Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 31 avg 2013, 18:46

Sky Sports understand that Liverpool are closing on deals for Victor Moses, Mamadou Sakho and Tiago Ilori.
Positive discussions are believed to be ongoing regarding a possible season-long loan agreement for Chelsea forward Moses - who is also of interest to West Bromwich Albion.
The Nigeria international, who moved to Stamford Bridge from Wigan Athletic in August 2012, is yet to figure for Jose Mourinho's Blues so far this season.
Liverpool would welcome the opportunity to add Moses' creativity to their ranks, as Brendan Rodgers looks to build on a productive opening to the season which has brought back-to-back 1-0 successes.
The Reds boss is also working hard to bolster his defensive options before Monday's transfer deadline.
With the vastly-experienced Kolo Toure having picked up a knock during a Capital One Cup clash against Notts County on Tuesday, and with new arrival Aly Cissokho facing up to six weeks on the sidelines, reinforcements have become a top priority.
Highly-rated Sporting Lisbon centre-half Ilori has been heavily linked with a switch to Anfield for some time now, with Sky Sports **** revealing on Friday that a fee had been agreed for his services.
It is understood that the 20-year-old has travelled to England to undergo a medical and finalise a move.
Ilori could soon find himself playing alongside Paris St Germain defender Sakho.
The 23-year-old France international has grown frustrated at a lack of regular first-team football in the French capital and has publicly expressed a desire to move on.
PSG were initially reluctant to discuss the sale of a player who graduated out of their academy system, but Sakho is also believed to be on Merseyside to discuss personal terms and undergo a medical.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 avg 2013, 18:57

Reina celebrating his birthday conceding goal between...well, how can I say...yes between legs...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2013, 19:15

John Bennett ‏@JohnBennettBBC 7m

Interesting fact about the new #LFC defender Tiago Llori: at Sporting he broke the club speed records held by Cristiano Ronaldo & Nani

:oops:
Ja te volim, volim Željo..

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 31 avg 2013, 19:43

Ponos Torina je napisao/la:
Ozren je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Nije ga Mourinho doveo tako da ta prica pada u vodu sto se tice "racunaju na njega" ;)on je sa Chelsea zavrsio ako dodje kod nas...
Da Chelsea ne racuna na njega, mislis da bi ga posudjivalI?
Isto tako da racunaju na njega ostao bi i igrao nije mu 17-18 godina,a Mourinho kad ne racuna na nekoga zavrsi s njim i to je to..Tako bar ja mislim on ako dodje kod nas on je zavrsio sa Chelsea...
Ocigledno da nisi upoznat sa politikom kluba, Chelsea je posudjivao Lukakua i KDB-a i nakon godine dana provedenih na posudbi sada su u klubu. Osim njih dvojice na posudbama se nalaze Thibo Courtois, Marin, Piazon..., a po svemu sudeci i Demba Ba ce biti pusten na posudbu, nema prodaje.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 19:54

Ozren je napisao/la: Ocigledno da nisi upoznat sa politikom kluba, Chelsea je posudjivao Lukakua i KDB-a i nakon godine dana provedenih na posudbi sada su u klubu. Osim njih dvojice na posudbama se nalaze Thibo Courtois, Marin, Piazon..., a po svemu sudeci i Demba Ba ce biti pusten na posudbu, nema prodaje.
Samo sto ti ne kapiras da Moses nije isto sto i oni. Oni su veliki potencijali, Moses je vec odlican igrac kojem treba igra, msm poredis njega i ove takoreci klince, svi su 2-3 godine mladji od njega.
Ide na pozajmicu ne da se kali, vec zato sto je visak. Sta mislis da ce biti u planovima sledece sezone, pored one sestorice koje sam nabrojao ??? Uz to ce Chelsea sigurno jos nekog na leto kupiti. Ne znam sta si zapeo da ostaje, da se nece prodati, kad ce on mozda sam zatraziti da ode, kada nece dobiti vreme ni na klupi, a kamoli u igri. I jos cemo videti hoce li biti opcija za kupovinu na kraju sezone.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2013, 19:56

Ma nek ga prodaju i ovako je visak a nije se pokazao prosle godine nesto

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 avg 2013, 20:01

Upoznat sam sa situacijom samo ti kazem da mnogi nece ostati,pa dovoljno je vidjeti koliki roster ima Chelsea i to ne solidnih igraca nego odlicnih i Lukaku se nece naigrati sigurno,Torres isto tako o Dembi da ne pricam,vezni red dosta ce ih ispastati..Ti mislis da igraci vole da ih sele gdje je Chelseau cejf,mislis da im nije dosta selidbe da cekaju svoju sansu u svom maticnom klubu...1 od 5 ceka na tu priliku ostali su vec odavno spakovali kofere....Nisu oni izasli iz Chelzijeve skole pa da zive s nadom da ce zaigrati nekad....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 avg 2013, 20:03

Dvije-tri o Mamadou Sakhou iz French Football Weekly-a:

"Jedan od najvećih talentata u novijoj povijesti francuskog nogometa, Sakho nije više samo perpektiva, te posjeduje atribute legendarnog stopera (ne samo zbog usporedbi s Thuramom). Sada je vrijeme da pokaže svijetu za što je sposoban. Vještine koje posjeduje vjerovatno ga čine savršenim za englesku Premier ligu, i nema dvojbe da Liverpool, usprkos plaćanju 15-20 milijuna funti (kako govore izvještaji), ovdje radi odličan posao, jer je riječ o sjajnom stoperu i igraču koji može pomoći momčadi Rodgersa da raste i stasa u narednim godinama."

