Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

marioo8888
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la marioo8888 » 04 dec 2013, 22:57

bevanda4 je napisao/la:
barbarezsergej je napisao/la: kad bi sesire pravio ljudi bi se bez glave radjali, sve ti je jasno
:lol: :lol: :lol:

obožavam ove upadice.. Dan mi ispunite ljudi! Mene će na kvoti 21 samo pik1 man utd bacit.. A neka.. Tako mi i treba kad još vjerujem "crvenim vragovima".

Za večeras sam očito jedini koji je igrao lovea preko?!?

tiket mi izgleda ovako:

love 23,5 +
horford 16,5 +
westbrook 22,5 +
hayward 15,5 +
ellis 21,5 +
jennings 15,5 +
Nisi,ima nas još :D prepisat ću ovo samo ću izbacit Hayward jer već ga imam under na jednom listiću

sphenoideum
Kontakt:

Post Postao/la sphenoideum » 04 dec 2013, 23:02

Kurbla je napisao/la:
sphenoideum je napisao/la: Bravo! Ja sam te ispratio iz zezancije i to sa poprilično velikim iznosom ;)

slika
Na ovoj temi nema mjesta za zezanciju :)
Kvragu... moram pazit da ne spušim ban ;)
Nego samo ti daj još takvih, obećajem ozbiljniji pristup.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 04 dec 2013, 23:05

Believe je napisao/la:Tiket 1:
Wolfsburg 1 1.25 :mrgreen:
Cardiff under 1.5 1.25 :mrgreen:
United-Everton 0-1 golova 1.pol 1.45 :mrgreen:
Fulham-Tottenham 2 1.65 :mrgreen:
Inter 1 1.20 :mrgreen:

4.49

United s.t. 1 1.90 :evil:
Arsenal 1 1.20 :mrgreen:
Liverpool 1 1.25 :mrgreen:
Tottenham 2 1.65 :mrgreen:
Chelsea 2 1.55 :mrgreen:
City 2 1.60 :mrgreen:
Evian-PSG 3+ 1.65 :cry:

19.24

Ajaccio-Bastia zg 1.pol 0-1 1.30 :mrgreen:
Leverkusen kp 2 1.30 :mrgreen:
Rijeka 1 1.25 :mrgreen:
United s.t. 1x 1.26 :evil: :evil:
Arsenal 1 1.20 :mrgreen:
Inter 1 1.20 :mrgreen:
3.83

Rijeka-Hrv.Dragovoljac 2-3 gola 1.90 :mrgreen:
United s.t. 1 1.90 :evil:
Swansea-Newcastle X 3.10 :evil:
Leeds-Wigan 2-3 gola 1.90 :mrgreen:

21.26

SRETNO SVIMA :!:
Kao i obično,prvi tiket ispunjen uz jutarnju kaficu uvijek prolazi.
I džaba sve to kad me neki đavo natjera da odigram još jedan tiket navečer na nešto veći ulog i ovaj dan ipak završim u sitnom minusu.Doduše,nije još gotovo,vidjećemo kako ću se provest na NBA :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem da Scumovi nisu bar X mogli izvući :?
You'll never walk alone.

Markolini991
Kontakt:

Post Postao/la Markolini991 » 04 dec 2013, 23:06

Bevanda majstore koje su tvoje preporuke za snooker sutra?

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 04 dec 2013, 23:06

GazijaKalesija je napisao/la: Odbojka žene: Dabr.Gornicza - Zurich 2 kvota 2,0... Mislim da će doći lagano 2, čak 0:3 ili 1:3, bez previše napora :D
**** ga, 2:3 al' je ipak došla dvojka 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 04 dec 2013, 23:06

@ slika care, svaka ti cast, ne samo tebi nego svima koji skidose veliku kvotu, nisam ispratio ali drago mi je vidjet da pljackate kladionice ;) Bravo jos jednom

bruzma91
Kontakt:

Post Postao/la bruzma91 » 04 dec 2013, 23:08

izgubio sam danas 140 od 300 kuna sto sam imao na racunu sad mi ostalo 160 pa zelim odigrat dva nba listica po 80 kuna na oba 2 igraca , pomozite mi da odlucim koja, hvala

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 dec 2013, 23:08

ElLoco7 je napisao/la:osim singla Reggina na sitno evo i odigranih listica:

