Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@ ElLOco hvala na odgovoru ipak cu Irvinga over odigrat
Semper Fidelis
Strava!inacefindecko je napisao/la:
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
hvala bevanda na prijedlogu ali odlucio sam ipak odigrati tri listica na svaki 50 kuna na svakom po dva nba igraca kvota malo preko 3 tako da ako 1 skinem na nuli sam prvi tiket e.beldsoe 15.5 over i k.irving 21.5 over ,drugi listic lillard 20.5 over i love 23.5 under, sta predlazete za treci tiket?
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam igr'o Cleveland over poeni i Portland - OKC over poeni.bruzma91 je napisao/la:hvala bevanda na prijedlogu ali odlucio sam ipak odigrati tri listica na svaki 50 kuna na svakom po dva nba igraca kvota malo preko 3 tako da ako 1 skinem na nuli sam prvi tiket e.beldsoe 15.5 over i k.irving 21.5 over ,drugi listic lillard 20.5 over i love 23.5 under, sta predlazete za treci tiket?
- Contentissimo
- Kontakt:
Waiters 14.5 overbruzma91 je napisao/la:hvala bevanda na prijedlogu ali odlucio sam ipak odigrati tri listica na svaki 50 kuna na svakom po dva nba igraca kvota malo preko 3 tako da ako 1 skinem na nuli sam prvi tiket e.beldsoe 15.5 over i k.irving 21.5 over ,drugi listic lillard 20.5 over i love 23.5 under, sta predlazete za treci tiket?
Horford 16.5 over
ja sam igrao ovu dvojicu
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Maradonaaa
- Kontakt:
Tacno je da Reddicka nema ali ne treba se zalijeteti jer je tu i Jamal Crawford koji je zadnje dvije zabio 20 i 31Believe je napisao/la:Ljudi,ko ima Paula u ponudi,mislim da treba trpati na njega.Negdje sam pročitao da Reddicka nema gotovo 2 mjeseca,a on je uzimao puno šuteva.Mora to neko nadoknaditi.
Plus Griffin
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa gledaj, analiza je na mjestu da ne trosim plaho rijeci na nju.Irving K. - Lawson T. duel koševa 1 @ 1.85
pitanje za doktora ovo sam nasao na jednom forumu a ja nemam ovu opciju pa me interesuje sta je bolje ovdje odigrat over na ovogprvog ili under na drugog?Bilo ko ko stavlja kosarku neka objasni... hvala.
Irving kuci suta 20 suteva, ima prosjek od 22 poena... Denver ne igra dobro odbranu a Irving u susretima protiv njih ima ukupni prosjek 24 poena.
Ali s druge strane u ekipu se vratio Bynum koji ce sigurno dati blizu 20 poena, Waiters koji je u feomenalnoj formi sto ipak znaci malo manje prostora za Irvinga.
S druge strane Lawson je u losoj formi trenutno, svakako je bolji kuci nego u gostima, timska kosarka tako da obje opcije su realne ali nose sa sobom i dozu rizika i nesigurnosti jer se radi o skakljivim marginama.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja bih dodao od sebe jedan par koji mi se onako svidja :
Atlanta-LC Clippers 203,5 under
J.J. Redick i M. Barnes nedostaju Clippersima, Teague + Korver mogu "obuzdati" Paula tako da je sasvim realno ocekivati susret u skladu sa brojevima i statistikom koju imaju Hawksi na svom parketu.
Atlanta je u nizu poraza ali su to uglavnom bili tijesni gostujuci porazi.
Clippersi ipak slove za ekipu koja znatno slabije igra na gostovanjima.
Hawks kuci: ubacuju 96.3 poena, 95.3 poena primaju
Hawks u gostima: ubacuju 100.5 poena, 102.9 primaju
ocekujem oko 200 poena
inace na njihovim susretima prosjecno pada 192.3 poena, zadnje 4 utakmice u Atlanti:
25.11.12, Atlanta Hawks - L.A. Clippers 104 : 93
25.04.12, Atlanta Hawks - L.A. Clippers 109 : 102
05.02.11, Atlanta Hawks - L.A. Clippers 101 : 100
04.02.10, Atlanta Hawks - L.A. Clippers 103 : 97
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nije ni proslu Reddick igrao pa Paul dao 17 meni se cini..Believe je napisao/la:Ljudi,ko ima Paula u ponudi,mislim da treba trpati na njega.Negdje sam pročitao da Reddicka nema gotovo 2 mjeseca,a on je uzimao puno šuteva.Mora to neko nadoknaditi.