"Bila je sezona 2010-11 kada je Sakho stasao, i bio je apsolutna stijena u srcu neočekivano snažne obrane PSG-a, te mu je malo falilo da osvoji nagradu za najboljeg mladog igrača godine, koju je uzeo Eden Hazard. Njegovi nastupi doveli su do toga da mu je trener Antoine Kombouaré dao kapetansku vrpcu, iako je tada imao samo 21 godinu. Trenutno ima 23 godine, no to ne znači da mu nedostaje iskustva, ima već odrađene 3 pune sezone. Ima samo par igrača koji su bolji u skoku od njega, a on je isto tako energičan i brz na tlu, kao da je krojen po mjeri za Premier ligu."

"S obzirom na njegovu snagu, atletsku građu, silnu inteligenciju sa sjajnim čitanjem igre, i zračne mogućnosti, on je jako težak protivnik, koji se ponekad čini kao zid. Šteta što se Laurent Blanc s tim ne slaže. Postoji i osjećaj u Parizu da je potencijal Sakhoa ostao neispunjen. Pred 2 godine, na njega se gledalo kao budućeg kapetana Francuske. No, nije se zapravo pomaknuo od tada. Dio navijača smatra da je nesklonost publike i kluba da kritizira domaću zvijezdu dovelo do usporavanje njegovog rasta."

"Sezona 2011-12 nije dobro prošla za njega. PSG je izgubio titulu od Montpelliera, a igrač je patio od serije ozljeda, što je dovelo do toga da je izgubio mjesto u momčadi. Novac je tada došao u PSG koji je doveo nove igrače na njegovu poziciju. Stigli su Brazilci Alex, Marquinhos i Thiago Silva, te ih je Sakho morao pratiti s tribina, pa se potom boriti za poziciju. Nije bilo nikakve velike pogreške, nije se žalio na neigranje. To je momak koji želi igrati za tim i povrijeđen je što nije u mogućnosti zastupati klub koji voli, ali čini se da se više ne računa na njega. Na papiru je partnerstvo njega i Silve zastrašujuće, i kad su igrali zajedno ništa nije ukazivalo da to na terenu ne funkcionira."

"Da ovo nije sezona SP-a, tada bi Francuz vjerovatno ostao i borio se za svoju poziciju, krvareći plavo za svoj tim, te bi vjerovatno izborio tu poziciju natrag. Ali Deschamps je bio jasan, rekao je da mora igrati kako bi bio u kadru za Brazil."

"Za Liverpool ovo je sjajan potez, dovest će superiornog stopera. Ako se prilagodi na njihovu igru, tada je potencijalno bolji i on Aggera i od Škrtela. Kad se za par godina Gerrard umirovi, postoji jaka šansa da bi novi kapetan mogla postati ta Pariška zvijer."
Preuzeto s fb stranice: Liverpool - CROATIA fans
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 20:08

Opisase ga ko da je najjaci stoper na svetu, ali to su ti fanovi... :? Fizicke predispozicije abnormalne, ali ovo za citanje igre i inteligenciju, tu je upravo kratak... Poprilicno subjektivan clanak...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 avg 2013, 20:16

Paradajz je napisao/la:Opisase ga ko da je najjaci stoper na svetu, ali to su ti fanovi... :? Fizicke predispozicije abnormalne, ali ovo za citanje igre i inteligenciju, tu je upravo kratak... Poprilicno subjektivan clanak...
daj ba i ja sam prije ovog clanka imao isto misljenje o njemu jos od prije par godina kada je poceo da igra za Psg(mislim na prvi tim),covjek jeste bas ovakav kakav je opisan,jedina stvar je hoce li on u Liverpoolu pokazati svoje stvarne kvalitete,dali ce njegova reakcija na novi tim,okolinu,stadion,navijace biti ona prava...