Listic 1:

Man City 2
Bayern (P)
Inter (P)
Arsenal 1
ASVEL kp1

koef. 3,55

Listic 2:

PSG 2
Liverpool 1
Den Hag ps1(oba daju)
Cedevita kp1
Rijeka 1

koef. 4,13

Listic 3:

Giroud daje gol
Arsenal daje gol
Man Utd ps1(oba daju)
Leverkusen (P)
Basel 2
Legia 1

koef. 7,31

Listic 4:

jedan rani listic nba da ne bi Premier izbacio Bledsoea iz ponude:

Houston kp1

E.Bledsoe 15,5 over

Igrac koji je na prosjeku od 18p, u gostima je taj prosjek cak nesto veci tj. 19p. prije tri utakmice se vratio nakon povrede, u prvoj zabio 19p a onda odigrao dvije slabije utakmice i zbog toga mu je spustena ovoliko granica. Igraju protiv Houstona koji skoro i ne igra odbranu i igraju tekme sa puno koseva.

R.Wetbrook 22,5 over

nakon dvije znatno losije partije ocekujem veceras da se iskupi i zabije preko ove granice. prosle godine u prosjeku protiv Portlanda ima 26p. Lillard i nije neki denfazivac tako da Westbrook ako odigra kako zna ide preko ove granice.

koef. 3,94

ovaj listic sam uplatio na srednji ulog jer sam se sinoc opekao na blowoutu i Lopezu tako da iz tog razloga nisam isao jako sa ulogom da i vcrs ne bi Houston blowouta Phoenixa.

Sretno svima! :D
nije lose. jos da uleti nba veceras bilo bi fino :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 dec 2013, 23:09

GazijaKalesija je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la: Odbojka žene: Dabr.Gornicza - Zurich 2 kvota 2,0... Mislim da će doći lagano 2, čak 0:3 ili 1:3, bez previše napora :D
**** ga, 2:3 al' je ipak došla dvojka 8-)
Ispratila sam ja :D hvala,inace bi bila 0 na racunu
Željeznicar za život cijeli !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 dec 2013, 23:09

bevanda4 je napisao/la:Snooker: UK Championship (1/8 - finala)

Stuart Bingham - David Morris / 1 @1,30 / pobjednik nakon prva 4. frejma - Bingham @2,00

U potrazi za dobrim pickom na dotični par naletio sam na ovu varijantu. Hendikep od 2,5 frejma isto nije za bacit, ali kvota ne doseže niti 1,90. Mislim da će Bingham ovo sutra riješiti u svoju korist bez većih problema. Da bi prošlo ovo na kvoti 2,00 Morris ne bi smio uhvatiti više od jednog frejma u prva 4 odigrana. Šanse su jako dobre da se to neće dogoditi. Iako pokazuje zavidnu formu zadnjih dana, Bingham je takav već godinama. Jedan od dražih snookeraša na koje mi lova može otići. Mislim da će Davidu ovo biti ipak malo pretvrd orah za zagristi :)

Ronnie O'Sullivan - Robert Milkins (h+3,5) / 2 @1,72

Svi znate priču o kralju snookera, gospodinu Sulji.. Ne želim se ponavljati. Ipak, ova kvota mi je stvarno čudnovata. Kladionice su potcijenile Milkinsa kao da je kakva amaterčina, a on pobjeđuje jutros jednog Matthewa Stevensa sa 6:2. Ne ne, ovdje nešto svakako nije u redu. Prevelika granica za hendikep na ovakvog igrača. Jasno mi je da s druge strane Ronnie, ali.. Uvjerenja sam da je granica trebala biti 2,5.. Sve što milkins sutra treba napraviti je uhvatiti 3 frejma. Mislim da je itekako u stanju za taj pothvat.

Neil Robertson - Joe Perry / 1 @1,25 / over 8,5 frejmova @1,68

Iz nekog razloga, ovaj Perry mi se nikad nije sviđao. Al stvarno ne znam zašto. Tip nije neki virtuoz i karizmatik, ali može jako dobro zapapriti Neilu sutra. Svjesne su toga i kladione pa su ga digle na 1,25 nakon uobičajenih 1,15. Upitnik mi se neki stvara nad ovim mečom. Ali Robertson je u strašnoj formi i moram to poštivat, odigrat ću ga pa što bude. Za one koji traže dobre kvote na tiketu, nek uzmu over 8,5 frejmova. Solidnih 1,70-ak. Velike šanse za prolaz!