Listic 1:
Howard -16,5 Vise
Umijece je imati ovakve fizicke predispozicije, a davati ovako malo poena kao sto Dwight daje..Asik je povrijedjen i to znaci jos koja minutica vise za Howarda, protiv smijesne odbrane ekipe Phoenixa ne bi trebao imati problema za lake poene, a ako ga u defanzivi namuci Plumlee i dovede u problem sa licnim greskama onda nek se prestane baviti kosarkom..Jednostavno nakon niza losijih partija, red je da Dwight odigra na svom nivou i da posjeti na stare dane, kada je sa pravom bio smatran legitimnim nasljednikom Shaq-a..
Bledsoe-15,5 Vise
Jednostavno zbog ovako niske margine, morao sam odigrti na Bledsoea, jeste da se skoro oporavio od povrede i da jos nije 100 % fit ali covjek je ove sezone na prosjeku skoro od 19 poena, a kladionice mu stavljaju granicu od 15,5 koseva i to u mecu protiv Houstona kojem je odbrana misaona imenica..Jednostavno uz nekih 15 ispaljenih lopti i koje slobodno bacanje, Bledsoe bi ovo lako trebao prebaciti
Irving-21,5 Vise
Irvinga definitivo izbjegavam igrati, ali veceras je prava prilika za njegov over..Njegovi Cavaliersi docekuju Denver, a tu ga ceka omaleni Lawson kojeg je Kyrie prosle godine castio sa 26 i 28 poena..Idealan protivnik, zadnjih par utakmica nesto losije odigrano , ne postoji bolja prilika za nesto bolju partiju Irvinga nego u vecerasnjem duelu protiv Nuggersa i veceras ga ocekujem na nekih 25 poena..
Listic 2:
Monroe -15,5 Vise
Sinoc u mecu protiv Miamia mi je donio novac iako je u prvom poluvremnu postigao samo 2 poena, nadam se da ce i veceras nastaviti u tom ritmu..Ekipa Detroita gostuje po mojoj skromnoj procjeni najlosijoj ekipi u ligi, Milwaukee Bucksima..Prije desetak dana i pored blowouta u duelu ove dvije ekipe Monroe je zabio 16 poena..Jednostavno u ekipi Milwaukee-a Monroea nema ko zaustaviti i on bi sa lakocom veceras trebao postici nama dovoljnih 16 poena
Holidy -14,5 vise
Povredom Davisa, Holiday vise ne mora svaki napad da gradi za Davisa, nego dobija vecu slobodu u napadu..Od zadnjih 6 meceva, 4 puta je prelazio ovu granicu, a jednom nije zbog blowouta..Veceras protiv Dallasa ocekujem jos jednu neizvjesnu utakmicu i mislim da Calderon nece imati rjesenja za Jrue-a koji ce veceras nadam se postici minimalno 15 poena...
Milwaukee- Detroit KP2
Kao sto sam rekao u analizi za Monroe-a, po mom misljenju Milwaukee je najlosija ekipa liga, Detroit je ove godine slozio sasvim solidan roster i sinoc su razvalili aktuelne prvake ekipu Miami Heat-a dok su Bucksi savladani protiv Celticsa koji ove godine tankiraju..Jednostavno ako igraci Detroita udju ozbiljnije u ovu utakmicu, nikakvih problema ne bi trebalo biti, plus je tu vrlo motivisani Jennings protiv svog bivseg kluba, koji ce sigurno odigrati jednu odlicnu utakmicu..
Houston - Phoenix KP1
Mislim da za ovaj par nije potrebna nikakva specijalna analiza, nakon iznenadjujuceg poraza protiv ekipe Utah Jazz, Rakete jednostavno moraju pobijediti ove godine iznenadjujuce dobru ekipu Phoenixa..Brada i Howard bi ovo trebali rutinski rijesiti u korist svoje ekipe..
SRETNO SVIMA
Listic 1:
Waiters 14,5 over
Igra u odlicnoj formi, mozda i najboljoj kod Clevelanda. njegova ekipa veceras docekuje Denver koji igra ofanzivno kosarku ne obaziruci se previse na defanzivu. Foye je slab defanzivac a Waiters da domacem parketu je na prosjeku od malo vise od 16p.
