se nastavlja sa LvG-om. Nervoza na zabrinjavajuce visokom nivou cijelih 90 minuta ali onda fenomenalan osjecaj kada dobijes, pistaljku na kraju kada cujem tacno mi dodje da skocim, probijem plafon glavom i uletim komisiji na kafu.
dovoljno
Dvije ogromne pobjede, nismo ni svjesni koliko su ove dvije tekme protiv WHa i Evertona VAZNE. Uvezale su se dvije pobjede, i to je najbitnije. Molim boga da je sa Shawom sve OK, danas je odigrao perfektno, i onaj klizeci kod penala je bio cist ali sudija je zajebao.
Di Maria po svoj logici igrac utakmice, gol i asistencija. Kako samo OT "ozivi" kada on primi loptu, da ne povjerujes, od Ronalda ono nisam vidio.
Blinda moram opet hvaliti, pogotovo zbog igre u prvom dijelu, odlicno. Persie i Mata danas nisu bili na nivou, oni mogu dosta bolje od ovog danas. Odbrana opet slabiji dio ekipe, tacnije stoperski dvojac. Rojo ima kvaliteta ali je uzas ovo sto nam se desava sa povredama.
Tigar zabio za pobjedu, danas je jednostavno morao dati gol. Milina ga je gledati kako se raduje, kao da sam ga ja dao, tako mi je bilo.
Dali treba nesto reci za De Geu? Mimo onih crnih ogromnih slova gore. Nema potrebe, bravo majstorcino.
United ce me sigurno kad-tad kostati zivota, ovakvih meceva pod SAFom je bila tona, sada se nastavlja sa LvG-om. Nervoza na zabrinjavajuce visokom nivou cijelih 90 minuta ali onda fenomenalan osjecaj kada dobijes, pistaljku na kraju kada cujem tacno mi dodje da skocim, probijem plafon glavom i uletim komisiji na kafu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
probijem plafon glavom i uletim komsinici na kafu

- Ed Woodward for Prime Minister !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Odlično. Vrlo važna pobjeda. Eto Uniteda u top 4.
Prošla reprezentativna pauza je dobro došla, ali se nadam da će nakon ove biti još bolje što se povreda/oporavaka tiče. Nadam se da će se nakon ove moći računat na (barem) 90% najjače postave.

Prošla reprezentativna pauza je dobro došla, ali se nadam da će nakon ove biti još bolje što se povreda/oporavaka tiče. Nadam se da će se nakon ove moći računat na (barem) 90% najjače postave.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Uh teška pobjeda, iako se davno trebala osigurati. Nije to nimalo loše bilo, šteta što se moralo strepiti do zadnje minute ...
-
- Kontakt:
Nakon svega ja se samo pitam jedno?do kad ce ovo moje srce izdrzavati ovoliki stres,uskoro opsirniji kom.dok malo dodjem sebi pozz
De Gea... 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Huh, kakvo olakšanje. De gea general pravi. A još Falcao zabi za vodstvo, pa nevjerovatno. Kad se vrate Rooney, Herrera, i Jones, sa mogućnostima defanzivnih izmjena (Carrick, Flecther, Blacket i ako još neko ima
) stanje na pred kraj utakmica bi trebalo da bude još mirnije (u slučaju da vodimo kao danas) i bez nervoze kakvu viđamo zadnjih par utakmica..
GGMU

GGMU
-
- Kontakt:
De Gea toliko sam te zavolio ne rad ove tekme,vec od kako si stigao,bude tu i kritika nije to licemjerstvo vec ono iz razloga sto znam da mozes bit top jedinica na svijetu.znam da ovo nikad neces procitat,al volim te skoro pa ko Rooneya,koji je danas toliko falio.Ovo je United kad fali bruku standardnih igracs mi dobijemo,tako smo i protiw. Cekicara,vratit ce Lvg opet onu jaku psihu u igrace onaj mentalitet pobjednicki,i kapa dole za ovo forsiranje. Mladica oploditelju iz Holandije*ggmuu
Odlična partija BlindaDaley Blind game by numbers:
44 passes
88% pass accuracy
100% aerial duels won
2 interceptions

Falcao postiže u pravo vrijeme, bit' će još bolji poslije ove pauze koja će nam valjda dobro doći, da se vrate neki bitni igrači.
I Mata isto tako asistira nakon dugo vremena, valjda i on zapne sad kad ima priliku...
ali...