Judd Trump - Mark Allen / over 9,5 frejmova @2,00

Svakako najzanimljiviji meč od ponuđenih za danas.. A znate da su takvi najgori za klađenje. Iako vas mnogo ima što nikad niste upalili snooker, ako ste mislili počet gledat, nek to bude sutra uz ovu dvojicu. Očekujem žešći derbi i mnogo promjena rezultata. Dvoumio sam se između overa ili Marka Allena (uzeo bih njega samo zato što je podcijenjen od strane kladionica, čak na 2,15 ga drže), ali nešto mi je reklo da vam ipak predložim over ovdje. Iako su u međusobnim omjerima samo jednu išli preko postavljene margine, čudilo bi me da se to sutra ne ponovi. Oboje u strašnoj formi, u svjetskom vrhu zadnjih 5-6 godina. Ekvivalent Barceloni i Realu u nogometu, Nadalu i Federeru u tenisu.. Da bi prošao pick, obojica moraju uhvatiti najmanje 4 frejma, od mogućih 6. Dakle, šanse su li-la, pošto je "derbi" kvota mi se čini i više nego odlična.. Da se mene pita, rekao bih kako će meč odlučivati decider (zadnji 11. frejm, kad obojica stoje na 5 osvojenih). Živi bili pa vidili.

Sretno!

4/6

Dvije najveće kvote prošle lagano.. A što reći za O'sullivana i Robertsona, tko je mogao očekivati da će se tako razbacati protiv igrača poput Milkinsa i Perrya. Stvarno su briljantno odigrali i žao mi je što sam posumnjao u mogući kiks na par frejmova. Ako ste uspjeli iskombinirat što od ovih parova, drago mi je da sam pomogao ;)
U desetom selu živi Antuntun!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 04 dec 2013, 23:10

Markolini991 je napisao/la:Bevanda majstore koje su tvoje preporuke za snooker sutra?
Mene danas obori Junhui, prošao Selbya, Allena i Binghama... Koeficijent bio 4,5 :(

Sutra tipujem ovako: M Allen - R Walden 1... Vrijeme je da izgubi i ovaj Walden. Bingham - O' Sullivan 2... Laganiji meč... Robertson - Maguire 1.. Maguire gura dobro ovih dana, al' sutra će da izgubi ( bar neko moje skromno mišljenje ) ... Selby - Hawkins... 1 kvota će biti oko 1,5 na Selbya, šta ja znam, Hawkins je dobar igrač, namučit će se Selby ali mislim da ovo dobija :)

Bevanda, reci koji par da izbacim 8-) I molim te, tipuj ono 1,2, nemoj ove overe, nema u wwinu haha. Pozdrav
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 dec 2013, 23:12

apocalyps je napisao/la:TIKET : 1

Stoke z1x
Ajaccio z1x
Lugo dg1
Frankfurt prolaz
Wolfsburg prolaz

TIKET 2 :

St. Gallen ps1
Dumbarton ps1
Liverpool 1

TIKET 3 :

Man.Utd kp1
City 2
Swansea dg1
Derby dg1

TIKET 4 :

PSG 2
Frankfurt 1
Arsenal 1

8-) 8-) 8-) 8-)
lose,lose...

PSG i United skrsili stvar.

Slike na drugoj temi. :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 04 dec 2013, 23:15

stomaklija je napisao/la:
Fulham - Tottenham Tip: 2(1,65)
Gradski derbi, onaj manji :mrgreen: Ne volim Engleze, ali evo mislim da čekičari moraju riješavati ovakve protivnike ako misle vidjeti LP. Fulham, kesa od ekipe. Smijesi im se serija B :D Preloši su, zadnje kolo ih tukao W.Ham 3:0. Motiv 0 bodova, sta se desava ne znam. Mozda nije bila plata :oops: Zadnja 3 međusobna Toan'm rijesavao u svoju korist. Kod mene u WWIN-u nije u SP sto mi automatski ne donosi šuhu.