Griffin 21,5 over
Griffin ovu marginu nije prebacio vec neko vrijeme. njegovoj ekipi fali Reddick cijih 15tak poena po mecu se se rasporedit izmedju ostalih igraca. na gostovanju je na prosjeku od nesto malo vise od 22p i mislim da je vrijeme da napokon odigra dobru tekmu.
Parker 19,5
prosjek od prosle godine protiv vecerasnjeg protivnika mu je 22p. vec dvije utakmice nije prebacio ovu marginu ali mislim da ce veceras morat povuc vise zeli li njegova ekipa pobjedu.
Listic 2:
Love 23,5 over
igram ga kontra svih ovih undera ljudi koji su ga igrali i analiza kao da se radi o nekom amateru a ne o najboljoj cetvorci lige. vrijeme je da ponovo odigra dobru utakmicu a motiva mu nece nedostajati protiv jedne od najboljih momcadi lige.
Mayo 15,5 over
ponovo se vratio u odlicnu formu, zadnje dvije je bez problema prebacio ovu granicu a danas igraju protiv Detroita koji ne znaju sta znaci rijec odbrana. na domacem parketu je na prosjeku od 19p.
Teague 16,5 over
iako se vraca Korver, covjeka koji je na prosjeku od skoro 18p, kuci mu je prosjek 20p, i koji igra dosta dobro ove sezone cu igrati dok je god na ovoj granici. Horford i Milsap ce se hrvati i trositi u odbrani na Griffinu i Jordanu tako da bi Teague trebao povuci i veceras.
Listic 3:
Bledsoe 15,5 over
iako ga imam na listicu koji sam jos danas odigrao, ne mogu a da ne odigram ga na jos jednom listicu. jednostavno mi se ova margina cini premala. u drugim kladionicama granica mu je 17,5 i 18,5.
i ovdje sam ponovio Waitersa i Parkera dakle:
Waiters 14,5 over
Parker 19,5 over
Sretno svima!
Waiters 14,5 over
Igra u odlicnoj formi, mozda i najboljoj kod Clevelanda. njegova ekipa veceras docekuje Denver koji igra ofanzivno kosarku ne obaziruci se previse na defanzivu. Foye je slab defanzivac a Waiters da domacem parketu je na prosjeku od malo vise od 16p.
Griffin 21,5 over
Griffin ovu marginu nije prebacio vec neko vrijeme. njegovoj ekipi fali Reddick cijih 15tak poena po mecu se se rasporedit izmedju ostalih igraca. na gostovanju je na prosjeku od nesto malo vise od 22p i mislim da je vrijeme da napokon odigra dobru tekmu.
Parker 19,5
prosjek od prosle godine protiv vecerasnjeg protivnika mu je 22p. vec dvije utakmice nije prebacio ovu marginu ali mislim da ce veceras morat povuc vise zeli li njegova ekipa pobjedu.
Listic 2:
Love 23,5 over
igram ga kontra svih ovih undera ljudi koji su ga igrali i analiza kao da se radi o nekom amateru a ne o najboljoj cetvorci lige. vrijeme je da ponovo odigra dobru utakmicu a motiva mu nece nedostajati protiv jedne od najboljih momcadi lige.
Mayo 15,5 over
ponovo se vratio u odlicnu formu, zadnje dvije je bez problema prebacio ovu granicu a danas igraju protiv Detroita koji ne znaju sta znaci rijec odbrana. na domacem parketu je na prosjeku od 19p.
Teague 16,5 over
iako se vraca Korver, covjeka koji je na prosjeku od skoro 18p, kuci mu je prosjek 20p, i koji igra dosta dobro ove sezone cu igrati dok je god na ovoj granici. Horford i Milsap ce se hrvati i trositi u odbrani na Griffinu i Jordanu tako da bi Teague trebao povuci i veceras.
Listic 3:
Bledsoe 15,5 over
iako ga imam na listicu koji sam jos danas odigrao, ne mogu a da ne odigram ga na jos jednom listicu. jednostavno mi se ova margina cini premala. u drugim kladionicama granica mu je 17,5 i 18,5.
i ovdje sam ponovio Waitersa i Parkera dakle:
Waiters 14,5 over
Parker 19,5 over
Sretno svima!