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Dajte gif savea
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Zadnjih 10 min se nije smjelo povuci onako duboko, mada je povreda Shawa unijela dosta konfuzije nazad. Ipak 3b su najvaznija, valjda Jones i Carrick budu spremni za Chelsea, da ako nista pruzimo dostojan otpor

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odlicni momci danas, kod gola se tesko sta moglo... Povlacim sto sam rekao za Busilicu da nece faliti... zaista Mata ili nije u formi ili ne moze...koliko je prosjek godina zadnje linije???
Makar nakon pauze dolaze Stakleni Jones, Carrick nazad tako da Blind moze i na beka ako Shaw bude out... Smaling isto se vraca i moj novi miljenik Herrera
Makar nakon pauze dolaze Stakleni Jones, Carrick nazad tako da Blind moze i na beka ako Shaw bude out... Smaling isto se vraca i moj novi miljenik Herrera
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
Meni bi bilo nekako zao Blinda dirat sa ove pozicije,i ako narqvno odlicno igra beka.No opet ,ako Shawa ne bude moze i Blacket tu odigrat.Naravno kad Budu tu Herrera i Kapiten,mnogo manje se osjete neki drugi igraci koji fale.Al ova odbrana sa ovakvim bekovima kakvi su Rafael i Shaw,te abd Jonsom i Rojom nije ni malo naivna kad se uigra tesko ce se primat golovi,uzmemo li u obzir astonomski napad,nesto slicno Barci prije par god,dok su mljeli sasvim je svejedno nekad bilo ko ce bit stoper s obzirom kako su sredina i napad bili dominantni.Pobjeda tesky ide sad pahza pa da pojedemo taj Wba i sa tri zaredom docekamo vjerovatno prvaka lige za ovu sezonu.Ono sto mi se svidja najvise sto smo se oslobodili dosta igraca,a opet cemo imati potrebnu sirinu kad se svi vrate.takodje Valencia mi je danas bio odlican.
Evo nas u top 4 nakon ovog kola.
Sada WBA na strani nakon pauze, i to u ponn u 21h, **** ih termin. Onda dolazi Chelsea na OT pa idemo Cityu. Dosta **** raspored. Nadam se da cemo i nakon ove 3 tekme drzati prikljucak za Ligom prvaka, to bi bila velika stvar za samu ekipu. Valjda se Ander i Jones vrate brzo, neko je pisao da bi mogli biti spremni za WBA na strani.

Sada WBA na strani nakon pauze, i to u ponn u 21h, **** ih termin. Onda dolazi Chelsea na OT pa idemo Cityu. Dosta **** raspored. Nadam se da cemo i nakon ove 3 tekme drzati prikljucak za Ligom prvaka, to bi bila velika stvar za samu ekipu. Valjda se Ander i Jones vrate brzo, neko je pisao da bi mogli biti spremni za WBA na strani.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC

Vidi Roja i golotinje

Koja rupetina u odbrani Junajteda. Da je makar ostao Ferdinand.
Vidica se nije trebalo prodati, al eto....
Roho je odlican prema naprijed, ali je kao stoper vise nego neodgovoran. Prosto ne razmislja kao stoper, ispada bezveze. Lik je klasicni bek.
Kod gola Evertona Roha i onog novog malog ni na mapi. Na stoperskim pozicijama Rafael i So. Neverovatno.
Blind statira u defanzivi, prilicno tanko....
Di Marija nastavlja tamo gdje je stao u Realu sto je izvrsno. Valensia - standardno.
Mata - odlazi. I kazu, oko Mate graditi igru.
RVP nije u formi, ali se ne sikiram za njega. Isto vazi i za Falkaa. Igra malo drugaciju ulogu nego inace, izlaci se i trazi loptu. Na to nije navikao, ali valjda hoce.
Mislim da ce to biti bolje kada se vrate Herera i Kerik. Treba ovoj ekipi igrac poput Kerika.
I da, De Gea.

Roho je odlican prema naprijed, ali je kao stoper vise nego neodgovoran. Prosto ne razmislja kao stoper, ispada bezveze. Lik je klasicni bek.
Kod gola Evertona Roha i onog novog malog ni na mapi. Na stoperskim pozicijama Rafael i So. Neverovatno.

Blind statira u defanzivi, prilicno tanko....
Di Marija nastavlja tamo gdje je stao u Realu sto je izvrsno. Valensia - standardno.
Mata - odlazi. I kazu, oko Mate graditi igru.