Leeds - Wigan(d/n) Tip: DA(1,75)
Moj omiljeni Engleski klub nikako da se vrati u Seriju A :mrgreen: I sad su na sredini tabele, a na ledjima imaju Wigan-a koji također biljeze neuspjehe. Poznavajući moj Leeds oće dat' a vole i primit :D Kući imaju scor 14:7(golovi). Mislim da ovu uzima Leeds, a GG mi je najrealnija opcija.

C.Zvezda - Vojvodina(zg) Tip: 3+(1,85)
Srbijianski kup, mali derbi. CZ raspucana, poslozilo se, plate su legle ima se za šampona :D Primaju golove od svakojakih Jagodina, Sremova.... ali i daju po 3,4 kad hoće. Vojvodina također sve nade polaže u kup jer samo tako mogu izaći u Evropu. Ne sjecam se, sad za vikend nekad gubili su od nekih levata 0:2 koliko se sjećam. Sve u svemu, derbi pun naboja. Zuti ne bi smjeli izostati, tu će se naci i 1 crveni a golovi?? Bruka jedna :mrgreen:

_Malo sam uveo saljivog tona u analize, ali sta da se radi. Takav je zivot, a ja sinocnji dobitak sa NBA punim ko puricu ovaj triple(5,34).

Raspali Wigan, mrš u seriju C :mrgreen:

GL srećkovići :mrgreen:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 04 dec 2013, 23:24

23:55 Irving K. - Lawson T. duel koševa 1 @ 1.85
„Lawson ce veceras imat duel protiv jako dobrog igraca Irvinga. Irving je odlican scorer i prvi je napadac Cavaliersa, a u obrani je vrlo dobar. Mala mana ovog para moze biti bas navedeni duel. Ako Irvinga krene mogao bi Lawson pocet silovat samo da bude bolji od njega, ali to je tesko moguce jer Denver igra najbolju timsku kosarku koju sam ja vidio. Lawson je to i prihvatio, a poene skuplja jedino kad treba povuci i stici rezultat. Tako da ne ocekujem od njega da siluje previse ako Irving pocne trpat. U proslih 7 utakmica Lawson je presao ovu granicu samo 2 puta. Znam da je nezahvalno igrati glavnog scorera ekipe ispod ponudene granice, ali moram ovo odigrati. Nije u formi, a prelazio je granicu samo protiv Minnesote i New Yorka i to za 2, odnosno za 3 poena. Minnesota standardno prima puno poena sa PG pozicije. Tu poziciju brani Rubio koji nije neki obrambeni, istina, najbolji je kradljivac lopti, ali bas zbog toga sto puno pokusava uzeti loptu brzi i spretni igraci ga lagano zaobidu ili zarade prekrsaj. U drugoj utakmici ga je cuvao Felton koji takoder nije dobar u obrani. Zna se da New York lose brani njegovu poziciju, a zna se i kako igraju vrlo losu obranu. Svake pohvale za njih, ove sezone su se popravili sto se tice toga, ali jos uvijek imaju problema. Od kako se vratio Chandler u prvu postavu Lawson manje sutira. Chandler je odlican tricas pa par asista Lawson potrosi na njega, a jos je i jako dobar u prodoru tako da bi mogao danas zabiti dosta poena Clevelandu. Cleveland prima 18,7 poena po utakmici sa PG pozicije i po tome su cak 4. u NBA-u. Osim toga 29. su na ljestvici sto se tice asistencija, dopustaju cak 10,5 po utakmici. Tako da sve ovo sto sam napisao ima smisla. Jos kad dodamo da je Faried uhvatio formu, a Cleveland ima problema u obrani na PF poziciji, i kad znamo da Waiters slabo brani SG, a Foye je odlican tricas, ne vidim kako ovaj par nebi prosao. \"\"\"
pitanje za doktora ovo sam nasao na jednom forumu a ja nemam ovu opciju pa me interesuje sta je bolje ovdje odigrat over na ovogprvog ili under na drugog?Bilo ko ko stavlja kosarku neka objasni... hvala.
Semper Fidelis

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 04 dec 2013, 23:25

e ajmo nba prijedloga
evo par mojih
K.Irving 21.5 vise
P.George 23.5 vise
T.Parker 19,5 manje
R.Westbrook 22,5 vise
J.Harden 24,5 vise
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 04 dec 2013, 23:29

sinoc na jednom pad, veceras se vratilo ;)

slika

slika

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 dec 2013, 23:30

bruzma91 je napisao/la:izgubio sam danas 140 od 300 kuna sto sam imao na racunu sad mi ostalo 160 pa zelim odigrat dva nba listica po 80 kuna na oba 2 igraca , pomozite mi da odlucim koja, hvala
ne čini to.. stavi na nba ako baš moraš 50 kn na 2 igrača.
10 kn na neki narodni sa zbrojevima koševa i slično.

a 100 kn ostavi za sutra i nađi kvotu 4-5. ne treba ti kockanje sa nba igračima. Loš je to potez!