*La Roma non si tifa, si AMA!*
i jos da dodam da se raja ne zalijece na Irvinga veceras. Bynum igra u odlicnoj formi, a u Denveru je iznenadnu priliku dobio Mozgov koju je iskoristio na najbolji moguci nacin i odigrao nekoliko odlicnih partija kako ofanzivno tako i defanzivno, a to bi moglo skratiti Irvinga za neke poene koje postize ulazeci i probijanjem pod kos i polaganjem.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
svi igrate overe, imali ko kakav under prijedlog , zasad mi mayo 15.5 over i lillard 20.5 over i jos bi jednog ubacio pa odigro 50 na listic htjeo sam irvinga al eloco me odgovorio svojim postom a i ne volim bas previse public bet
- Maradonaaa
- Kontakt:
Sad citam Splitter ne igra veceras kod San Antonia
probacu Duncan vise od 14,5
zadnje dvije je dobro odradio
probacu Duncan vise od 14,5
zadnje dvije je dobro odradio
napisem 3 snooker analize i nestane mi struje prije nego kliknem "pošalji"
AAAARHFAHFAGHAFA

idem ponovo
AAAARHFAHFAGHAFA

idem ponovo

U desetom selu živi Antuntun!
Snooker: UK Championship (1/4 finala)
Došli smo polako do stadija turnira kad analize i statistike ne služe ničemu. Sada je svima biti ili ne biti..
Zadnjih 8 natjecatelja, creme de la creme svjetskog snookera. Što god odlučite tipovat, uvjeravam vas da bi dijelom bili u pravu, ma kakav god ishod bio. Pokušat ću laički iskombinirat par dobrih kvota i nadat se nekakvom prolazu, a ako od vas tko prati, molim vas, lagano s ulogom.
Neil Robertson - Stephen Maguire / 1 @1,53
Ne valja puno pametovat kad stavljaš parove na papir. Neil je ovdje sa jednim ciljem - osvajanje titule.. Dok Maguire ne pamti kad je zadnji put bio na čelu nekog jakog turnira. Čini mi se 2008. (bio je prošle godine u nekom finalu al treba provjeriti kako je prošlo) Ugl, to je igrač koji perfektno odradi sve dok se od njega ne zatraži da ubaci u brzinu više. E tu ga lagano gubimo. Perspektivan, relativno smiren, strašno precizan, ali fali mu ono nešto da drži tu konstantu kad je najpotrebnije. Velika šteta, jednog dana mogao je biti prvak al sa ovakvim stavom... Teško! Četvrtfinale, idealno vrijeme da spakuje kofere. Na Neila neću nepotrebno trošiti riječi, nadam se da će ispuniti očekivanja i proći ovo bez velikih poteškoća.
Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham / over 8,5 @1,77
Jučer sam se zayebao kad sam podcijenio Runijeve mogućnosti. Bio bih se zakleo da će mu Milkins uspjeti ukrasti bar 3 frejma, ali.. Školski je bio riješen, čak 6-0.. Igra čovjek kao da je s druge planete. Mada opet, pametan kao što jesam, sumnjam da je Runi baš TOLIKO nepobjediv. Opet tipujem na over frejmova, znači, Bingham mora uzeti bar 3 da bi par bio prolazan. A sad, ako Stuart Bingham nekome trenutno nije u stanju otkinuti 3 frejma, onda vam odmah savjetujem da svu imovinu, pokretnu i nepokretnu, (a ovo nikad ne govorim) stavite na gdina. Sullivana kao prvaka dotičnog UK Championshipa, jer mu očito nitko ni prismrdit ne može!
Mark Allen - Ricky Walden / 1 @1,58
Ovaj par mi ne izgleda najbolje. Ne želim kontrirat Rickya dok je u naletu, čak mi ni kvota nije po volji. Očekivao sam bar 1,80.. Jbg. Kad sam vidio da je Allen jutros od 2-4, okrenuo na 6-4 u svoju korist - znači uzeo je 4 uzastopna frejma Juddu Trumpu koji je zadnjih par godina u top 3 na svijetu, onda nemam izbora nego iskušat sreću i protiv Waldena. Nešto mi govori da je ovdje izgledan over, i to po lijepoj kvoti od 2,20.. Ali kolega @Believe me zamolio da se više fokusiram na osnovnu ponudu pa ću ga poslušat. Jedinica Allena i neka nam nebo pomogne
Došli smo polako do stadija turnira kad analize i statistike ne služe ničemu. Sada je svima biti ili ne biti..