RVP nije u formi, ali se ne sikiram za njega. Isto vazi i za Falkaa. Igra malo drugaciju ulogu nego inace, izlaci se i trazi loptu. Na to nije navikao, ali valjda hoce.
Mislim da ce to biti bolje kada se vrate Herera i Kerik. Treba ovoj ekipi igrac poput Kerika.
I da, De Gea.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Van Gaal rekao,ne igramo dobro,ali smo cetvrti,sta bi tek bilo kada bi igrali dobro..
De Gea - heroj!
Rojo - kao sto su rekli,nije toliko los,al ne razmislja previse,par puta bezglavo izlijece naprijed i ostavlja prostora previse..
McNair - solidan nastup,nisam vidio neke vece greske,ne moze se od njega ocekivati da bude nosilac igra u odbrani..
Shaw - kao sto je rekao komentator,malo neodgovorno je ostavio Hibberta bio,ali onaj start je bio čist,nije ono trebao biti penal..I kod Gola,vidio sam da je on bio najblizi Naismithu,ali ne znam koji je njegov zadatak bio,i ko je zapravo Naismitha trebao cuvati i da li je on zapravo kriv za taj gol,ali nadam se da povreda nije ozbiljna,buducnost kluba sigurno,par odlicnih poteza prema naprijed..
Rafael - odličan je bio..
Blind - jako dobar,ali na kraju izgubio snagu,kao i vecina ekipe,ali nemam nekih zamjerki,poprilicno sam zadovoljan njegovom igrom otkako je dosao u United,dosta bolja opcija od Fletchera..
Valencia - koliko god limitiran bio,ova pozicija bi mu mogla odgovarati,jak na nogama,brz,i par puta je dosta dobro odradio posao na sredini terena i izasao jako fino sa loptom,uglavnom,bolje mi igra ovdje,nego kada je klasicno krilo.
Di Maria - sta reci?
Persie - par finih poteza,ali i dalje nedovoljno od njega,malo sam mu zamjerio kad je bio u offsideu,i kad je DI Marii uzeo loptu,bez potrebe..
Falcao - trudi se,jako solidan,dosta vise nekako ucestvuje u igri od Persija,samo se ispromasivao danas posteno,ali ipak je odlucio utakmicu,i spasio je gol,iako nisam siguran da li je ono islo u okvir,al kako god,jedva cekam da ga vidim u sljedecim tekmama..
Mata - poprilicno nevidljiv,imao je asistenciju,ali i dalje mislim da je Rooney dosta bolja opcija tu,pa cak mozda i Januzaj,ali taj sumnjam da ce brzo zaigrati na toj poziciji..Eto,ima jos prilike da se dokaze dok nema bušilice..

De Gea - heroj!
Rojo - kao sto su rekli,nije toliko los,al ne razmislja previse,par puta bezglavo izlijece naprijed i ostavlja prostora previse..
McNair - solidan nastup,nisam vidio neke vece greske,ne moze se od njega ocekivati da bude nosilac igra u odbrani..
Shaw - kao sto je rekao komentator,malo neodgovorno je ostavio Hibberta bio,ali onaj start je bio čist,nije ono trebao biti penal..I kod Gola,vidio sam da je on bio najblizi Naismithu,ali ne znam koji je njegov zadatak bio,i ko je zapravo Naismitha trebao cuvati i da li je on zapravo kriv za taj gol,ali nadam se da povreda nije ozbiljna,buducnost kluba sigurno,par odlicnih poteza prema naprijed..
Rafael - odličan je bio..
Blind - jako dobar,ali na kraju izgubio snagu,kao i vecina ekipe,ali nemam nekih zamjerki,poprilicno sam zadovoljan njegovom igrom otkako je dosao u United,dosta bolja opcija od Fletchera..
Valencia - koliko god limitiran bio,ova pozicija bi mu mogla odgovarati,jak na nogama,brz,i par puta je dosta dobro odradio posao na sredini terena i izasao jako fino sa loptom,uglavnom,bolje mi igra ovdje,nego kada je klasicno krilo.
Di Maria - sta reci?
Persie - par finih poteza,ali i dalje nedovoljno od njega,malo sam mu zamjerio kad je bio u offsideu,i kad je DI Marii uzeo loptu,bez potrebe..
Falcao - trudi se,jako solidan,dosta vise nekako ucestvuje u igri od Persija,samo se ispromasivao danas posteno,ali ipak je odlucio utakmicu,i spasio je gol,iako nisam siguran da li je ono islo u okvir,al kako god,jedva cekam da ga vidim u sljedecim tekmama..
Mata - poprilicno nevidljiv,imao je asistenciju,ali i dalje mislim da je Rooney dosta bolja opcija tu,pa cak mozda i Januzaj,ali taj sumnjam da ce brzo zaigrati na toj poziciji..Eto,ima jos prilike da se dokaze dok nema bušilice..
-
- Kontakt:
Lijepo Nari e receno,kao i uvjek od tebe,medjutim Rojo citajuci kom navijaca Sportinga kazu da cesto zna u zaru uradit i glupost,ili preambiciozno istrcati,probat predriblat,ali da je u pravom smislu te rijeci panter,prevelik borac,decko koji je spreman izgi ut,ovde ga se malo kritikuje,ali ja mislim da ce sa Jonsom ciniti uskoro najbolji stoperski dvojac,mkzda grijesim,ali ova odbrana koja sad je nesigurna kad se uigra biti ce pravo zadovoljstvo gledati je.Moramo dobiti Wba,a u mecevima nakon njih sta Bog da.Mozda mec sa Rusima bude ko onaj Nizozemse Spanijom,Lvg je to,no ima do tad jos.GGMU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.