;)

Markolini991 je napisao/la:Bevanda majstore koje su tvoje preporuke za snooker sutra?
pogledat ću pa ću postavit nešto ovdje kao i obično. Al sve je teže pogađat, samo face ostaju.. Sad će bit dosta iznenađenja na koja nikako ne mogu utjecat. Vidjet ćemo, na jak ulog definitivno ne preporučam nikom.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 04 dec 2013, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 04 dec 2013, 23:31

Ljudi,ko ima Paula u ponudi,mislim da treba trpati na njega.Negdje sam pročitao da Reddicka nema gotovo 2 mjeseca,a on je uzimao puno šuteva.Mora to neko nadoknaditi.
You'll never walk alone.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 04 dec 2013, 23:33

fixator je napisao/la:23:55 Irving K. - Lawson T. duel koševa 1 @ 1.85
„Lawson ce veceras imat duel protiv jako dobrog igraca Irvinga. Irving je odlican scorer i prvi je napadac Cavaliersa, a u obrani je vrlo dobar. Mala mana ovog para moze biti bas navedeni duel. Ako Irvinga krene mogao bi Lawson pocet silovat samo da bude bolji od njega, ali to je tesko moguce jer Denver igra najbolju timsku kosarku koju sam ja vidio. Lawson je to i prihvatio, a poene skuplja jedino kad treba povuci i stici rezultat. Tako da ne ocekujem od njega da siluje previse ako Irving pocne trpat. U proslih 7 utakmica Lawson je presao ovu granicu samo 2 puta. Znam da je nezahvalno igrati glavnog scorera ekipe ispod ponudene granice, ali moram ovo odigrati. Nije u formi, a prelazio je granicu samo protiv Minnesote i New Yorka i to za 2, odnosno za 3 poena. Minnesota standardno prima puno poena sa PG pozicije. Tu poziciju brani Rubio koji nije neki obrambeni, istina, najbolji je kradljivac lopti, ali bas zbog toga sto puno pokusava uzeti loptu brzi i spretni igraci ga lagano zaobidu ili zarade prekrsaj. U drugoj utakmici ga je cuvao Felton koji takoder nije dobar u obrani. Zna se da New York lose brani njegovu poziciju, a zna se i kako igraju vrlo losu obranu. Svake pohvale za njih, ove sezone su se popravili sto se tice toga, ali jos uvijek imaju problema. Od kako se vratio Chandler u prvu postavu Lawson manje sutira. Chandler je odlican tricas pa par asista Lawson potrosi na njega, a jos je i jako dobar u prodoru tako da bi mogao danas zabiti dosta poena Clevelandu. Cleveland prima 18,7 poena po utakmici sa PG pozicije i po tome su cak 4. u NBA-u. Osim toga 29. su na ljestvici sto se tice asistencija, dopustaju cak 10,5 po utakmici. Tako da sve ovo sto sam napisao ima smisla. Jos kad dodamo da je Faried uhvatio formu, a Cleveland ima problema u obrani na PF poziciji, i kad znamo da Waiters slabo brani SG, a Foye je odlican tricas, ne vidim kako ovaj par nebi prosao. \"\"\"
pitanje za doktora ovo sam nasao na jednom forumu a ja nemam ovu opciju pa me interesuje sta je bolje ovdje odigrat over na ovogprvog ili under na drugog?Bilo ko ko stavlja kosarku neka objasni... hvala.
ne bih ja Lawsona under, par vec utakmica nije otisao u over ali i ne forsira previse, na prosjeku je od oko 21p, a Irving nije neki defanzivac tako da bi mogao veceras u over. mada ja cu ga skroz preskocit.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.