Zadnjih 8 natjecatelja, creme de la creme svjetskog snookera. Što god odlučite tipovat, uvjeravam vas da bi dijelom bili u pravu, ma kakav god ishod bio. Pokušat ću laički iskombinirat par dobrih kvota i nadat se nekakvom prolazu, a ako od vas tko prati, molim vas, lagano s ulogom.
Neil Robertson - Stephen Maguire / 1 @1,53
Ne valja puno pametovat kad stavljaš parove na papir. Neil je ovdje sa jednim ciljem - osvajanje titule.. Dok Maguire ne pamti kad je zadnji put bio na čelu nekog jakog turnira. Čini mi se 2008. (bio je prošle godine u nekom finalu al treba provjeriti kako je prošlo) Ugl, to je igrač koji perfektno odradi sve dok se od njega ne zatraži da ubaci u brzinu više. E tu ga lagano gubimo. Perspektivan, relativno smiren, strašno precizan, ali fali mu ono nešto da drži tu konstantu kad je najpotrebnije. Velika šteta, jednog dana mogao je biti prvak al sa ovakvim stavom... Teško! Četvrtfinale, idealno vrijeme da spakuje kofere. Na Neila neću nepotrebno trošiti riječi, nadam se da će ispuniti očekivanja i proći ovo bez velikih poteškoća.
Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham / over 8,5 @1,77
Jučer sam se zayebao kad sam podcijenio Runijeve mogućnosti. Bio bih se zakleo da će mu Milkins uspjeti ukrasti bar 3 frejma, ali.. Školski je bio riješen, čak 6-0.. Igra čovjek kao da je s druge planete. Mada opet, pametan kao što jesam, sumnjam da je Runi baš TOLIKO nepobjediv. Opet tipujem na over frejmova, znači, Bingham mora uzeti bar 3 da bi par bio prolazan. A sad, ako Stuart Bingham nekome trenutno nije u stanju otkinuti 3 frejma, onda vam odmah savjetujem da svu imovinu, pokretnu i nepokretnu, (a ovo nikad ne govorim) stavite na gdina. Sullivana kao prvaka dotičnog UK Championshipa, jer mu očito nitko ni prismrdit ne može!
Mark Allen - Ricky Walden / 1 @1,58
Ovaj par mi ne izgleda najbolje. Ne želim kontrirat Rickya dok je u naletu, čak mi ni kvota nije po volji. Očekivao sam bar 1,80.. Jbg. Kad sam vidio da je Allen jutros od 2-4, okrenuo na 6-4 u svoju korist - znači uzeo je 4 uzastopna frejma Juddu Trumpu koji je zadnjih par godina u top 3 na svijetu, onda nemam izbora nego iskušat sreću i protiv Waldena. Nešto mi govori da je ovdje izgledan over, i to po lijepoj kvoti od 2,20.. Ali kolega @Believe me zamolio da se više fokusiram na osnovnu ponudu pa ću ga poslušat. Jedinica Allena i neka nam nebo pomogne

Nisam te ja brate zamolio,mislim da je to bio @Kalesija
A i jest tako bolje nama što nemam u ponudi te hendikepe,broj frejmova i tako dalje.
Pratim te prvi i treći tip sa laganim ulogom.
u koliko igraju?

A i jest tako bolje nama što nemam u ponudi te hendikepe,broj frejmova i tako dalje.
u koliko igraju?
You'll never walk alone.
izvinjavam se, bio sam uvjeren da si ti..Believe je napisao/la:Nisam te ja brate zamolio,mislim da je to bio @Kalesija![]()
u koliko igraju?
Piše za sve da igraju u 14:00.
- majestic24
- Kontakt:
Howard 15,5 over
oj mayo 15,5 over
pekovic 16,5 under
monta elis 21,5 over
grifin 21,5 over
kvota 21,67e ,ulog 10e,dobitak 216,70e
oj mayo 15,5 over
pekovic 16,5 under
monta elis 21,5 over
grifin 21,5 over
kvota 21,67e ,ulog 10e,dobitak 216,70e
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- soccercrazy
- Kontakt:
Irving lagano prođe, 2 cetvrtina vec 17 poena! 

Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!
mozel okrenuti denver cekam ih za dobre pare 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.