Samo mi jos reci da je Marquinhos bolji od njega i da je klasa :roll: :roll:

da smo ga platili 30M nebi zalio sekunde..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 avg 2013, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 avg 2013, 20:16

Paradajz je napisao/la:Opisase ga ko da je najjaci stoper na svetu, ali to su ti fanovi... :? Fizicke predispozicije abnormalne, ali ovo za citanje igre i inteligenciju, tu je upravo kratak... Poprilicno subjektivan clanak...
kakvi fanovi? http://frenchfootballweekly.com/2013/08 ... liverpool/" onclick="window.open(this.href);return false;
skaute, menadžeru, stručnjače, intelektualac, suzdrži se komentara i ne pokušavaj nametati svoje mišljenje svakom živom forumašu.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2013, 20:22

Ko ce dočekati utakmicu sutra. Vrijeme presporo prolazi

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 20:23

Ponos Torina je napisao/la:daj ba i ja sam prije ovog clanka imao isto misljenje o njemu jos od prije par godina kada je poceo da igra za Psg(mislim na prvi tim),covjek jeste bas ovakav kakav je opisan,jedina stvar je hoce li on u Liverpoolu pokazati svoje stvarne kvalitete,dali ce njegova reakcija na novi tim,okolinu,stadion,navijace biti ona prava...

Samo mi jos reci da je Marquinhos bolji od njega i da je klasa :roll: :roll:
Precenili ga, kiksa i citanje igre mu je najveca mana. Bio on talenat pre par godina, kada sam i ja mislio sve najbolje o njemu, ali ne menja se duze vreme, sto ne znaci da moje misljenje mora da bude isto. Mora jos da napreduje da bi imao ove kvalitete, nadam se da hoce. I da, Marqiunhos je klasa za njega, jer je covek tehnicki jedan od najjacih na svetu sto se stopera tice, posle Thiaga. Ono sto on moze i ume sa loptom, Sakho nikad nece umeti nazalost. Sakho je potencijal sa odlicnog stopera, Brazilac za svetsku klasu, postoji samo veci potencijal od njega u njegovom godistu a to je Varane.

Ne znam je li se tebi Carlo i ko obratio, hm ???

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 avg 2013, 20:24

Postoji mogucnost da ce Rodgers probati novi sistem 5-3-2 ili 3-5-2 u nekim utakmicama...

............Agger.........Sakho...........Ilori............

s obzirom da Enrique voli ici gore,Johnson isto....

Paradaz@ koji to igrac ne grijesi??? Taj se nije rodio niti ce! ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 avg 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 31 avg 2013, 20:25

Carlo je napisao/la:
kakvi fanovi? http://frenchfootballweekly.com/2013/08 ... liverpool/" onclick="window.open(this.href);return false;
skaute, menadžeru, stručnjače, intelektualac, suzdrži se komentara i ne pokušavaj nametati svoje mišljenje svakom živom forumašu.
Potencijalno najbolji štoper lige. Sigurno nismo mogli boljeg dovesti. Strah me je i pomisliti kakva će sila biti naša odbrana :). Agger, Toure, Sakho, Ilori :o :o :o Još Glen, Enrique, Cissokho :shock: Nećemo ni primati golove nikako :D Nadam se da je ovo sezona za pamćenje... Sutra ćemo dobiti United
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2013, 20:25

Ponos Torina je napisao/la:Postoji mogucnost da ce Rodgers probati novi sistem 5-3-2 ili 3-5-2 u nekim utakmicama...

............Agger.........Sakho...........Ilori............

s obzirom da Enrique voli ici gore,Johnson isto....
Kakav Ilori, valjda Toure kad se vrati aBd

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 avg 2013, 20:26

gio10 je napisao/la:Ko ce dočekati utakmicu sutra. Vrijeme presporo prolazi
Znam kako ti je,cilj je ostati sto duze budan i ustati sto kasnije da se skrati vrijeme.

I Eriksen je bio precjenjen samo zato sto ga niko nije trazio po @paradajzu no doticni nije se sjetio da su se na trzistu najmanje veznjaci njegovog tipa trazili ove godine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 avg 2013, 20:26

Paradajz je napisao/la: Ne znam je li se tebi Carlo i ko obratio, hm ???
Nije se meni niko obratio, ali sam se ja tebi obratio, stručnjače. Zgadiće mi se paradajz kao povrće zbog tebe.
Kad si već kod utakmice:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/rooney- ... lom/112688" onclick="window.open(this.href);return false;

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2013, 20:27

Carlo je napisao/la:
Kad si već kod utakmice:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/rooney- ... lom/112688" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma igrat će Šrek sigurno. Mrzi on Liverpul.
Jedino ako se ne sprema transfer u Celzi

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2013, 20:30

Carlo je napisao/la:
Paradajz je napisao/la: Ne znam je li se tebi Carlo i ko obratio, hm ???
Nije se meni niko obratio, ali sam se ja tebi obratio, stručnjače. Zgadiće mi se paradajz kao povrće zbog tebe.
Pa sta onda ??? Hoces li mozda da mi zabranis da kazem svoje misljenje, za sta forum uostalo sluzi ??? Ne obracaj mi se neznalce vise, molio bih te ubuduce...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.